../images/Emo26.gifראו איזה יופי
<<משפטים שיש רק בעברית << <<בוקר טוב אליהו <<מאיפה אתה בארץ? <<מי לימד אותך לנהוג? <<איפה שירתת? <<למה מי מת... <<עוד שנתיים.. ו-11 חודש למניאק <<את יכולה להלוות לי שתי ביצים? <<אני לא בתור,אני רק רוצה לשאול שאלה.. <<לך ת'חפש תחברים שלך << << <<משפטים שיכולים להרוס לכול אחד את היום <<משמינים,אה? <<חברים יש רק באגד.. <<כמה שילמת על הסמרטוט הזה? <<תזכירי לי איך קוראים לך.. <<היי יוצא לך עשן מהאוטו..אוטו חדש.. <<מרחוק את נראית הרבה יותר צעירה... <<אין לנו שום דבר במידה שלך <<חשבת כבר על ביטוח חיים? <<את בלי חזייה? << << <<משפטים שאנשים אומרים כשהם מרחמים על עצמם <<למישהו בכלל אכפת אם אני חיה או מתה? <<כאילו לא מספיק כול הצרות שיש לי.. <<אף אחד לא מסוגל להבין איך אני מרגישה <<מה אני אגיד לך,יש אנשים שקל להם בחיים.. <<למה הכול קורה דווקא לי? <<אני לא זוכרת מתי צחקתי בפעם האחרונה <<יותר גרוע מזה כבר לא יכול להיות <<אני לא מאמין שזה קורה לי <<מצטער שקלקלתי לך את המצב רוח... <<ואם אני אבכה זה יעזור?!-אז אני שותק... << << <<משפטים שאומרים רק לרווקים\ות <<הזמן עובר.. <<את כבר לא ילדה.. <<מספיק נהנית,הגיע הזמן להתיישב(
) <<אתם מאוד תתאימו,גם הוא פדנט כזה,משוגע(בצירוף תנועת ידיים של דודו טופז). <<יש לי להכיר לך מישהו <<לדודה בלומה יש שכנה,ולשכנה יש בן.. <<כול המכוערות כבר התחתנו <<בסוף תישארי לבד עם הכלב(
) <<בקרוב אצלך.. << << <<משפטים שאומרים לגבר שנוהג <<תיזהר! <<לא יקרה שום דבר אם נאחר.. <<אתה עושה את זה בכוונה? <<אדום,אדום,אתה לא רואה?????!!!!!!1111 <<הנה משטרה <<למה תמיד אתה מוכרח לעקוף את כולם? <<אתה רוצה למות?-בסדר גמור,רק תוריד אותי קודם <<זה לא מצחיק(קולותיהם של אלברט וניסים מ"ארץ נהדרת"+תנועת ראש מהנהנת ל"לא"). << << <<משפטים שגברים אומרים לנשים שנוהגות <<מי נתן לך רשיון? <<נו,תעקפי אותו כבר.. <<את נוהגת לא רע,יחסית לאישה.. <<ירוק,ירוק,את לא רואה?????!!!!!!!11111 <<בשביל מה היה הברקס הזה? <<90 קמ"ש זו רק המלצה <<מה עכשו? <<טוב,זהו,מעכשו אני שותק... << << <<משפטים שתשמעו רק אצל קוראת בקפה <<השם שלו זה יעקב,זהו,משה תכף אמרתי.. <<הוא בלונדיני כזה,בהיר,שחרחר.. <<תיזהרי ממים,ים,בריכה,גשם,ברז...לא רואים בדיוק <<את כשאת מאוהבת,את מאבדת את הראש.. <<יש נסיעה,את נוסעת,או אחותך,או שושנה.. <<הוא גבוה,רזה,ויש לו זקן,אין??תראי שיהיה.. <<אני רואה חתונה אבל לא עם משה <<מותק,אני לא מקבלת צ'קים <<תבואי בעוד שנתיים,תגידי לי שצדקתי.. << << <<משפטים שמזמן היינו צריכות להגיד להם <<אני מלאך,מישהי אחרת כבר מזמן הייתה מעיפה אותך <<תסתכל על עצמך,תקוע מול הכדורגל כול היום <<כמוך יש אלף בחינם <<לך לאמא שלך,רק היא יכולה לסבול אותך <<אם לא שמת לב,אתה מתחיל לגדל כרס <<תגיד תודה שיש לך אותי <<אני?רוצה אותך??