רוניקו גאוניקו, לתשומת לבך

shanty.G

New member
../images/Emo26.gif רוניקו גאוניקו, לתשומת לבך

הודעותיך נמצאות במקומן, מעולם לא נמחקו. אין כל סיבה להתנפלות הקטנונית שלך, בעקבות מה שקראת לו "צנזורת יתר". אתה מתנהג כמו ילד קטן, כדאי שתחדל מההצפות המיותרות בעליל. אם תמשיך להציף את הפורום, גם המטרה שלך לא תושג. shanty

לגולש המתכנה רוניקו

מן הראוי היה לברר את העובדות לפני שיצאת במסע הנקמה התמוה הזה, בו אתה מנסה לחבל בזדון בפעילות אתר האינטרנט. להווי ידוע לך כי בעשותך כן אתה נחשף לתביעת נזיקין בגין אותה חבלה. בתיאום עם מנהלת הפורום הוחלט שלא להסיר את כל הודעותיך מהפורום, ולאפשר לך להמשיך ולהשתתף בו, למרות העבירות החמורות על תקנון הפורומים. אתה נדרש להמנע מ"מסעות נקמה" מסוג זה בעתיד, בוודאי כשאין להם כל סיבה או הצדקה. הודעתך לא נמחקה, ואתה נהנה מחופש דיבור שמעטים בלבד זוכים לו בתפוז. העובדה שאתה מתיימר לזכאות לחופש דיבור בעודך מונע מאחרים להשתתף בדיון כלשהו היא תעודת עניות לך ולשכמותך.

roni11ko

New member
להנהלת הפורומים שלום

בפורום הזה מתבצעת צנזורה עקיפה (העברת הודעות ללוח המודעות, או מחיקתן ללא הצדקה) אך יותר מכך מתבצעת בו הסתה חוזרת ונשנית נגד מחקר הרפואה בישראל הכוללת הסתה שקרית ואישית נגד חוקרים, רופאים ואנשים הקשורים במחקר רפואי בחיות. ברצוני להביא לידיעתכם כי אתם אלה העוברים על החוק באפשרכם פעילות זו ולכן גם אתם תוחזקו אחראים במידה ויפתחו ההליכים המשפטיים המתבקשים בנושא. בכבוד רב, רוניקו

vegi force 1980

New member
רוניקו.. לך תמצא חיים....

אתה בוכה עלינו?????. נראה אותך הולך לפורום הימין שלנו ואומר משהו נגד הימין.... ישר בועטים את התחת העלוב שלך וחוסמים אותך שאנטי לא חסמה אותך אף פעם ותמיד נתנה לך לדבר אני אישית לא מבין למה אבל שיהיה ונראה לי שאני יודע מי אתה..............

אתה לא חושב שאתה מגזים?!

לא מספיק שאתה נכנס לכאן ומציג חוות דעת שונה משל שאר הפורום, ואז אתה עוד בה בטענות, משהו לא מסתדר לי, אם ברצונך לחפש מלחמה או ריב או ויכוח או כל דבר אחר אז לא פה. ואתה עוד מאיים על שנטי? מי נתן לך את הזכות?! איזה חוצפה, אתה נכנס לפורום ומציף אותו בשטויות ועוד מאיים עליה אחר כך?! אתה משוגע? היא אפילו נתנה לך זכות להתבטות כאן, לא מחקה אף הודעה ואתה בה בטענות? חוצפן. ואגב, ההודעות שלך לא שרק שלא שייכות ללוח המודעות אלא לא שייכות לכאן בכלל. מקווה שיהיו לך ייסורי מצפון על מה שעשית

נועם ר

New member
עזבו

אין עם מי לדבר. מי שנהנה להציק לאחרים הוא פשוט בן אדם חלש. אני לא חושבת שצריך להתיחס אליו בכלל.

m_shy

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

vegi force 1980

New member
רוניקו=הבן של זאב ברין

הוא גם מגיע להפגנות ומצלם בווידאו כדיי להציג בבית משםט כאילו אנחנו החוליגנים שרוצים רק להרוס לאבא החמוד שלו את העסק אני יודע טוב מאוד מי אתה רוניקו.... לא יילך לך..... אנחנו לא ניכנע.... אנחנו נישאר עם העקרונות שלנו ולא משנה מה תעשו.. ניסויים בבעליי חיים תמיד היו ותמיד יהיו מ-י-ו-ת-ר-י-ם!!!!

לפי דעתי האישית...

כפי שכתבת רוניקו, על" מחיקת" ההודעות של רופאים ואנשים העוסקים ברפואה עם חיות מחמד....אישית אני חושבת שמגיע להם להמחק...תרתי משמע ! מנהלת הפורום מאוד אדיבה ,עם אורך רוח הראוי לציון , מפני שאם הדבר היה תלוי בי הודעותיך אכן היו נעלמות באופן מפתיע, וגם התגובות להודעות הקטרניות שלך היו "עדינות" לטעמי, אני חושבת שהיה צורך למנוע ממך גישה לעולם. כפי שלי נראה המצב, אתה "וחבריך" נושמים אוויר חשוב ויקר של אנשים וחיות אשר באמת צריכים את האויר שהינכם צורכים לשווא. וחבל שהמצב הוא כך , ולא אחרת.

shanty.G

New member
קרן, גלעד, כלבים, חתולים וחברים

אני ממליצה לכם בחום להתעלם מהגיגיו של רוניקו על שלל כינוייו. אם הוא ממש חייב לבטא את עצמו, תנו לו. אנחנו הרי חכמים יותר, לא? אז הוא אמר, נו שויין
שלכם,
shanty

roniko11

New member
שייקה תוכל בבקשה להסביר לי

למה החליפה והעניבה בחום הזה? רוצה אבחנה?

למעלה