רשמים ממפגש הפורומים

לילךLilach

New member
../images/Emo26.gif רשמים ממפגש הפורומים ../images/Emo36.gif

אני חושבת שהיה מפגש מאד מוצלח ומהנה. נהנתי מאד לפגוש את כולם ,חלק מוכרים והרוב חדשים עבורי. היה נפלא לפגוש כל כך הרבה אנשים שאוהבים בעלי חיים ומוכנים להילחם על זכויותיהם ולנסות להשיג בשבילם תנאים ומעמד יותר טוב מהקיים במדינה שלנו,אני רוצה להצטרף למה שמורליטי אמרה והדגישה ,שדרכים אלימות ולא חוקיות,לא פועלות למען השגת המטרה החשובה שהיא שיפור מעמדם של בעלי החיים בארץ ,ראו ערך "תליית רונלד מקדונלד´ס מעל נתיבי איילון". עדיף לפעול בדרכים לגיטמיות וחוקיות ,כלומר הסברה ,השתתפות בעצרות ,הפגנות ,כתיבת מכתבים וניסיון לצרף עוד חברי כנסת לתמיכה במאבק למען זכויות בעלי חיים. האוירה במפגש היתה מאד נעימה והופתעתי מרמת הקיטרינג הגבוהה שהופגנה על ידי חברי פורום צמחונות ,אם הייתי יודעת אולי הייתי מביאה משהו יותר מכובד מהבייגלה....... האוכל היה חגיגה לעינים ולחיך -כל הכבוד למי שהכין את המאכלים הטעימים. אחרי המפגש לקחתי לביתה את שולה הנחמדה מעמותת "לב לחי, יחד עם הפריטים שנאספו למכירה ,שמחתי מאד לפגוש בחצר ביתה המון חתולי חצר שמנמנים ומטופחים ,כל אחד יותר חמוד ויפה מהשני ,תמיד כייף לראות חתולי רחוב מטופלים שנראים מאושרים ,כולם כמובן מעוקרים ומטופלים על ידי שולה באהבה,חבל שהיא לא גולשת בכלל באינטרנט ולא נכנסת לפורומים שקשורים לבעלי חיים ולספר עליהם אישית ,אז אני החלטתי להיות הדוברת של החתולים שלה
.

AmitKar

New member
כמוני כמוך, פשוט נהניתי!

באמת היה ממש כיף. רמת הקייטרינג הרשימה גם אותי מאוד. לצערי, בגלל שנודע לי רק היום (חצות וקצת) שאני יוכל להגיע, לא הבאתי שום דבר מיוחד. ואני מרגיש לא נוח אחרי ההשקעה הכל כך גדולה במה שאנשים אחרים הביאו. כפי שכתבתי בוואלה מלפני 5 דקות אני יכתוב גם פה: החלטתי להתחיל לכתוב יותר ממה שאני כותב עכשיו (שזה המון כפי שאתם רואים). אני מקווה שאני באמת יוכל. חוץ מזה, באמת היה כיף לפגוש את כולכם! אני מאוד מקווה לפגוש כל אחד מכם שוב. אני מקווה שכבר בעצרת ב - 2.10 זה יתממש. עד אז תהנו מהחיים! שלכם, עמית

shanty.G

New member
אנשים ../images/Emo24.gif

היה נפלא לפגוש את כולכם! כל כך נהניתי, שיצאתי עם הרגשה שאי אפשר להסביר במילים. המון אנרגיות חיוביות היו שם בפארק, שמלוות וימשיכו ללוות אותי בשבועות הקרובים; עד עכשיו מרוח לי חיוך על הפנים
לילך בקושי דחסה לרכב את החפצים שכולכם הבאתם למכירה העתידית עבור עמותת "לב לחי", אני מקווה שיהיו קונים ושתהיה "קופה" יפה. בעצרת שתתקיים בשבוע הבא בת"א (יום ד´ 18:00) יהיה דוכן מכירה של העמותה, אליו ניתן יהיה להביא כל מה ששכחתם ולמי שלא הגיע היום תהיה הזדמנות להוסיף עוד
. כל הכבוד לכל מי שהגיע מאי שם, הירושלמים, הדרומיים והצפוניים!
הגעתי לצערי מאוחר (אילוצים
) ופיספסתי את חגיגת הגורמה הצמחונית / טבעונית... מה שבטוח, נשאר טעם של עוד
להתראות בשבוע הבא! shanty

Neta558

New member
מצטרפת לשרשור...

