שאלה לתזונאית

../images/Emo26.gifשאלה לתזונאית

משקל 100 גובה 168 עושה ספורט בערך 3-4 פעמיים בשבוע הליכה ברגל של 4 קילומטרים בערך. כמה קלוריות אמורה לאכול ביום על מנת להרזות?

mereng

New member
בימים של ספורט - בערך 1400 קל'

בימים ללא ספורט - 1200 בערך. אגב, ההליכה זה אחלה ספורט, כל עוד עושים אותה בקצב מהיר, כדי להעלות את הדופק. אם לוקח לך שעה לעבור 4 ק"מ - ממליצה בחום להעלות את הקצב.

mereng

New member
זה כבר קצב סביר. את אמורה להזיע,

להתנשף - אבל עדיין להיות מסוגלת לדבר (אולי לא משפטים שלמים וארוכים, אבל בהחלט לתקשר). אלה הסימנים לכך שאת נמצאת בטווח האירובי. אם את מסוגלת - אז מינימום 4 פעמים בשבוע, ורצוי שעה של פעילות כל פעם.

אני משתדלת ללכת יותר משעה אבל...

כנראה בגלל עודף המשקל יש ימים שאני סובלת מכאבים בכפות הרגליים, עשיתי מדרסים אצל אורטופד ומקווה שזה יקל על הכאבים ואז אצעד כל יום, כי אני מסוגלת ללכת כל יום רק הכאבים של אחרי ההליכה משגעים אותי.

mereng

New member
בת כמה את ?

כמובן שחשוב לברר ממה נובעים הכאבים, אבל יש אלטרנטיבות להליכה - שחייה, אופניים... בכל מקרה בהצלחה, את בכיוון הנכון, ואת עושה את זה בריא שזה הכי חשוב.

בת 33 והכאבים גם מנפילה מאופנוע

החלקתי באמצע רכיבה על אופנוע לפני כמה שנים וזה פגע לי בברכיים ובסחוס ומידי פעם סובלת מכאבים ברגליים שגרמו לי להפסיק לעשות ספורט ואירובי והלכתי להתנחם באוכל. לאט לאט נחזור למסלול:)

mereng

New member
אני אופטימית לגבייך ../images/Emo13.gif

נראה לי שאת ממש במסלול הנכון. תתיעצי עם אורטופד מומחה לגבי סוג הפעילות המתאימה לך (אולי סייקלינג ?). מחזיקה לך אצבעות.

כמה מים את שותה ביום ?

עם המדרסים לא עוזרים יתכן שהמדרסים פשוט לא טובים. נ.ב. שאני מתכון למים הכוונה לא לשוקו :)

מצחיקול לא שותה שוקו יש לי אלרגיה

לחלב ולקטוז ושותה רק מים כי זה מה שאוהבת. לדעתי שותה בערך 10 - 8 כוסות ביום. לפחות בקטע של השתיה אני מסודרת לא צריכה להגמל מכלום כי זה רק מים.

אז יתכן שהבעיה במדרסים ....

כי אם את מרגישה כאב זאת אומרת שהמדרסים שקנית פשוט לא מתאימים לך . איזה סוג מדרסים יש לך?

אני עוד לא הולכת עם המדרסים רק

הזמנתי אותם ובתחילת שבוע הבא אקח אותם. לדעתי גם אלך לרפלקסולוגית זה יכול לעזור.

איזה מדרסים אלה ?

זה מאוד חשוב כי המדרסים הזולים שכללית ממנת הם לא פותרים כל בעיה . כלומר תשלום של 300 ~ לא פותר את הבעיה.

למעלה