שאלה לדיון- מה מפחיד גברים?

../images/Emo26.gifשאלה לדיון- מה מפחיד גברים?

האם מפחיד אותם שאנחנו כנות מידיי? רגישות מידיי? אמיתיות מידיי? מה מרתיע אותם אצל נשים? איזו התנהגות של אישה תגרום לגבר לברוח ממנה?

NOAMI4U

New member
המיניות הנשית "ללא גבולות" ...!!!!

מה ש"מפחיד" גברים מראשית ההיסטוריה האנושית הרי זה המיניות הנשית המתפרצת שנתפסת בתודעתם של הגברים כ"בור ללא תחתית " , משהו שלעולם לא ניתן להשביע את רעבונו. ( לעומת המיניות הגברית שיש לה גבול וסיום נראה לעין ). לכן כדי לדכא את התאווה הנשית " הבלתי מרוסנת " הזאת המציאו הגברים את הדתות, על " ימי התענית והצומות והאיסורים " על המיניות הנשית המגולמת בהם. ובמיוחד המציאו את האזיקים החילוניים הסמויים מן העין שנקראים "אהבה" . באמצעות ה"אהבה" נדרשית האישה לשים גבולות, וללבוש חגורת צניעות וירטואלית, "מרצון" על המיניותה ולהפקיד את מפתחות חגורת הצניעות הזאת בידי " הגבר הנאהב " , האחד והיחיד ".!!! מדהים עד כמה נשים הפנימו את הדיכוי הזה !!!

magenta73

New member
כל אחד ומשהו אחר שמפחיד אותו...

או שאין צורך לקרוא לזה פחד כמו מבוכה. או חוסר התאמה. יש כאלו שיברחו מנשים כנות, רגישות. (מידיי? מה זה מידיי?) יש כאלו שיברחו מנשים ביצ'יות וקרות. ובסופו של יום, כל אחד לדעתי יברח ממשהו חונק יתר על המידה. בכל צורה שהיא. לא קשור לגבר או אישה.

שלא נהיה מספיק טובים בשבליכם

1-האם מפחיד אותם שאנחנו כנות מידיי?------ממש ממש לא עדיף ככה 2-רגישות מידיי ?---לא מפריע עדיף רגישות. 3-אמיתיות מידיי?-------מעולה . 4-מה מרתיע אותם אצל נשים?-----מעט דביקות -לא כולם רובם- 5-איזו התנהגות של אישה תגרום לגבר לברוח ממנה?-----תחמנות .ולחץ. זאת דעתי האישית בלבד ...

bulb

New member
אישה עם בולבול

אני ממש לא בקטע של "משחק הדמעות". מצטער.

bulb

New member
אתה לא כל כך סגור על עצמך ,לא?

פעם ,לפני הרבה שנים ,קיבלתי ממישהי נעיצת ברך ל"שני המוחות". אל תשאל איזה כאב ראש קיבלתי.

ברמודה

New member
כנראה מאז משהו זז לך בשתי המוחות

יש לך הרבה ללמוד מה זה אישה לפני שאתה כותב המילה אישה . אצלך האישה כנראה אויבת מלחמות. נעיצות. כאב ראש. משהו אצלך בפורמט לא תקין.אתה צריך גבר לא אישה.

bulb

New member
א. מוחות זה שניים ,לא שתיים

ב. אצלנו בתותחנים יש נוהג לירות מספר פגזים עד שאחד פוגע. או בלעז: No pain - no gain. ג. אם בכאב ועונג עסקינן ,את מוזמנת לסשן קצר ואינטנסיבי של סאדו-מאזו במרתף האפל בביתי הצנוע. היות ואת אורחת כבוד ,תינתן לך האפשרות לבחור במגלב שישא חן בעיניך למזכרת. ד. חן חן על היעוץ בפרוטה ,אך ברשותך אני אצמד למסורת המשפחתית של ז'+נ'+משכנתא+חתול.

ברמודה

New member
אם מוח כמו שלך עדיף לכתוב בנקבה

ב. אתה לא הטעם שלי. ויותר מזה אתה דוחה אותי .

bulb

New member
א. "עם" ולא "אם"

ב. זה "שני מוחות" בשבילך ,לא מוח אחד. ג. אם לא טעמת איך תדעי? ד. אני גם דוחה כתמים ומשמיד מזיקים

ברמודה

New member
אני לא במבחן אצלך -ולא צריך לטעום

אותך מספיק להריח ןלחוש בשביל להקיא

למעלה