../images/Emo26.gifקבלת שבת ושאר ירקות ../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif
אז זהו, שרציתי לאחל לכולכם שבת שלום, וגם לאמר לכם שאני מאוד שמחה שהמקום הזה מתחיל ככה, לקבל נשמה...יש לנו מצטרפים חדשים מידי יום, והם בהחלט שונים ומגוונים - יש ששואלים, יש שמתגעגעים, יש מקנאים, או מפרגנים, וגם כאלה שמתרגזים.... כולם, בלי יוצא מכלל, רצויים פה, ומוזמנים להשאר איתנו ולעזור לנו להפוך את הפורום הזה למקום שכיף להיות בו. ואני, את פינת קבלת השבת שלי, בונה לי כל שישי לפי המצברוח העכשווי, שום דבר אינו צפוי והרשות פה נתונה, וזה מה שמכתיב המצברוח הנוכחי:
שרשור השבוע ובתואר שרשור השבוע, בחרתי הפעם בדיון שהתפתח סביב השאלה..למה דווקא אוסטרליה ונ"ז?? בעיניי יופי של שרשור, "נמרח" לנו פה על פני חצי שבוע ואני נהניתי מכל מילה.... (כמעט
)
טקס חלוקת תארים שני תארים יוקרתיים, תואר "הראש הגדול של השבוע" ו"כשרון השבוע", מקבלת כמובן הדרקונה הלבנה, שכתבה את
"המדריך השלם למהגר המתחיל" (שימו
לתמונת המהגרים). כל המילים כבר נאמרו, לכן רק אומר שוב
את תואר "מתגעגעת השבוע" מקבלת באיה, שהודעותיה נוגעות לליבי בכל פעם מחדש, בעיקר
הודעת מרק העוף והסוסים ריגשה אותי, ואני מוכנה באיה, להעביר את הבן שלך סמינר מזורז בהכנת מרק עוף מנצח, ראי זאת כהזמנה פתוחה...
סקרי הפורום ובסקר הקודם- איך היית מגדיר את מזג האויר באיזור שלך? השתתפו 13 חברים.... תוצאות: הרוב המכריע (8 מתוך 13) אוהב את מזג האויר ההפכפך בדיוק כך, עם כל ארבעת העונות ביום..!!! רק 3 משתגעים מזה.. וכולכם מוזמנים, בהמוניכם הפעם, אל הסקר החדש שלנו.... כניסה למעלה בעמוד.
כבר מסיימת.... רגע לפני סיום, ולאור החדשות האחרונות בדבר המלחמה הקרבה ובאה, אני שולחת תפילה לכל היושבים בארץ הקודש. שהשבוע הזה יעבור בשלום על כל בית ישראל. ואמרו אמן.
ואני מסיימת ברשותכם בשיר קטן, שמתאים בדיוק לרוח ימים אלה נכתב ע"י יהודה עמיחיי מזמן...ותראו כמה שהוא רלוונטי גם היום:
שיר ליל שבת
התבואי אלי הלילה כבסים כבר יבשו בחצר מלחמה שאף פעם לא די לה היא עכשיו במקום אחר וכבישים שבים בלי הרף לבדם כסוס בלי רוכבו והבית נסגר בערב על הטוב והרע שבו וידענו היטב כי הגבול הוא קרוב ואסור לנו שם אבי התפלל ויכולו הארץ וכל צבאם צבא וארץ האפילו עוד מעט יכבה האור המצווה בה שמים התחילו שוב השניים צריכים לגמור שבת שלום
גפן