ראו איזה יופי

• פותח הנושא apl
  • פורסם בתאריך

apl

New member
../images/Emo26.gifראו איזה יופי

<<משפטים שיש רק בעברית << <<בוקר טוב אליהו <<מאיפה אתה בארץ? <<מי לימד אותך לנהוג? <<איפה שירתת? <<למה מי מת... <<עוד שנתיים.. ו-11 חודש למניאק <<את יכולה להלוות לי שתי ביצים? <<אני לא בתור,אני רק רוצה לשאול שאלה.. <<לך ת'חפש תחברים שלך << << <<משפטים שיכולים להרוס לכול אחד את היום <<משמינים,אה? <<חברים יש רק באגד.. <<כמה שילמת על הסמרטוט הזה? <<תזכירי לי איך קוראים לך.. <<היי יוצא לך עשן מהאוטו..אוטו חדש.. <<מרחוק את נראית הרבה יותר צעירה... <<אין לנו שום דבר במידה שלך <<חשבת כבר על ביטוח חיים? <<את בלי חזייה? << << <<משפטים שאנשים אומרים כשהם מרחמים על עצמם <<למישהו בכלל אכפת אם אני חיה או מתה? <<כאילו לא מספיק כול הצרות שיש לי.. <<אף אחד לא מסוגל להבין איך אני מרגישה <<מה אני אגיד לך,יש אנשים שקל להם בחיים.. <<למה הכול קורה דווקא לי? <<אני לא זוכרת מתי צחקתי בפעם האחרונה <<יותר גרוע מזה כבר לא יכול להיות <<אני לא מאמין שזה קורה לי <<מצטער שקלקלתי לך את המצב רוח... <<ואם אני אבכה זה יעזור?!-אז אני שותק... << << <<משפטים שאומרים רק לרווקים\ות <<הזמן עובר.. <<את כבר לא ילדה.. <<מספיק נהנית,הגיע הזמן להתיישב(
) <<אתם מאוד תתאימו,גם הוא פדנט כזה,משוגע(בצירוף תנועת ידיים של דודו טופז). <<יש לי להכיר לך מישהו <<לדודה בלומה יש שכנה,ולשכנה יש בן.. <<כול המכוערות כבר התחתנו <<בסוף תישארי לבד עם הכלב(
) <<בקרוב אצלך.. << << <<משפטים שאומרים לגבר שנוהג <<תיזהר! <<לא יקרה שום דבר אם נאחר.. <<אתה עושה את זה בכוונה? <<אדום,אדום,אתה לא רואה?????!!!!!!1111 <<הנה משטרה <<למה תמיד אתה מוכרח לעקוף את כולם? <<אתה רוצה למות?-בסדר גמור,רק תוריד אותי קודם <<זה לא מצחיק(קולותיהם של אלברט וניסים מ"ארץ נהדרת"+תנועת ראש מהנהנת ל"לא"). << << <<משפטים שגברים אומרים לנשים שנוהגות <<מי נתן לך רשיון? <<נו,תעקפי אותו כבר.. <<את נוהגת לא רע,יחסית לאישה.. <<ירוק,ירוק,את לא רואה?????!!!!!!!11111 <<בשביל מה היה הברקס הזה? <<90 קמ"ש זו רק המלצה <<מה עכשו? <<טוב,זהו,מעכשו אני שותק... << << <<משפטים שתשמעו רק אצל קוראת בקפה <<השם שלו זה יעקב,זהו,משה תכף אמרתי.. <<הוא בלונדיני כזה,בהיר,שחרחר.. <<תיזהרי ממים,ים,בריכה,גשם,ברז...