קניות, מחירים והמלצות

yael3333

New member
הפרשי מחירים

לידיעתכם- חייבים להשוות מחירים! קניתי מנשא של אוונפלו בטוב לי לתינוק בראש העיין במחיר 195 ש"ח, כאשר ברב קט, לאחר שהוזילו את מחירו הוא עולה 299 ש"ח. פדים להנקה של גונסון בראש העיין עולים 16 ש"ח !!! ובסופר פארם עולים 28 ש"ח. חוצפה של הפרשי מחירים, לא?!

זהבית24

New member
ציורי קיר לחדרי ילדים

לאחרונה קיבלתי המלצה מחברה והזמנתי בחורה שמציירת ציורי קיר, במיוחד לחדרי ילדים, וציירה ציורי קיר של פו הדוב ופליקס הארנב ממש מקסימים. לפני הציורים היא נתנה יעוץ לגבי בחירת הציורים. הציורים משרים אווירה שמחה בחדר והם ממש ממש מקסימים! והמחיר גם כן היה נוח ל 6 דמויות בגדלים של חצי מטר עד מטר היא לקחה 700 ש'ח בעוד שלחברה אחרת שלי לקחו 1800 ש'ח לאותו סדר גודל של ציורים. הבטחתי לה שאפנה אליה אנשים נוספים, קוראים לה מעין, הטלפון : 054-801955, והמייל שלה הוא [email protected]

26יפעת

New member
רעיון יפה ויקר

לא רוצה להרוס לאף אחת את הפרנסה ובטוח שיש כאלה שזה מתאים להם, אבל רק רציתי לספר שגם החדר שלנו הוא חדר פו, וההשקעה פחותה בהרבה! קנינו מדבקות בשילב ולדעתי התוצאה ממש יפה. (יש גם מנורת לילה תואמת) לתשומת ליבכם.

דניאL

New member
גמאנחנו קנינו מדבקות ומנורה של פו

ויצא חדר ממש ממש יפה

26יפעת

New member
וואלה צודקת!

ולכן אני מבקשת/מציעה שכל אחת שנתקלת בהפרש רציני ו/או במחיר שנראה לה יקר/זול במיוחד תעדכן את חברי הקהילה שלנו.

galala

New member
בקבוקים

בקבוקי B free קטנים וגדולים בשילב 34.90 לעומת 49.90 בסופרפארם!

ומי שמגיעה למוצצים

בקבוק קטן - 28 ש"ח גדול - 31 ש"ח. ויש מבצע של 3 בגדי גוף שקוול קצר, תוצרת ארה"ב - 29.90 ש"ח. דבר פשוט כמו מנקה בקבוקים עולה שם 8 ש"ח, עם ספוגים בקצה ומגיעים עד קצה הפיטמה. הכי טוב שנתקלתי בו

galala

New member
תמ"ל

מישהי עשתה סקר מחירים של תמ"ל ויודעת להמליץ איפה כדאי לקנות?

נופר30

New member
ואנחנו קנינו רמדיה גדול ב 61 ש"ח

בסופאר פארם ועוד שניים במחיר של 51 ש"ח ( אבל זה בגלל קופון של לייפסטייל)

למעלה