היה מפגש נהדר. אני חושבת שטוב וחשוב שהוא נעשה בשיתוף כל הפורומים הקשורים לנושא, עירוב הפורומים רק תרם, לדעתי, לאווירה הנפלאה שהייתה במפגש. מקווה לשיתוף פעולה נוסף ומתמשך בעתיד! (רק מרגיז שצריך לכתוב את זה עכשיו בכל הפורומים
) חלק מהאוכל שהיה פשוט נשאר מהפיקניק שערכנו שם לפני המפגש, חברי פורום צמחונות וטבעונות (לילך, הייתכן כי שכחת את החלק הטבעוני של הפורום?). מי שמעונין, המתכונים יהיו בפורום בקרוב. לילה טוב...

גולדי2002

New member
גם אני שמחתי לפגוש את כולכם../images/Emo24.gif

ממש ממש נהניתי לראות את כל החבר´ה שבאו (בעיקר מרחוק). היה ממש כיף, קצר אבל נחמד, אבל באמת, כמו ששנטי אמרה, היו שם אנרגיות חיוביות וזה הוסיף לי אישית המון והוציא אותי לפחות לכמה שעות מהדאון שירד עלי בימים האחרונים ומסרב לעזוב. אז עשיתם לי אתמול את היום ותודה.

Gal-Mo0D

New member
אם כולם כותבים כאן

אז גם אני אצטרף. היה בהחלט מדהים במפגש הפורומים המשותף, כבר הרבה זמן לא ראיתי כל כך הרבה אנשים מכל הגילאים עם כל כך הרבה אנרגיה ומוטיבציה לעזרה לבעלי חיים - בהחלט החזרתם לי את האמונה שיום אחד אולי הכל יהיה טוב
(כמה קיטש בהודעה אחת!). היה נורא נחמד לשייך פרצופים לניקים והאוכל של פורום צמחונות וטבעונות היה מדהים! (במיוחד הכדורי שוקולד שאני מניח שרובכם לא טעמתם...). ותודה לשנטי על הטרמפ!

Neta558

New member
למה אתה מניח שהרוב לא טעמו?

אתה לא רומז שאכלת אותם בעצמך, נכון? :) ובקשר לקיטש - ברור שיום אחד הכל יהיה טוב, למה לחכות למפגש פורום בשביל להאמין בזה? (מוגש באדיבות נטע והעמותה לאופטימיות קוסמית)

haleth

New member
קל לשכוח שיש בעולם אנשים טובים...

אז הזכרתם לי. תודה!

TheFinalCut

New member
שקית עם סדין בצבע טורקיז נשכחה שם!

ואספתי אותה אלי הביתה, יש בה כובע טמבל שכזה, וסדין בצבע טורקיז.. בעלי השקית, אנא צרו קשר: דוא"ל: [email protected] טלפון: 03-5536397

היה נפלא!

נורא נהניתי! נפגוש את כולכם ב-2 באוקטובר! וכמו שנטע אמרה, המתכונים של הגורמה הטבעוני שערכנו נמצאים בפורום צמחונות וטבעונות
301 ב
!

morality

New member
היה כיף לפגוש אתכם ../images/Emo140.gif

כל הכבוד למי שהגיע. עכשיו אני מכירה את חלקכם ומקווה לפגוש גם את האחרים בעצרת. אתם אנשים נפלאים. הרגשתי כל-כך טוב בחברתכם ושאבתי הרבה כוחות מכם. אוהבת אתכם, מורליטי

m_shy

New member
הרבה לבבות גדולים היו שם ../images/Emo23.gif

פשוט נפלא! שי משולם

למעלה