לא רואים בדיוק <<את כשאת מאוהבת,את מאבדת את הראש.. <<יש נסיעה,את נוסעת,או אחותך,או שושנה.. <<הוא גבוה,רזה,ויש לו זקן,אין??תראי שיהיה.. <<אני רואה חתונה אבל לא עם משה <<מותק,אני לא מקבלת צ'קים <<תבואי בעוד שנתיים,תגידי לי שצדקתי.. << << <<משפטים שמזמן היינו צריכות להגיד להם <<אני מלאך,מישהי אחרת כבר מזמן הייתה מעיפה אותך <<תסתכל על עצמך,תקוע מול הכדורגל כול היום <<כמוך יש אלף בחינם <<לך לאמא שלך,רק היא יכולה לסבול אותך <<אם לא שמת לב,אתה מתחיל לגדל כרס <<תגיד תודה שיש לך אותי <<אני?רוצה אותך??-אל תשלה את עצמך.. <<לך מכאן,ואל תחזור אף פעם.. << << <<משפטים שגברים אומרים כשתופסים אותם על חם <<זה לא מה שאת חושבת <<אני פשוט לא יודע להגיד לא <<אני אפילו לא זוכר את שמה <<אני יכול להסביר <<את פרנואידית,זה הכול בראש שלך <<זה קרה רק פעם אחת <<מה אני אשם ש50% מהאוכלוסיה הן נשים?! <<אוקיי,אז על זה את הולכת לפרק את הנישואים שלנו? <<זה שנכנסתי איתה למיטה,לא אומר כלום << << <<משפטים שאומרות נשים כשתופסים אותן על חם <<זה לא מה שאתה חושב <<הוא היה כזה מסכן,אז ריחמתי עליו <<רציתי שתקנא <<שתיתי איתו קפה,דיברנו,זה הכול <<לפחות אתה יודע איך הצד השני מרגיש <<זה קרה רק פעם אחת <<אתה יודע שאני לא מסוגלת לשקר... <<זה היה הבחור הכי גרוע שהיה לי בחיים <<בוא פשוט נשכח מזה <<אבל איתך זה רק בגלל שאני אוהבת
<< << <<סוג של נשים שאסור להתאהב בהן <<נשים שדומות לאמא שלך <<אלה שכול החיים נמצאות בדיאטה <<אלה שכול החיים נמצאות באוברדראפט <<נשים שבעוד כמה שנים יגידו לך שכואב להן הראש <<נשים שאף פעם אין להן מה ללבוש <<כאלה שמאמינות בהורוסקופים <<נשים שלא מפסיקות לדבר על ריצ'רד גיר(או דודי בלסר
). <<כאלה שיש להן דעות קיצוניות על שערות ברגליים <<נשים שלא אוהבות אותך מספיק <<נשים שאוהבות אותך יותר מדי << << <<משפטים שתמיד יפילו אותך בפח <<תעצום את העיניים ותפתח את הפה <<זה לא מסוכן <<אתה תשטוף ואני אנגב <<קודם תבטיח <<לגמרי במקרה עברתי פה <<זה בכלל לא יכאב <<אנחנו במכירת חיסול <<תרגיש את עצמך כמו בבית <<אני אחזיר לך מחר.. <<כן או לא << << <<סיבות טובות לחזור בתשובה <<כי יש כספים ייחודיים <<כי מסדרים שם שידוך <<כי יש גמילות חסידים <<לא צריך לדאוג יותר בגלל התספורת <<הדתיים ימשיכו להיות לשון המאזניים <<האוויר בירושלים באמת נקי <<האוויר בצפת עוד יותר נקי << << <<end forwarded message

