...שאלה...

../images/Emo26.gif...שאלה...../images/Emo36.gif

אם ונגיד אנחנו (הפורום) רוצים שמוקי יגיע לפורום... כמו שסאבלימינל והצל הגיעו לפורום עלייהם. אז יש אפשרות שנסדר את זה? מי אחראי על זה? טוב, אם מישהו יודע משהו בנושא, שרשרו תגובות. ביי ביי

אוף איזה באסה...

אני מתה שהוא יבוא. יש כל כך הרבה דברים שאני, ואני בטוחה שגם אתם, רוצים לשאול אותו. אוף דיי מבאס. חבל שאין לאף אח קשרים חוץ מלצליל (?).

בהביבו

New member
ביגלל אנשים כמו מר. שבקניק מתלהם

אנשים מסתכלים על החיים בצורה כזו שרק מי שיש לו "קשרים", ישיג מה שהוא רוצה. אני מצטער לאכזב אותך אבל הוא הולך בגישה ממש לא טובה, ואם ככה הוא יילך, בלי שאיפות שאפשר להשיג דברים בעולם בלי "קשרים", מצבו באמת לא יהיה טוב. מה שכן יישמח אותך - שיישנם אנשים שיש דברים, ושאיפות ששואפים, וגם משיגים בלי כל "קשרים" מיוחדים. אם נלך בגישה הזו - את תראי שהכל ייראה קצת שונה.

The Macker Girl

New member
אין לי קשרים

הם מגזימים, באמת... אבל אם את רוצה את דעתי בעניין... אני לא רואה שום אינטרס בשביל מוקי להתארח בפורום הזה (לא חס וחלילה, נגד הפורום הספציפי הזה). מה שקורה, זה שמוקי מחזיק פורום משלם עצמו (באתר של שבק מיוזיק), והוא מנהל אותו ומבקר שם בתדירות גבוהה, ומדבר עם החבר'ה שם כמה שיוצא לו. ברגע שהוא יתחיל לעשות את זה בפורומים אחרים, הפורום של שבק מיוזיק מאבד מהייחודיות שלו. (מצד שני, אולי אני טועה. זו רק דעתי. בלי להתנפל, חבר'ה...)

The Macker Girl

New member
אני לא טועה...

מהסיבה הפשוטה שזן הדיעה האישית שלי. ודיעה לא יכולה להיות שגויה... ולמרות שסביר מאוד להניח, שלך יש דיעה אחרת ומבחינתך היא לא שגויה, זה לא אומר שהדיעה שלי כן... תחשוב על זה ככה :)

בהביבו

New member
אם יש לך איזו שהיא בעיה

עם צורת הניהול שלי, הקשרים שלי או כל דבר אחר - אני בטוח שנמצא את ההתאמה הנכונה ביותר בישבילך כדאי שלא תצטרך יותר לראות אותי. לגביי עיניין האירוח עצמו - אין לי שום כוונה לענות לך האם יש לי קשרים או לא. אני לא הולך להיתיחחס אל מה שכתבת. אם צליל חושבת שיש לה "קשרים", יש מספיק פורטלים שיישמחו לפתוח פורום על מוקי והיא תוכל לנהל את הפורום שמה, בעזרתך האדיבה, שמוקי יבוא דרך ה"קשרים". את כל השאר תשאיר לי בבקשה.

צודקת...

בן חביבי אמרתי את זה רק כדי לעצבן את צליל ואתה מתחיל לפתח נאומים
וצליל גברת אין לי קשרים מוקי פה מוקי שם מוקי אמר לי ככה מוקי אמר לי ככה ממש אין קשרים :) חג שמח :)

למעלה