פרק 76 "העולם נועד לבני - אדם בלבד"
מ מישהו 2 New member 18/6/10 #1 ../images/Emo26.gifפרק 76 ../images/Emo36.gif "העולם נועד לבני - אדם בלבד"
ר רעות שטיינברג New member 18/6/10 #2 שאלה../images/Emo35.gif כתוב בתחילת הפרק שאמיר פיי גוטמן מופיע. לקראת סוף הפרק ליאו מגלה מישהו במערה שהיה נראה כמו אדם בפרק הראשון ואני חושבת שזה אמיר.יש מצב שמישהו יסתכל בכתוביות בסוף הפרק בממיר של הוט ויאמר לי מה רשום? המון לכולם לם לם
שאלה../images/Emo35.gif כתוב בתחילת הפרק שאמיר פיי גוטמן מופיע. לקראת סוף הפרק ליאו מגלה מישהו במערה שהיה נראה כמו אדם בפרק הראשון ואני חושבת שזה אמיר.יש מצב שמישהו יסתכל בכתוביות בסוף הפרק בממיר של הוט ויאמר לי מה רשום? המון לכולם לם לם
מ מישהו 2 New member 18/6/10 #3 ../images/Emo45.gif כתוב בסוף בפרק בכתוביות מתחת לכותרת "שחקן נוסף" (אחרי רשימת כל השחקנים הראשיים לפני זה), את אמיר, יכול להיות שזה הוא
../images/Emo45.gif כתוב בסוף בפרק בכתוביות מתחת לכותרת "שחקן נוסף" (אחרי רשימת כל השחקנים הראשיים לפני זה), את אמיר, יכול להיות שזה הוא
ר רעות שטיינברג New member 18/6/10 #4 טנקס../images/Emo140.gif אמנם קשה לזהות אך עד כמה שאפשר אני חושבת שזה הוא.
M MR Lordi New member 18/6/10 #5 סוף סוף פרק טוב! כרגיל, ליאו ואלה לא מעניינים אותי. (מבחינתי הם סתם דמויות משנה). הגיע הזמן שעומר יצוד ערפדים! סוף סוף הסדרה משתפרת
סוף סוף פרק טוב! כרגיל, ליאו ואלה לא מעניינים אותי. (מבחינתי הם סתם דמויות משנה). הגיע הזמן שעומר יצוד ערפדים! סוף סוף הסדרה משתפרת