רדיוהד- אקורדים

Miko G

New member
../images/Emo26.gifרדיוהד- אקורדים../images/Emo79.gif

אני מחפש כבר כמה ימים אחרי האקורדים לשירים: "Just" שפשוט לא נמצא באף אתר מכובד של אקורדים
ואת "Planet Telex"... האם יש למישהו

Miko G

New member
גם שם../images/Emo10.gif

הייתי בטוח שכאן יהיה למישהו... בכל האתרים כתבו אותו דבר: שלא הצליחו לפענח עדיין.

kittycatbone

New member
את ג'אסט המורה שלי

לגיטרה פעם ניגן לי (וזה היה כה מגניב).. אז מוזר שדווקא לזה אין אקורדים
כאילו מן הסתם הגיוני שהמורה שלי מצא לבד או משהו, אבל זה שיר כזה.. בין הידועים ומצליחים וגם שבטח שווה לנגן אז בגלל זה זה מוזר!

michael meiri

New member
דבר ראשון..

כדי שזה יצא לך טוב, אתה חייב פדאל דיליי השביל פלנט טלקס. דבר שני אם אתה רוצה לנגן JUST כמו ג'וני אז בהתחלה הוא עושה אוקטבות אתה יכול להיכנס האתר הזה www.olga.net הוא נותן שם המון דברים

scooby4

New member
ג'אסט מבוסס על מודוס

(לפחות האינטרלוד) שג'וני כנראה לקח מאוליבייה מסייה שהוא אוהב כל כך, שהוא עצמו אהב את המודוס הזה. תנגן (בצלילים): דו רה מיb פה סולb להb לה(בקר) סי דו. על כל שני צלילים יש אקורד: דו רה מיb פה סולb להb לה(בקר) סי דו... F D Eb C (כולם משולשים). אולי הם מהרמנים את זה מחדש אחרי כמה זמן אבל ככה אני זוכר את זה לפחות. *** שאר השיר: אינטרו- A- | Abmaj | Eb F | A- | Abmaj | Eb Bb |... A- | Abmaj | G- F#dim | F7 || אז האינטרלוד אני מניח... הבית: A- | Abmaj | Eb F | A- | Abmaj | Eb Bb | A- | Abmaj | G- F#dim | F7 || הפזמון: C F#7 | F7 | C F#7 | F7 | C Eb | D7 F7 | C Eb | D7 F7 | זה בערך השיר. אם יש טעויות בעסה. (הסולם הוא סולם מוקטן)

Miko G

New member
תודה רבה לשניכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אנסה ואחזור עם רשמים

למעלה