רעיונות לסקר חדש

Mr Peiser

New member
../images/Emo26.gif רעיונות לסקר חדש ../images/Emo36.gif

נוו ייאללה הגיע הזמן להחליף סקר אבל לא עולה לי שום רעיון לשאלה מענינת. יש לכם רעיון כלשהו?? כל רעיון יתקבל בברכה! תודה ויום טוב לכולם!

miss jazz

New member
אני אשמח לעזור

אבל אם אפשר לדעת איזה סקרים היו זה יעזור, בכדי שאני לא אציע הצעות שהיו כבר.

BloodRoses

New member
רעיונות...

1.איזו תקופה במוסיקה הכי אהובה עליכם (מימיה"ב עד מוסיקה מודרנית)? 2.איזו יצירה אתם שואפים לנגן שכרגע אתם לא חושבים שאתם בשלים/טובים טכנית מספיק? 3.על איזה כלי עוד הייתם רוצים לדעת לנגן? 4.איזו יצירה באמת הכי מרגשת אותכם? זה כרגע מה שיש לי להציע....

BloodRoses

New member
טוב...אז אם אתה שואל../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

נבל! פשוט כלי שמימי. אני נהנית מכל צלילי הכלים אבל אם הייתי צריכה לבחור באחד זה היה בכלי הזה. יש בו משהו כ"כ מלאכי וטהור. הוא אמנם לא מגוון כמו הפסנתר (כן, כן, אני משוחדת, אין כמו הפסנתר באפשרויות ) אבל העדינות שלו עושה לי את זה. כל פעם שאני רואה סרט של האחים מרקס ומגיע הקטע ה"רציני" של הרפו, הנשימה שלי נעתקת. הוא היה גאון... וכך גם שאר האחים שלו.

frodo

New member
סקסופון!

אני מאמין שזה הכלי עם הכי הרבה נש(י)מה :)

מיכלוש7

New member
וואי... זאת ממש בחירה קשה... ../images/Emo3.gif

חבל שאי-אפשר לבחור 2 כלים!!! בכל אופן, הייתי רוצה לנגן על כינור וגם על נבל, אלו 2 כלים פשוט מדהימים!!! אמנם קשים לגמרי... אבל אי אפשר לעמוד בפני צליל של כינור ונבל! הם כאלו עצובים ונוגעים ללב... בכל אופן, יש לי כמה רעיונות לסקרים: 1. כמה שנים אתה כבר לומד נגינה? 2. איך הגעת ללמידה על פסנתר? (ההורים הכריחו אותך, חברים, התאהבת בצליל וכו´) 3. איזה פסנתרים לדעתך הם הכי טובים? (גרמנים, רוסים, יפנים, אנגלים וכו´) אולי השאלות קצת דפוקות... אבל באמת השתדלתי!

BloodRoses

New member
בוזנדורפר שולט!!!!!

אני שמחה לראות שיש עוד שחושבים כמוני! יצא לי לנגן על בוזי באוסטריה וזה היה פשוט מעלף. הצליל, לא רק שהוא "טוב", הוא פשוט מענג את האזניים וזאת חוויה שאני ממליצה לכל אחד לעבור. אני מעדיפה אותו בהרבה על הסטינווי.זה הפסנתר הכי אהוב עליי! החלום שלי הוא שיום אחד יהיה לי בייבי כנף כזה ....

אוווו

גם אני הייתי באוסטריה!
הייתי בטיול מאורגן בעקבות המלחינים הגדולים של אוסטריה... ניגנתי על הפסנתר של מאהלר, באחת מהבקתות הלחנה שלו!
זה היה כשממש התחלתי לנגן, וידעתי רק את הפרלוד בדו מז´ור מהפסנתר המושווה, למרות שברהמס או משהו כזה היה יותר מתאים שם... אבל בכל אופן, אני אוהב את הצליל העגול של הבוזנדורפר. לי אישית יש זיילר באורך 1.60 שגם לו יש צליל מאוד עמוק ועגול, אבל אין כמו הבוזי. ד"א, מתי היית באוסטריה? וכמה זמן? נכון שזאת ארץ מדהימה? עם כל הירוק, ואגמים, וההרים... אהה... עכשיו בגללך אני מתגעגע!

BloodRoses

New member
../images/Emo6.gif

הייתי רק בוינה, הטיול שלך....נשמע ממש מעניין, איזה כיף לך. הייתי שם לפני כמה חודשים, מאד מאד אהבתי את העיר, הארמונות, בתי הקפה, דווקא לא את הסאחר טורטה (ואני מכורה לשוקולד אבל התאכזבתי, יש עוגות הרבה יותר טעימות) אלא את טארט המישמישים..... זה היה כאילו כתוב מתוכנן בשבילי. הייתי במלון שם, ובלובי מה עיניי רואות?? מודעה של המצאות memorial room של היצרן בוזנדורפר!! ואיפה האולם הזה? 2 מטר מהמלון!!! הלכתי לשם וניגנתי על כל הפסנתרים שהיו שם וכמובן שהצטלמתי גם :) . בעלי המקום היו סופר נחמדים ונתנו לי לנגן בחדר "חזרות", ונתנו לי להישאר גם כשהגעתי קרוב לשעת סגירה, חצי שעה בערך!! הם היו האנשים הכי נחמדים שניתקלתי בהם במשך השהות הקצרה שלי שם. נתנוי לי גם כל מיני חוברות על ההיסטוריה של הפסנתר, עם תמונות של הגדולים שניגנו עליהם עם מכתבי תודה ועוד כל מיני דברים נחמדים. אפילו קניתי מחזיק מפתחות וחולצה עם הסמל!!!!, כן, כן, הפסנתר הזה משגע לי את השכל!!!!! בקיצור נורא נהנתי.

Snow Yte

New member
גיטרה

ויש לי אפשרות ללמוד... אבל לאמא אין כוח וזמן ללמד אותי...

למעלה