שאלה לבלוגרים

malka3

New member
../images/Emo26.gifשאלה לבלוגרים../images/Emo36.gif

בעקבות רישום המלצתכם פה בשירשור היומי האם נכנסים לבלוגכם מהפורום הזה ? אני "צעירה" בבלוגיה , משתדלת לפרסם פה רשומות חדשות אבל בסטטיסטיקה אין בכלל כניסות מכאן

גאמי

New member
הי לך מלכה.

האמת שזו בדיוק הסיבה שאני רושמת כאן את ההמלצה, כי בואי נודה, כולנו רוצים שיגיבו ויקראו אותנו, ולא, היינו כותבים למגירה. זה די עוזר לפרסם פה את הרשומה. עיצה קטנה, כדאי לך להעזר בכל מיני שרשורי טיפים שיעודדו כניסות לבלוג שלך. אגיבי לכל מגיב אצלך וכמה שיותר מהר, כנסי אליו לביקור ואגיבי גם שם, גלשי לך בין בלוגים מעניינים ואגיבי שם, וכן כדאי גם לכתוב כאן ,אם יש לך פוסט נחמד או אפילו מעולה. המון הצלחה גלית

malka3

New member
היי גלית

תודה על הטיפים ... אך הם ממש מיותרים אין לי כלל וכלל טענות על סך כמות הכניסות בתקופה קצרה מאוד (3 וחצי חודשים כמעט...) לחיי הבלוג. נושא הדיון הוא האם נכנסים לבלוגכם מהפורום הזה ? היום בפעם הראשונה נרשמה אצלי כניסה מהפורום.

ע ל ו מ ה

New member
אלי כן

אם כי אלי נכנסים מהפורום הזה גם כשאני לא מפרסמת רשומה - נכנסים לבלוג דרך הקישור בתחתית הבלוג. כך שכן פעמיים - פרסום רשומות עוזר, וכתיבה בפורום עוזרת. פעם גם הייתי שייכת לאנשים הנבחרים למומלצים, אבל זה עבר...
ו... הכניסה אלייך מפה היום... (לפחות אחת מהן) היתה שלי! (והבנתי כמה אני מזדקנת... אם בדיחות שצחקתי מהן ב-1995 קמות פתאום לתחיה
)

malka3

New member
אולי כדאי שתחזרי אליהן

הבדיחות הישנות יקדמו פלאים את בלוגך...

לרוב כן נכנסים אלי מפה אבל אני משתדל

לא לדחוף כל רשומה שלי לפה אלא רק את אלה שאני חושב שימצאו חן בעיני הרבה אנשים כדי לא לצעוק 'זאב זאב'.

כן,גם אצלי נכנסים,כניסות אלייך

בדרך כלל תראי בתיבת המסרים +כתגובה לפוסט שלך אצלך בבלוג

מבחינתי - מעט מאד

מהנסיון שלי: א. מספר הנכנסים הרב ביותר נכנס בעקבות המלצה של תפוז. ב. התחרויות שמתקיימות בבלוגיה העלו את מספר הנכנסים לבלוג שלי. ג. הפניה לרשומה בפורום שיש בו משתתפים רבים העלתה מעט את הכניסה לבלוג. ד. הפניה לרשומה מאתר אחר כמו ynet הניבה עוד כמה כניסות. בהצלחה וכל טוב.

tenen

New member
גם יותר מזה,

בזמנו שפרסמתי יותר רשומות, חלק מאלו שהזכרתי כאן לא רק שהגיעו בעקבות כך לבלוגים המומלצים אלא גם לעמוד הראשי בתפוז...

malka3

New member
../images/Emo140.gif תודה רבה לכל מי שהגיב../images/Emo140.gif

למעלה