צ'רצ'ור רקעים
S Shir Life New member 6/2/03 #6 "מיאוווו צפרדעעעע"!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאלההההההההההה אני מתההההההה כאןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיאוווווווו צפרדעעעעעעע!!!! אמאלהההההה!!!! כואף לי בסד...!
"מיאוווו צפרדעעעע"!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאלההההההההההה אני מתההההההה כאןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיאוווווווו צפרדעעעעעעע!!!! אמאלהההההה!!!! כואף לי בסד...!
S Shakira paradise New member 6/2/03 #9 ../images/Emo110.gif דיאלוג בין חיות אהההה גבר מה קורה? בע....חיים חיים ראית את הרקע שאלה החמודה שמה? נווו וודאיייייייייי מה אתה אומר? נווו ווודאאאייי ראית את הכדורים שאלה צריכה לקחת ? לא.. אה..
../images/Emo110.gif דיאלוג בין חיות אהההה גבר מה קורה? בע....חיים חיים ראית את הרקע שאלה החמודה שמה? נווו וודאיייייייייי מה אתה אומר? נווו ווודאאאייי ראית את הכדורים שאלה צריכה לקחת ? לא.. אה..
S Shakira paradise New member 6/2/03 #10 ../images/Emo6.gif שיחה בין ערבים : עכגחיםגכיםחיגכ אחמד : וןכ88כחכמכןכחכ מחמוד וג' וסחסיטכר7 ןעחא ועוחחח עמוקר : שו חוי בםדגעךעמ? :איייי : לגכלחימגםכמי : ךלגכליגלפעיחגיחפג : וש וושש חטחיה
../images/Emo6.gif שיחה בין ערבים : עכגחיםגכיםחיגכ אחמד : וןכ88כחכמכןכחכ מחמוד וג' וסחסיטכר7 ןעחא ועוחחח עמוקר : שו חוי בםדגעךעמ? :איייי : לגכלחימגםכמי : ךלגכליגלפעיחגיחפג : וש וושש חטחיה
M michalas New member 6/2/03 #12 אני צריכה עזרה../images/Emo70.gif תעזרו לי לחפש את הכדורים של אלההההההההההה חחח...סתם אלוש קטעייייייייים איתךךךךך איזה רקעים יפיייייייםםםם הכי יפה ההוא ש... שנייה אני אבדוק איזה מספר הוא...
אני צריכה עזרה../images/Emo70.gif תעזרו לי לחפש את הכדורים של אלההההההההההה חחח...סתם אלוש קטעייייייייים איתךךךךך איזה רקעים יפיייייייםםםם הכי יפה ההוא ש... שנייה אני אבדוק איזה מספר הוא...
M michalas New member 6/2/03 #13 השביעי../images/Emo70.gif זה שכתוב בכותרת שלו הרבה "חחחחחחח" מעמממממממםםםםם.......
P perrinat New member 7/2/03 #14 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif באמת רקעים מהממים ( שימי תבורי........ חחחחחחחח......... ) והנה הכדורים לא לשכוח לקחת גם בבוקר וגם בערב
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif באמת רקעים מהממים ( שימי תבורי........ חחחחחחחח......... ) והנה הכדורים לא לשכוח לקחת גם בבוקר וגם בערב
S Shakira paradise New member 7/2/03 #15 ../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif חחחחחחחחחחחחחח תודההה לכולם --< המשך רקע מהמם (כמו שימי שלי