Anna Karenina

New member
מוכר, מוכר...

ולפחות תעניקי את הקרדיט לספר "10 משפטים" (משהו כזה..), שממנו העתקת....

apl

New member
:)

אם היה קרדיט,הייתי מעניקה אותו.. אחי קיבל את זה במייל,והראה לי-אז העתקתי

תרגומים ותגובות ../images/Emo3.gif

בוקר טוב אליהו-
סבאח אל חיר יא מוסטאפה (ערבית) מאיפה אתה בארץ?
מין עתאק (ערבית) מי לימד אותך לנהוג?
LEARN HOE TO DRIVE ASSHOLE איפה שירתת?
EVER BEEN TO NA'AM? למה מי מת...-
זאקנבוט (כורדית) עוד שנתיים.. ו-11 חודש למניאק-
אך ורק בארץ את יכולה להלוות לי שתי ביצים?
WOULD YOU BE A DEAR... (אנגלים) אני לא בתור,אני רק רוצה לשאול שאלה..-
רק ישראלים לך ת'חפש תחברים שלך-
FUCK OFF (כל העולם) משפטים שיכולים להרוס לכול אחד את היום משמינים,אה?
כן, אבל אצלי זה דבר משתנה- מה התירוץ שלך? חברים יש רק באגד..-
זה הסיפור שמחרו לך? מסכן כמה שילמת על הסמרטוט הזה?
השאלתי את זה ממך לפני יומיים תזכירי לי איך קוראים לך..
אחרי שתזכיר לי מי אתה היי יוצא לך עשן מהאוטו..אוטו חדש..
זה ה-NOS מרחוק את נראית הרבה יותר צעירה...
מרחוק הריח היה יותר טוב, בוא נשמור על זה ככה אין לנו שום דבר במידה שלך-
שוב נכנסתי לשילב חשבת כבר על ביטוח חיים?
כן אבל הם לא מבטחים אופנוענים את בלי חזייה?
אה, אתה גבר.. משפטים שאנשים אומרים כשהם מרחמים על עצמם למישהו בכלל אכפת אם אני חיה או מתה?
לא כאילו לא מספיק כול הצרות שיש לי..
אומללות אומללות אומללות אף אחד לא מסוגל להבין איך אני מרגישה
גם לא רוצים מה אני אגיד לך,יש אנשים שקל להם בחיים..
ואת לא אחת מהן למה הכול קורה דווקא לי?
כי אתה אידיוט אני לא זוכרת מתי צחקתי בפעם האחרונה
סניליות? יותר גרוע מזה כבר לא יכול להיות
אז אתה כבר מוכן להכול? מעולה- סבתא שלך מתה אני לא מאמין שזה קורה לי
תאמין תאמין מצטער שקלקלתי לך את המצב רוח...
לא קילקלת, עכשיו יש לי יותר דברים לרדת עליך ואם אני אבכה זה יעזור?!-אז אני שותק...
מעולה- חסכת לכולנו משפטים שאומרים רק לרווקים\ות הזמן עובר..
וטוב שכך את כבר לא ילדה..
זה לא מה שהדייט האחרון שלי אמר... מספיק נהנית,הגיע הזמן להתיישב
אני רוצה אבל ההורים שלו עדיין לא יודעים שהוא הומו (ניסיון אישי- עובד) אתם מאוד תתאימו,גם הוא פדנט כזה,משוגע(בצירוף תנועת ידיים של דודו טופז)
ויש בשלוותה מקום לשניינו? יש לי להכיר לך מישהו
אז מה? לדודה בלומה יש שכנה,ולשכנה יש בן..
איזה עולם מוזר כול המכוערות כבר התחתנו
אז התוכנית פועלת בסוף תישארי לבד עם הכלב
ומה רע בזה? בקרוב אצלך..
לא תודה לשאר אין לי כוח
אולי מאוחר יותר...

apl

New member
מקסים../images/Emo3.gif

ואני חייבת לציין שהכי עצבנו אותי המשפטים שאומרים לרווקים.. אני עוד לא הולכת להתחתן,אבל יודעת שההורים והמשפחה בחיים לא יגידו לי את זה
הייתי משתיקה אותם בעזרת רעל

תיראי-

כשאותי שאלו- "נו מתי אתה תתחתן?" עניתי להם- "אני רוצה, אבל ההורים של חבר שלי לא מרשים לו..." הם כבר מעדיפים לא לשאול אותי

apl

New member
../images/Emo6.gifאתה לא בן 24?../images/Emo3.gif

זה צעיר ביותר לחתונה(גם לבחורות)

apl

New member
../images/Emo6.gifהסבתות האלה

רק השבוע דובר(קצת ריכלנו,מה יש?)שאחות של חברה שלי מתחתנת בקרוב.. (היא בת 25+-)..אז על הדרך, "איימתי" על סבתא שלי שאני לא אתחתן לפני גיל 30.. בכול אופן אני מתכוונת לממש את ההבטחה,מה גם אני נגד מוסד הנישואים\רבנות\whatever...נראה לי קצת הפחדתי אותה בזה למרות שהיא יודעת מה הדעות שלי לגבי זה.. לעומת זאת..ההורים שלי חושבים אחרת ממה שהיא(וכל שאר ה"מיושנים").. להנות,ללמוד,להשכיל,דוקטורט,נסיעות לחו"ל.. רק לא להיות מקובעת ומרובעת

דוגרי הסבתות האלו...משגעות..

אבל אני בכל זאת הכי אוהבת את סבתא שלי בעולללללללללם

yofi tofi

New member
בהחלט יופי! ../images/Emo13.gif

בקשר ל"אנחנו במכירות חיסול"-אין לך מושג עד כמה אני חווה את כל זה בימים אלה אנשים מטורפיייייייייייייייים!!!! ככה זה שמגה ספורט נופלים על הראש והורסים לי את החנות במכירים מצחיקים (דיי,אני מרגישה כמו פרסומת :) בכל אופן למה לעזאזל דודי בלסר=
את מטורפת תגידי לי?!?!?!

apl

New member
-בקשר לדודי בלסר-../images/Emo5.gif

קודם כול הוא טיפש(כן כן,למרות שהוא לומד משפטים וכלכלה-אעלק), ושנית בגלל שיש יפים ממנו. אני אף פעם לא התלהבתי ממנו,לא מתלהבת ממנו,ולא אתלהב ממנו. זהו,כיסיתי הכול?

למעלה