קמילה היפה

mor000

New member
../images/Emo26.gifקמילה היפה../images/Emo36.gif

מאת דני לרנר [email protected] אין הרבה כוכבות כמו קמילה בל. גם יפהפייה, גם מוכשרת וגם אוהבת לבשל ולטייל (ולא למוסד הגמילה הקרוב)
היא כולה בת 21, ואחרי שהשתפשפה בסרטים עם ספילברג ודניאל דיי לואיס, היא מככבת כרגע בלהיט "10,000"
בראיון בלעדי למעריב לנוער מהבכורה בברלין היא גאה להכריז: "ישראל בהחלט נמצאת ברשימת הטיולים שלי"
"לא, מעולם לא הייתי בישראל", עונה קמילה בל לשאלתי אם כבר יצא לה לבקר בארץ, ומתחילה לספר שיש לה חברה עם קשר לארץ. "קוראים לה איימי ויש לה חברים מישראל, והיא כל הזמן מספרת לי סיפורים על ישראל ואומרת שאני חייבת לבקר. אז כן, אני מאוד רוצה להגיע ותדע שזה ברשימת הטיולים שלי". ואם תאמינו או לא, אם תשאלו את קמילה בל מה היא עושה כשהיא לא על סט הצילומים, אז התשובה היא לא "מבלה במועדונים וקורעת את העיר" או "מחליפה מוסד גמילה באחר", אלא: "אני מאוד אוהבת לטייל וכשאני לא משחקת בסרטים, אני בדרך כלל בדרכים. אני מתה על טיולים ומשוגעת על מקומות כמו איטליה וספרד. ואם אני לא מטיילת, אז בטוח תמצאו אותי במטבח בבית בלוס אנג'לס מבשלת משהו. בכלל, החיים שלי בבית די פשוטים ואני תמיד מוצאת דרך להעסיק את עצמי. אני אוהבת לחיות חיים שקטים ורגועים. אין אצלי דרמות גדולות". כשדינוזאור טורף אותך קמילה בל (21), אם עדיין לא זיהיתם, היא שחקנית קולנוע מוכשרת ויפהפייה בטירוף. על התפקיד המשמעותי הראשון שלה מ97-' פיקד סטיבן ספילברג בכבודו ובעצמו. היה זה ב"פארק היורה :2 העולם האבוד", שם גילמה בפתיחה ילדה קטנה שנטרפת על ידי דינוזאורים. שנה מאוחר יותר, ב"קסם מעשי", היא שיחקה במספר סצינות את דמותה הצעירה יותר של סנדרה בולוק, אבל את הפריצה הגדולה שלה היא עשתה בשנת 2005, כשזכתה בתפקיד הראשי לצד זוכה האוסקר דניאל דיי לואיס בדרמה "הבלדה על ג'ק ורוז", שם גילמה את בתו המרדנית. "הדבר שהכי הרשים אותי אצלו היתה מידת ההשקעה והמחויבות שלו לתפקיד", מספרת קמילה. "יש בדניאל המון התלהבות ונדיר למצוא מישהו שכל כך אוהב את מה שהוא עושה. הוא גם עושה כל כך הרבה הכנה מוקדמת, כך שכשהוא מגיע לצילומים הוא בכלל לא צריך לשחק, הוא בכלל לא צריך לעבוד, הכל זורם אצלו כל כך בטבעיות עד שהוא הופך להיות הדמות שהוא מגלם. למדתי המון ממנו". ב2006- היא שיחקה במותחן האימה המצוין (עליו המלצתי לכם כבר אינסוף פעמים!) "כשזר מתקשר". בדומה לדמות שעשתה ב"הבלדה על ג'ק ורוז", גם שם גילמה דמות נשית חזקה, עקשנית שלא מוותרת. כשאני מציין בפניה שברוב הסרטים שלה אלה הדמויות שהיא מגלמת, היא צוחקת. מה שמביא אותנו לסרטה החדש, "10,000", שיוצא בבתי הקולנוע בארץ ממש מחר. "כן, גם פה אני מגלמת דמות של בחורה חזקה", והיא מוסיפה: "הנושא היה מאוד מעניין עבורי ובעיקר העובדה שמדובר בסרט שמתרחש בתקופה פרה היסטורית. זה מאוד שונה מכל מה שעשיתי בעבר וגם העובדה שרולנד אמריך ("היום השלישי", "היום שאחרי מחר") ביים את זה השפיעה, כי הוא במאי שמאוד עניין אותי לעבוד איתו, וידעתי שהוא יכול לעשות מהנושא הזה סרט טוב". "10,000" מתרחש, כאמור, בשנת 10,000 לפני הספירה. קמילה משחקת בסרט את איבולט, צעירה יפהפייה, מאוהבת ועקשנית שנחטפת על ידי שבט יריב חזק החוטף אנשים כדי להפכם לעבדים. במהרה, אהובה הצעיר יוצא להציל אותה ואוסף אליו לוחמים משבטים נוספים כדי לאתר את החטופים ולהצילם. אבל בינתיים, איבולט צריכה לשרוד את השבי ולעבור לא מעט קשיים. "הדבר העיקרי בהכנות שלי לדמות הזאת היו בעיקר אימוני כושר ובריאות. כשאתה נכנס לסרט שמשך ההפקה שלו משתרע על פני חודשים רבים, אתה צריך להיות בקו הבריאות ובכושר טוב", היא טוענת, "מבחינת הדמות ששיחקתי, הייתי צריכה להמציא אצלה המון דברים בעצמי בגלל שאין כל כך הרבה מידע היסטורי לגבי אנשים שחיו באותה תקופה. אפשר לומר שהייתי צריכה להסתמך רוב הזמן על האינסטינקטים שלי".
הכתבה המלאה נמצאת בגליון מעריב לנוער של מחר- 12.3.08

למעלה