קניות, מחירים והמלצות

niniv

New member
לברית של אליאורי

קיבלנו 3 אוניברסיטות. 2 מהם בדיוק אותו הדבר. אחת נקנתה בשילב והשניה בראש העין ב"טוב לי לתינוק". הלכנו להחליף את שניהם ותנחשו מה היו המחירים? בשילב 189 ש"ח ב"טוב לי לתינוק" 99 ש"ח. וזה אותו הדבר בדיוק!!!!! אפילו של אותה החברה!!!!! לא חוצפה?

רות1974

New member
אני מחרימה את שילב, ומאז המקרה של

אורנה - ביתר שאת. כולל טייני לאב.

רות1974

New member
אני יודעת, אבל מאז סימנתי אותם.

וחוץ מזה, לדעתי הם נמלכו בהם בשל הזיקה לאינטרנט. דהיינו, שיקולים מסחריים-עסקיים-כלכליים גרידא.

דודידו14

New member
ואם כבר שילב...

מישהו יודע איפה ניתן לקנות מובייל כמו שיש בשילב, עם 3 מנגינות (של באך, בטהובן ומוצארט) אבל במחיר זול יותר (לא ראיתי אותו במקומות אחרים ובשילב הוא עולה 270 ש"ח).

עשיתי חישוב...

אם קונים את המובייל בארה"ב 39.95$ וצריך לשלוח אותו בדואר עוד איזה 15$ זה כבר יוצא ממש קרוב במחיר ששילב מבקשים...

shirka

New member
כן, אבל אם מישהו נוסע לשם ויכול

לקנות לך, זה שווה.

אי אפשר להשיג במקום אחר.זה מותג.

של שילב שנקרא tiny love מחברה סינית שמייצרת צעצועים התפתחותיים רכים רק לשילב... מצרפת לך את האתר של tiny love בחו"ל לשם התרשמות-אתר יפהפה!

ornaok

New member
טייני לאב היא חברת בת של שילב

היא בבעלות שילב, וכל ההמצאות, הפיתוח והתכנון נעשים בארץ. רק הייצור בסין. מה לעשות....יש מיליארד סינים שמסתדרים איכשהו עם משכורות של דולר ליום...
אני מאוד מאמינה בטייני לאב ובמוצרי שילב בכלל...אני מורידה בפניהם את הכובע בנושאים האלה, גם אם מבחינת מעסיקים הם חולרות!!!

שמופית

New member
אתמול נכנסתי לאתר של טייני לאב

וראיתי את המובייל עם 3 המנגינות ודרך האתר הוא עולה 50$ !!! זה יוצא זול ב 50 ש"ח בסה"כ מלקנות בשילב... ביקשתי מגיסתי באמריקה שתברר אם אפשר להשיג שם זול יותר, ואם תהיה תשובה חיובית, אני ארשום לך

חגית99

New member
אפרופו מובייל טייני לאב בארה"ב

חברים טובים שלנו נסעו לארה"ב לפני שבועיים, ביקשתי מהם להביא לי את המובייל המדובר (עם או בלי השלט) נתתי להם את רשימת החנויות שמופעים באתר של טייני לאב (עפ"י המקומות שהם היו) אקיבצר - בשום חנות הם לא מצאו את המובייל הנ"ל. החנויות היו חנויות קטנות שבחלקם בכלל לא החזיקו צעצועי ילדים. הם חזרו אתמול ללא המובייל ואני נוסעת לקנות אותו בשילב. חגית.

טאש

New member
דווקא טייני-לאב עושים לדעתי דברים

מדהימים ומושקעים. אני ממש אוהבת את המוצרים שלהם

ornit_band

New member
מסכימה לחלוטין. לא מסוגלת להחרים

אותם כי הם כ"כ מוצלחים...

michal126

New member
המלצה חמה - ציורי קיר לחדרי ילדים

הזמנתי את מעין לצייר בחדר הילדים והחלטתי לצרף לכם תמונות. יצא פשוט מקסים! צירפתי שתי תמונות של ציורים אבל אני מצטער על האיכות כי לא היתה לי דרך איכותית לצלם.

למעלה