קומזיץ ומפגש פורום

champ

New member
../images/Emo26.gif קומזיץ ומפגש פורום ../images/Emo36.gif

טוב, קיבלתם שבוע להתאושש ממפגש הפורום הקודם
מצפייה בתגובות עולה שהמפגש היה ממש מוצלח והגיע הזמן להתחיל לארגן את הקומזיץ שכולם ציפו לו... (לפני שייגמר הקיץ) אז מה דעתכם על יום חמישי הקרוב 24/7/03, חוף פלמחים בראשל"צ, בשעה 18:00 בערב אני אביא את המנגל
אני מקווה שהפעם כולם יגיעו
אגב, אני מתכוון להגיע עם דניאל
אז תתחילו להגיב ואם יש למי מכם בעיה כלשהי, אל תתביישו לכתוב...

gaia20

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לי זה מתאים יאאלה, אנשים, להגיב....

ל3

New member
הי צאמפ

רעיון אחלה אבל נראה לי שתהיה לי בעיה עם השעה כי אני באה בתחבורה ציבורית וזה מקום שקצת קשה להגיע אליו ובטח לחזור ממנו הביתה בשעה מאוחרת. ( בהנחה שהמפגש יהיה כמה שעות......)

champ

New member
אין שום בעיה ../images/Emo24.gif

נוכל לקבוע מקום מפגש כלשהו, ראשל"צ / נס ציונה תוכלי להגיע לשם בתחבורה הציבורית ומשם נדאג לאסוף אותך.....

ל3

New member
אבי

הבעיה היא לא איך להגיע אלה דווקא איך לחזור. תחבורה ציבורית בשעות מאוחרות בחזרה לא יהיה לי

champ

New member
ומהתחנה המרכזית בראשון?

לא יהיו אוטובוסים לכיוון הבית שלך?

gaia20

New member
אין אוטובוסים

אחרי 12:00 בלילה, אבל אולי אני טועה, צריך לברר.

champ

New member
נראה לי שרק פתרון אחד יעזור כאן...

שירי תצטרך להתארח אצל מישהי מחברות הפורום, לפחות עד הבוקר.... מאחר ואני באר שבעי, זה הופך ללא אקטואלי לגבי
אז מי מתנדבת?

שאנל

New member
חוץ מזה...

יש פה לא מעט צעירים, בלי לידים. יכול להיות אפילו נחמד לכם אם תבואו עם אוהלים, שקי שינה, גזיה לקפה בבוקר.... אני בטוחה שממש תהנו.

CALA

New member
אני בעד../images/Emo45.gif

רק תקבעו מקום ואני יהיה שם.

פנפוני

New member
אפשר לדעת....

אפשר לקבל עוד פרטים על הקומציץ מה צריך להביא??? מי יגיע?. מה הולכים לעשות?.?( רק לאכול??) אני אשמח להגיע....להכיר עוד חברים כאלה שלא היו במפגש הראשון... דניאלה.

champ

New member
ברגע שנדע מי וכמה מגיעים...

נוכל לתכנן את הערב טוב יותר..

ליגל 24

New member
שניה גם אני רוצה

היי מה המצב ? שלום לכולכם תשמעו חבר"ה דווקא דיי נחמד הרעיון אבל אני עובד ביום חמישי הזה אבל אני וקרני לא יכולים ביום חמישי להגיע אז אוליי ביום אחר אוליי במוצ"ש ברשל"צ או ת"א או משהו כזה כי אז גם אני וגם קארין נוכל להגיד וגם יש תחבורה ציבורית מקווה שתחשבו על זה כי אנחנו מאוד רוצים להגיע בכבוד רב קרני וליגל

champ

New member
שבת יוצאת רק ב 20:30 ../images/Emo31.gif

אין לך אפשרות להודיע בעבודה שאתה צריך חופש ביום חמישי הקרוב?

gaia20

New member
ליגל, הצעת בזמנו את הבית שלך

ואמרת לי שזה היה בסדר אם נעשה אצלך את המפגש השני אז אפשר אולי לעשות אצלך? רק תסביר איפה את גר, כדי שנוודא עם כולם שיש להם מושג איך מגיעים

champ

New member
אזור השרון קצת רחוק לי ../images/Emo31.gif

גם אזור המרכז די רחוק, אבל אני מוכן להתפשר...

ליגל 24

New member
המשך

היי שלום לכולם בעיקרון אין לי בעיה לעשות את זה אצלי אבל אני חושב שזה לא פאייר לגביי כולם ואני מאמין שהם מעדיפים את איזור המרכז ת"א ,ראשל"צ וכו'.......... אז באמת מכל הלב לי הכי נוח שזה יהיה אצלי אז תחליטו אתם כי קצת קשה להגיע אליי בכבוד רב לכם קרני וליגל

gaia20

New member
שנאל, אמרת שאת גרה בראשון

זה בהחלט מרכזי וגם נוח כמעט לכולם, נכון? שאנל, איפה בראשון?

למעלה