קצת ג'ניפר לשם שינוי
L Lopezit New member 21/12/07 #2 ג'ניפר צילמה קליפ ל Brave לפי האתר הרשמי של הבמאי Micheal Haussman (שביים גם את QH)
מ מיסטר זנגביל New member 27/12/07 #20 יוו איזה מעולה זה שתי הרצועות הכי טובות באלבום יוצאות כסינגלים...אההההעהעהע
L Lopezit New member 21/12/07 #3 דובית הולכת לקניות בבארניס http://onlinejlofan.com/photos/thumbnails.php?album=485
O oren456 New member 22/12/07 #6 אוייש איזו שמנמונת.. כפרות עליה ../images/Emo99.gif ואלוהים ישמור מה זה המשקפיים האלו?
W West Doll New member 22/12/07 #8 באמת דובית../images/Emo99.gif כל מי שאני רואה אומר לי "איזה ענקית ג'ניפר!וואחד הריון יש לה" ואני עונה לכולם באותה צורה מיושנת: "סתמו " עם המבט והכל! [טוב, בלי המשקפי שמש ]
באמת דובית../images/Emo99.gif כל מי שאני רואה אומר לי "איזה ענקית ג'ניפר!וואחד הריון יש לה" ואני עונה לכולם באותה צורה מיושנת: "סתמו " עם המבט והכל! [טוב, בלי המשקפי שמש ]
L Lopezit New member 23/12/07 #9 פשוט תגידי להם שיש לה תאומים והם יסתמו אחותי ראתה היום את HIDDI והיא אמרה כזה וואוו איזה ציצים נהיו לה.. אמרתי לה שתראה מה נהיה מהתחת שלה ואז תדבר
פשוט תגידי להם שיש לה תאומים והם יסתמו אחותי ראתה היום את HIDDI והיא אמרה כזה וואוו איזה ציצים נהיו לה.. אמרתי לה שתראה מה נהיה מהתחת שלה ואז תדבר
Q QueIronia New member 23/12/07 #12 מילא דובה, אבל מה זה המשקפיים האלה? אני לא אוכל לישון בלילה מרוב כיעור.
מ מיסטר זנגביל New member 24/12/07 #18 דובית ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif היא נראית מעולה!!!