שאלה מהגרון

../images/Emo26.gif שאלה מהגרון ../images/Emo35.gif

פעם הקצב בסופר היה נותן לי חצי/רבע גרון הודו למרק אבל אחרונה הם לא מסכימים (נראה לי שזה בגללי מאז שהוא חתך לי ועף לו חצי על הריצפה
) אז למרק עוף אני שמה חצי גרון ונשאר לי חצי. פעם אחרונה עשיתי מהחצי שנשאר ציר בסיר קטן ויש לי קופסא במקפיא. עכשיו אין לי צורך בציר...
היום הקפאתי את מה שלא השתמשתי בו אבל אין לי מה לעשות איתו- לא חבל? היום כשכל דבר עולה הרבה כסף- אין לי לב לזרוק בשר- מיוחד טרי...
יש לציין שהוא די מגעיל אותי- לאכול אותו אין מצב
. הוא נקנה רק ע"מ לעשות למרק טעם.
 

clcl

New member
את עושה משלוחים?

עכשיו ברצינות . . . למה את לא קונה לצורך מרק גב עוף? או גרונות של עוף? בכל מקרה, את יכולה לבשל את הגרון ואם יש לך סבלנות אז לאחר הבישול תפרקי את הבשר מעצם הגרון, תטגני בצל קצוץ ותוסיפי את הבשר. אז . . . תכיני קרפלעך עם בשר . . . ועל זה רוטב . . . זה מה שאמא שלי עושה וזה מאוד טעים ויעיל. מה דעתך?
 
../images/Emo51.gif רבה על העצה ../images/Emo140.gif

אבל אני מעדיפה למסור את הגרון למי שחפץ בו...
למרות שקרפלאך אני מתכננת לעשות זה זמן מה... עם איזה עוד בשר עושים קרפאלך
?
 

clcl

New member
עם בשר טחון עם כבד קצוץ

עם מחית תפו"א אפשר גם לשלב את 3 המרכיבים אם את רוצה או שניים מהם
 

adigreen

New member
שמלץ, גריבנה

לבקשתה של שוש, מנהלת הפורום המקסימה שלכם הנה המתכו. אני מכין שמלץ משומן של עוף טרי בלבד. אוסף במקפיא עד שמצטברת כמות מספיקה. ההכנה היא פשוטה ביותר. קוצצים בצל לקוביות קטנות. שמים את השומן בתוך סיר קטן מכוסה ומבשלים על אש בינונית עד להמסתו בכלי. מסירים המיכסה, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים ללא כיסוי עד להשחמה קלה של הבצל. שומרים במקרר ומשתמשים לפי הצורך. אני אוהב פשוט למרוח על פרוסת לחם טוב ולפזר מלח לפי הטעם. ניתן לחתוך חתיכות עור ולהכניס ביחד עם הבצל לקבלת חתיכות קריספיות ואז המוצר ניקרא גריבלך. בתיאבון אלעד.
 
המון תודה ../images/Emo25.gifוברוך הבא../images/Emo24.gif

איזה אורח מכובד. אתה חבר אמיתי. שיהיה לך יום מקסים
 

clcl

New member
זה פשוט מושחת . . . אפשר לקבל ביס

ררררררררררייייירררררררררר ררררררררררריייייייייייירררררררררר
 
למעלה