פרויקט האלבומים #3

ouria

New member
../images/Emo26.gif פרויקט האלבומים #3 ../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

Led Zeppelin VS Houses of The Holy מוזמנים לבחור ולהביע דעתכם.
לא לשכוח להגיב עם שם האלבום בנושא

Led Zeppelin I

את האמת, אלו שני האלבומים האהובים עלי לא כולל את האלבום השני. בשני האלבומים האלו חסר קצת חיבור בין השירים, אבל בהשוואה השירים באלבום הראשון יותר מחוברים מאשר באלבום החמישי. מלבד זאת, סגנון המוזיקה באלבום החמישי הוא קצת יותר מיסטי ופסיכודלי, פחות כבד וגם קצת פחותי בלוזי. לעומת זאת, הליריקס באלבום החמישי הם בהחלט יותר יפים ועמוקים לטעמי, מאשר באלבום הראשון. ההבדל המהותי היחידי באלבום הוא שבאלבום הראשון אין שום דבר שהוא יותר מידי קיצ'י ואילו באלבום החמישי הוא קצת קיצ'י, אפילו יותר מהאלבום השני לדעתי.

ron10

New member
הראשון...

לא כי החמישי הוא גרוע או משהו גם הוא נפלא אבל הראשון הוא חוויה הרבה יותר "זפלינית" בלוז שמשתלב עם רוק כבד בצורה פשוט מושלמת שלא תחזור עוד אצלהם לדעתי ברמה כזאת של מקוריות יצרתיות וגאונות חוץ מהשיר הרביעי מזפלין 3, אצלי הדיסק הזה יושב כלכך טוב בראש בגלל שקניתי אותו בדרך למחנה של השומר הצעיר ואז כל הדרך וכל המחנה הוא ליווה אותי בעודי נושא מבט לשמיים ומביט על הכוכבים, בהחלט רגעים יפים שכיף להיזכר בהם, לא שהחברה התלהבו יותר מדי מהדיסק אולי בגלל שזה אני שצעקתי ולא פלאנט. ואחרי ששמעתי אותו אלפי פעמים אני יבחר אותו כי החמישי הוא יותר מפוזר והראשון הוא בלוז כבד אם יש דבר כזה והרבה יותר כיפי.

RuStY RaStA

New member
תיקו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בתי הקדושים

חולה על שניהם (חולה על כולם
), אבל בראשון לדעתי יש משהו לא לחלוטין בשל, משהו שיפרוץ החוצה באלבום השני. פרט לכך, בתי הקדושים הוא אלבום מאוד מגוון, מאוד מעניין ומכיל כמה מהשירים היפים ביותר של הלהקה. וגם העטיפה מדהימה

Pazc1

New member
למה ציפית...

זה אלבום ראשון שלהם. לא ציפיתי שהוא יצא מושלם אבל לשמחתי הוא יצא מדהים ( וקרוב לשלמות =) ) יחסית לאלבום ראשון ! והוא הוקלט רק ב 30 שעות. יש שם יצירות מדהימות שלא יוצאות מהראש.

LED ZEPPELIN ובענק...

HOUSES הוא דיסק שונה לגמרי ויפה ומדהים... אבל אין שם שיר כמו ביייבי אים גונה ליב יו... אוווווווווו יההה... וכל החדשנות שבהאוסס לא מתקרבת בכלל לקטע המקורי והמדהים צד ההר השחור...

RuStY RaStA

New member
אנשים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif|כוכב|הקפצההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה