שאלה חשובה

../images/Emo26.gifשאלה חשובה../images/Emo36.gif

אני רוצה להפתיע ידידה קרובה שחוגגת יום הולדת בסוף אפריל וכרגע מתגוררת בניו ג'רזי עם המשפחה במסגרת שליחות, ולשלוח לך איכשהו זר פרחים ביום של היום הולדת עם הקדשה בעברית (או באנגלית).. השאלה שלי, איך אני עושה את זה בדיוק ? מישהו מכיר חנויות שעושות משלוחי פרחים באיזור (ואם זה עוזר, היא מתגוררת בTenafly) ?? אולי מישהו שמתגורר באיזור יוכל לעזור לי באותו יום וליצור איתי קשר?? בתודה מראש..

המחירים בשמיים../images/Emo12.gif, בגלל זה אני

מחפש מישהו שמתגורר באיזור ויוכל לעזור לי באותו יום...

בעצם יש פה כמה דברים שהם לא בשמיים

אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה יגיע באותו יום ? או איך אני יכול להיות בטוח שהאתר הזה מהימן מבחינת נתינת מספר כרטיס האשראי?

אין שום בעיה עם האתרים

כולם אמינים ואפשר להזמין בהם. זה מגיע באותו יום אם את מזמינה מראש. אני באיזור, אבל מה שאת אומרת לעזור לך באותו יום? אני יכולה למצוא לך טלפונים של חנויות בטנפליי אבל לדעתי להזמין ברשת הרבה יותר אמין. הנה עוד אחד וגם זה נחמד וזה חביב בשלושתם הזמנתי בעבר ללא בעיה, וגם ב- 1800flowers שנתנו לך למעלה.

אני בן, קודם כל../images/Emo8.gif והמון תודה- עזרת

לי מאוד
את באמת חושבת שיותר אמין להזמין באינטרנט?? פשוט המחירים די בשמיים מה שראיתי עד עכשיו והמחיר הכי סביר שראיתי באתר הראשון שהציעו לי כאן הוא 30 דולר... (לקובץ של שלושה בלונים עם דובון שמחזיק אותם - משהו ממש יפה) תהיתי אולי יש מישהו שגר באיזור ויוכל לעזור לי באופן יותר אישי ולבצע בשבילי את השליחות הזאת דרך איזור המגורים שלו אבל את אומרת שיותר אמין דרך האינטרנט..?

עוד שאלה, כמה מראש אני אמור להזמין

על מנת שזה יגיע בדיוק ביום ההולדת שלה ?? (בתאריך המדוייק) giving the fact שאני מישראל...

תן יומיים מראש

זה צריך להספיק. להזמנות בוקר הם מבטיחים משלוח באותו יום ממילא. בכל אופן אם תכתוב את התאריך ותכתוב שזה יום ההולדת, זה יגיע בזמן. אתה דואג יותר מדי, take it easy.

פרחים יקרים כאן מאוד

המחירים באתרים אינם שונים ובמקרים רבים זולים יותר מאשר בחנויות המקומיות, כיוון שהם עובדים עם רשת של ספקים. בכל אופן הדרך בה האתרים האלה עובדים היא דרך אותן חנויות מקומיות כך שלא צריכה להיות בעיה. "לבצע את השליחות דרך איזור המגורים" - אם אתה מתכוון ללנסוע לשם כדי להביא את הפרחים, אני לא חושבת שתמצא מישהו שיהיה מוכן לעשות את זה, וגם אין שום סיבה כיוון שכל החנויות והאתרים עושים משלוחים. הסיבה שזה אמין היא ראשית כיוון שהאתרים האלה הן חברות גדולות ומכובדות עם מערכות מסודרות ומעולם לא היתה לי בעיה איתם והשתמשתי בהם למשלוחי פרחים לכל העולם. שנית מכיוון שהאתרים הגדולים משתמשים במערכות מאובטחות להגן על הפרטים האישיים, וחברות כרטיסי האשראי מכירות אותם ובהם ולכן אם יש בעיה כלשהי קל מאוד לעשות בירור מול חברת האשראי, אלו לא אתרים או חברות שייעלמו לך מחר.

אני לא דואג../images/Emo13.gif ולא הבנתי אותי כנראה

כי לא התכוונתי שמישהו יהיה מוכן לנסוע לבית שלה ולתת לה את זה
התכוונתי אם מישהו יהיה מוכן לבצע את ההזמנה דרך הבית שלו ואני אשלח לו כסף but then again את צודקת - זה לא כל כך משנה כי זה יהיה אותו הדבר. איך השליחות מתבצעת? עם שליח? וד"א, תודה רבה על כל האינפורמציה
את ממש עוזרת

ואם אני רוצה לתת לשליח טיפ מראש? זה

אפשרי?
אני לא רוצה להעמיד אותה במצב לא נעים שהיא תיאלץ לתת טיפה על משהו שאני שלחתי לה ליום הולדת...

נראה לי שאתה קצת מתלהב יותר מדי...

אנשים שולחים פרחים אחד לשני כל הזמן. אי אפשר לתת לשליח טיפ מראש, ואני גם לא לגמרי בטוחה שצריך לתת לו טיפ בכלל - כשאני מקבלת פרחים בדלת לרוב אני מופתעת מכדי לחשוב על משהו ועד שאני מתאפסת השליח כבר נעלם. לא ראיתי מעולם שהם מצפים לטיפ.

חחח../images/Emo8.gif הרגת אותי עכשיו...../images/Emo6.gif ולמה

מתלהב?? אני פשוט לא מכיר את הפרוצידורה שם אז בגלל זה אני שואל....

פרוצדורה בדיוק כמו בכל מקום אחר

מזמינים, שולחים שליח, מביאים פרחים. אין פה שום דבר שונה.

תוקפנית?????

לא אמרתי שאתה אידיוט, פשוט הסברתי שהפרוצדורה היא כמו בכל מקום אחר. עניתי לך בסבלנות על כל שאלה ושאלה ואתה עוד מאשים אותי בתוקפנות??

לא אמרתי שאת לא סבלנית.. הודתי

לך על כל העזרה.. פשוט בהודעות האחרונות גרמת לי להרגיש שאני דביל שלא מבין בכלל מה קורה ושזה לא שונה.. ובגלל זה שאלתי

אל תתרגש ממנה. היא סתם

ככה זה, ישנם אנשים שהחיים התאכזרו אליהם. אפילו לילד שיוולד לה לא יהיה אבא. אז לכן היא תוקפנית ועצבנית

למעלה