קארי 2: הזעם

א ב ד ו ן

New member
../images/Emo26.gif קארי 2: הזעם ../images/Emo36.gif

היום בערוץ 2 בשעה 00:05... מישהו ראה את הסרט? ממליץ? איך הוא?

lestatgirl

New member
נצל"ש קטנטן

חזרתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי בלע משפצים לי תבית והעברנו מלא דברים ורק עכשיו הצלחתי להתחבר שוב אני יהיה בתדירות יותר נמוכה גם כי זה יותר כסף כי זה לא אינטרנט מהיר וגם עבודות לימודים חיים וטלויזיה וסרטים ומשו קטן שקשור מומלץ לראות תסרט השני אם לא ראיתי תראשון?

europe1990

New member
דרך אגב- יש עוד המלצה להיום

המפגש התשיעי- SESSION 9 עם דייוויד קרוז/ בערוץ הסרטים ב11 וחצי!

VAMPhantom

New member
שוב פעם הסרט הזה כאן?!../images/Emo6.gif

הכוונה לכאן=ערוץ4הסרטים

europe1990

New member
כן למה לא- זה לא יהרוס לך - אבל

כמובן שתביני יותר אם היית רואה את הסרט הראשון! בכול אופן אני ממליץ לך לראות קארי 2 גם אם לא ראית את הראשון!! אבל את חייבת בהזדמנות לצפות בסרט הראשון!! כי זה סרט חובה!!! אחד הסרטים הטובים שאי פעם נוצרו!!!

א ב ד ו ן

New member
אז אולי תתנו לי הקדמה של הראשון?

יש סיכוי?! זה מהסרטים שאם אני לא רואה את החלק הראשון אני לא מבינה כלום?! כי אם כן - אני לא אראה כבר...

אנזימים

New member
אל תדאגי-את תביני..

גמני ראיתי את השני קודם תאמת נראה לי שזה יותר מגניב, במקרה הזה, לראות את השני קודם-כי אח"כ שראיתי את הראשון התלהבתי מההקבלה
קארי 2 זה וונאבי קארי, אבל סרט נחמד שמשעמם... ד"א-קארי זה סרט שולט, חובה לכל אחד

א ב ד ו ן

New member
כן זה נראה לי אחלה סרט למען האמת...

אני אפילו אקליט מה שאני לא עושה בדרך כלל - אני קונה בדרך כלל:) חח

cj20

New member
מה שאני לא הכי מקבלת זה

שרייצ'ל היא האחות של קארי. סו היא בגיל שקארי הייתה אמורה להיות, ז"א שאבא של קארי די זקן גם אם מורידים לו 16/17 שנים (הגיל של רייצ'ל) ואז יוצא שהוא היה די זקן כשהוא היה עם אמא של רייצ'ל (כי גם לה צריך להוריד 16/17 שנים והיא נראית צעירה יותר מסו). טוב, זה לא לא-הגיוני אבל בכל זאת
...

למעלה