קיבלנו 3 אוניברסיטות. 2 מהם בדיוק אותו הדבר. אחת נקנתה בשילב והשניה בראש העין ב"טוב לי לתינוק". הלכנו להחליף את שניהם ותנחשו מה היו המחירים? בשילב 189 ש"ח ב"טוב לי לתינוק" 99 ש"ח. וזה אותו הדבר בדיוק!!!!! אפילו של אותה החברה!!!!! לא חוצפה?
מישהו יודע איפה ניתן לקנות מובייל כמו שיש בשילב, עם 3 מנגינות (של באך, בטהובן ומוצארט) אבל במחיר זול יותר (לא ראיתי אותו במקומות אחרים ובשילב הוא עולה 270 ש"ח).
וראיתי את המובייל עם 3 המנגינות ודרך האתר הוא עולה 50$ !!! זה יוצא זול ב 50 ש"ח בסה"כ מלקנות בשילב... ביקשתי מגיסתי באמריקה שתברר אם אפשר להשיג שם זול יותר, ואם תהיה תשובה חיובית, אני ארשום לך
חברים טובים שלנו נסעו לארה"ב לפני שבועיים, ביקשתי מהם להביא לי את המובייל המדובר (עם או בלי השלט) נתתי להם את רשימת החנויות שמופעים באתר של טייני לאב (עפ"י המקומות שהם היו) אקיבצר - בשום חנות הם לא מצאו את המובייל הנ"ל. החנויות היו חנויות קטנות שבחלקם בכלל לא החזיקו צעצועי ילדים. הם חזרו אתמול ללא המובייל ואני נוסעת לקנות אותו בשילב. חגית.
הזמנתי את מעין לצייר בחדר הילדים והחלטתי לצרף לכם תמונות. יצא פשוט מקסים! צירפתי שתי תמונות של ציורים אבל אני מצטער על האיכות כי לא היתה לי דרך איכותית לצלם.