שאלה לי

מאטפיקס

New member
../images/Emo26.gifשאלה לי../images/Emo41.gif

מאז השחרור אני עובדת רק בעבודות אבטחה, כרגע אני מאבטחת טיולים, דרך חברה לאבטחת טיולים. לפני שבוע קיבלתי מכתב מ"המחלקה לרישוי חוקרים פרטיים ושירותי שמירה" של משרד המשפטים שבו הם טוענים שהם דנו בבקשה שלי לרשיון שומר, והחליטו להעניק לי רשיון, ועלי לשלם אגרה וכל זה... אני לא זוכרת שביקשתי ממשרד המשפטים כזה רשיון, לא שלחתי בקשה אף פעם. יכול להיות שכל מי שעובד באבטחה במדינה, אוטומטית עובר ל"טיפול" מש' המשפטים? מה הרשיון הזה נותן לי? אם לא אחדש אותו, אני לא אוכל לעבוד באבטחה? האם זה נותן לי הטבות? ועוד שאלה קטנה לא קשורה- לפעמים במודעות אני רואה "עדיפות למחזיקי פנקס מאבטח" מה זה אומר הפנקס מאבטח הזה? תודה לכל העונים, יום טוב

joshh

New member
לדעתי נעשה טעות

המחלקה לרישוי חוקרים פרטיים ושירותי שמירה - מחלקת רשיונות לחב' שמירה כדי להפעיל חב' שמירה ולא לעובד פשוט. לדעתי עשו טעות בזמן שביקשו להשיג לך רשיון נשק, קבלת בטעות בקשה שלא באמת קיימת. אני מציע לך להביא לחב' שלך שיטפלו בזה או שאת רוצה לפתוח חב' אבטחה בעצמך (אם כבר הסכימו)... לגבי פנקס מאבטח, לא יודע מזה נותן וגם מזה כלל, את יכולה לשלוח לי במסר מודע כזו או לכוון אותי לאחת כזו ? joshua

דובי 46

New member
גוש

שלום כמובן שנעשתה טעות ולא סתם טעות היא מאוד חמודה ואני מקווה שיסודר הדבר מהר מאוד לפנקס מאבטח אין שום חשיבות ולא מוסיף או גורע .

joshh

New member
מכיוון שאת ענף האבטחה נטשתי לפני...

שנה, אתה מוכן להסביר לי את הנושא הזה לגבי פנקס המאבטח ? למי הוא מסופק ? האם מדובר באותה תעודה אשר מאבטח מקבל לאחר קורס בת 5 ימים ? ומה הכוונה שאין לה חשיבות ? ממה שידוע לי, יש איזו מגמה להפוך את הענף לממוקצע. אני כרגע מגבש תכנית אסטרטגית עבור אמי"ל. אני צריך מתנדבים.. - מישהו שיודע HTML ברמה טובה יצירתי. - תוכניתנים יצרתיםי וביצועיסטים. - מעצבים שיצטרפו לצוות מאוד מוכשר של מעצבים שאני בקשר איתם. בנוסף, אני מחפש עוד מתנדבים נוספים היכולים לתת מעצמם בזמנם הפנוי בכל דבר. - אנשים עם יכולת כתיבה. - כתבים מתחילים שרוצים להתחיל כאן באמי"ל. - ועוד ... רעיונות יתקבלו בברכה. יש לי פרוייקט בהמתנה, אני ממתין לקבל עוד הענות של מאבטחים שרוצים/מעוניינים להצטלם עם מדים. joshua

מאטפיקס

New member
אז התקשרתי לקבל פרטים

ואמר לי הבחור שכל מאבטח\שומר במדינה חייב לפי החוק להחזיק ברשיון שומר, ולא מדובר פה על רשיון לחברת שמירה, אלא לרשיון שומר, לשומר הפשוט. וכשנכנסים לחברה אז חותמים (כנראה ללא ידעתי, בגלל שזה איזה שהוא הליך אוטומטי או משו) על בקשה לרשיון שומר, ואם אני כאילו, רוצה להמשיך בתחום, אז לפי החוק אני מחוייבת להחזיק ברשיון שומר. מישהו פה מחזיק רשיון שומר לעזאזל??

joshh

New member
אני אבדוק את זה ...

אתה יכול לצלם אותו ולשלוח לי (כשאתה מסתיר את פרטיך) ? joshua

למעלה