-אל תשלה את עצמך.. <<לך מכאן,ואל תחזור אף פעם.. << << <<משפטים שגברים אומרים כשתופסים אותם על חם <<זה לא מה שאת חושבת <<אני פשוט לא יודע להגיד לא <<אני אפילו לא זוכר את שמה <<אני יכול להסביר <<את פרנואידית,זה הכול בראש שלך <<זה קרה רק פעם אחת <<מה אני אשם ש50% מהאוכלוסיה הן נשים?! <<אוקיי,אז על זה את הולכת לפרק את הנישואים שלנו? <<זה שנכנסתי איתה למיטה,לא אומר כלום << << <<משפטים שאומרות נשים כשתופסים אותן על חם <<זה לא מה שאתה חושב <<הוא היה כזה מסכן,אז ריחמתי עליו <<רציתי שתקנא <<שתיתי איתו קפה,דיברנו,זה הכול <<לפחות אתה יודע איך הצד השני מרגיש <<זה קרה רק פעם אחת <<אתה יודע שאני לא מסוגלת לשקר... <<זה היה הבחור הכי גרוע שהיה לי בחיים <<בוא פשוט נשכח מזה <<אבל איתך זה רק בגלל שאני אוהבת
<< << <<סוג של נשים שאסור להתאהב בהן <<נשים שדומות לאמא שלך <<אלה שכול החיים נמצאות בדיאטה <<אלה שכול החיים נמצאות באוברדראפט <<נשים שבעוד כמה שנים יגידו לך שכואב להן הראש <<נשים שאף פעם אין להן מה ללבוש <<כאלה שמאמינות בהורוסקופים <<נשים שלא מפסיקות לדבר על ריצ'רד גיר(או דודי בלסר
). <<כאלה שיש להן דעות קיצוניות על שערות ברגליים <<נשים שלא אוהבות אותך מספיק <<נשים שאוהבות אותך יותר מדי << << <<משפטים שתמיד יפילו אותך בפח <<תעצום את העיניים ותפתח את הפה <<זה לא מסוכן <<אתה תשטוף ואני אנגב <<קודם תבטיח <<לגמרי במקרה עברתי פה <<זה בכלל לא יכאב <<אנחנו במכירת חיסול <<תרגיש את עצמך כמו בבית <<אני אחזיר לך מחר.. <<כן או לא << << <<סיבות טובות לחזור בתשובה <<כי יש כספים ייחודיים <<כי מסדרים שם שידוך <<כי יש גמילות חסידים <<לא צריך לדאוג יותר בגלל התספורת <<הדתיים ימשיכו להיות לשון המאזניים <<האוויר בירושלים באמת נקי <<האוויר בצפת עוד יותר נקי << << <<end forwarded message
<<משפטים שיש רק בעברית << <<בוקר טוב אליהו <<מאיפה אתה בארץ? <<מי לימד אותך לנהוג? <<איפה שירתת? <<למה מי מת... <<עוד שנתיים.. ו-11 חודש למניאק <<את יכולה להלוות לי שתי ביצים? <<אני לא בתור,אני רק רוצה לשאול שאלה.. <<לך ת'חפש תחברים שלך << << <<משפטים שיכולים להרוס לכול אחד את היום <<משמינים,אה? <<חברים יש רק באגד.. <<כמה שילמת על הסמרטוט הזה? <<תזכירי לי איך קוראים לך.. <<היי יוצא לך עשן מהאוטו..אוטו חדש.. <<מרחוק את נראית הרבה יותר צעירה... <<אין לנו שום דבר במידה שלך <<חשבת כבר על ביטוח חיים? <<את בלי חזייה? << << <<משפטים שאנשים אומרים כשהם מרחמים על עצמם <<למישהו בכלל אכפת אם אני חיה או מתה? <<כאילו לא מספיק כול הצרות שיש לי.. <<אף אחד לא מסוגל להבין איך אני מרגישה <<מה אני אגיד לך,יש אנשים שקל להם בחיים.. <<למה הכול קורה דווקא לי? <<אני לא זוכרת מתי צחקתי בפעם האחרונה <<יותר גרוע מזה כבר לא יכול להיות <<אני לא מאמין שזה קורה לי <<מצטער שקלקלתי לך את המצב רוח... <<ואם אני אבכה זה יעזור?!-אז אני שותק... << << <<משפטים שאומרים רק לרווקים\ות <<הזמן עובר.. <<את כבר לא ילדה.. <<מספיק נהנית,הגיע הזמן להתיישב(
![](https://timg.co.il/f/Emo5.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo6.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo23.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo5.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo8.gif)