פעילויות מבוגרים

../images/Emo26.gif פעילויות מבוגרים../images/Emo36.gif

שלום! בקובץ המצו"ב תוכלו למצוא את כל הפרטים לגבי הפעילויות הבאות:
הרצאה בנושא שיטת אלכסנדר - שתתקיים במתנ"ס ביום א', 19/6, בשעה 21:00. הכניסה חופשית.
סדנת Art of Living - נוספת אשר תתקיים בחדר המזרונים במתנ"ס בין התאריכים 10-14/7, חמישה ימים בכל יום מפגש של כ - 3 שעות. משתתפי הסדנא הקודמת מוזמנים לשרשר להודעה זו פידבקים לגבי הסדנא! עינת

אלה 3

New member
מתי בפעם האחרונה פרגנתם לעצמכם?

אני מודה שכששמעתי על הסדנה הייתי סקפטית. מה לי ולטכניקות נשימה ייחודיות, לשחרור הנפש ממתחים - והגוף מרעלים, ולהבאת הגוף והנפש להרמוניה פנימית? איך אני אצא מהבית כל ערב במשך שבוע? היה פשוט כיף. וכמו בסרט טוב - אני לא רוצה להרוס לכם. פשוט רוצו לראות (ולהיות) אלה או כמו שכתוב בפלייר של ART OF LIVING: קחו נשימה ו... תתחילו לחיות

סדנת נשימות

כמו אלה גם אני היססתי כששמעתי על הסדנה. אבל הסקרנות הוציאה אותי מהבית, כי הפעם זה קרוב לבית ולא כרוך בנסיעות מייגעות. יצאתי, ניסיתי, השכלתי ונהיניתי. מומלץ.

טליס15

New member
לגבי סדנת הנשימה

כמה סדנא זו אמורה לעלות לנו, ואם אפשר לקבל פרטים על שעות הסדנא אשמח מאוד

פרטים נוספים לגבי הסדנא

עלות הסדנא - כפי שמצויין במסמך המצורף הסדנא ניתנת ליישוב כתרומה מטעם הארגון, מה שכן יש צורך לכסות את הוצאות המדריך נסיעות וכו'. העלות הסופית תיקבע במפגש הראשון והיא תלויה במספר המשתתפים. בסדנא הקודמת כל משתתף שילם כ - 100 ש"ח עבור כל ימי הסדנא (סה"כ 5 ימים), המשתתפים בסדאנ שעברה מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה... שעות - כל מפגש מתחיל בשעה 20:00 בערב ואורכו כ 3 שעות. יש צורך הכרחי להתחייב לכל חמשת ימי הסדנא. עינת

אלה 3

New member
כמו שאריאל אמר...

התרומה היתה כ300 ש"ח . המדריך מתנדב ואינו מקבל שכר כלל. התרומה היא עבור הנסיעות ושאר הכסף הולך לפרוייקטים שונים של ART OF LIVING.

למעלה