שאלון חפרני

../images/Emo26.gifשאלון חפרני ../images/Emo122.gif../images/Emo36.gif

מה המצב? רעבה עכשיו? מה הדבר האחרון שאכלת? קרה משו מיוחד בבצפר היום? באיזה ארץ נולדת? מתי המבחן הבא שלך בביולוגיה? הולכת לחוג כלשהוא? למה התחפשת כשהייתה בכיתה ד'? יש לך אחים? כמה זה 678 + 46225 ? מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10? קוראת הארי פוטר? אוהבת מקלדות? מה לגביי סרגלים? שרה הרבה? איזה מנגינה מתנגנת לך עכשיו בראש? רואה הישרדות? מה דעתך על ורה? וקפון? ונעם? ודן? בכית בפרק שהראו את הסרטים ששלחו להם מהבית? אוהבת שאלונים קצרים או ארוכים? מה הציון האחרון שקיבלת למבחן באנגלית? גם את מכינה שליפים למבחנים? כותבת אותם על היד או על השולחן או מכינה לך פתק? כמה פעמים החלפת כינוי? מעדכנת את כל הפרטים בכרטיס האישי [תחומי עניין וכאלה]? מה הפורום הראשון שנכנסת אליו? היה איזה פורום שאהבת והוא נסגר? ראית את הסרט מיס סאנשיין הקטנה? יש לך VOD / יס מאקס? היית פעם באפריקה? אוהבת הביטלס? יש לך מסנ? רואה נולד לרקוד? את חושבת שהיית משתגעת באי המתים? יש לך מצלמה? וכרטיס זיכרון? ורשמקול? ומרשמלו? כמה ציפורניים יש לך? מה דעתך על השאלון הזה? חוץ מזה, בננות, בוקר טוב
תתעוררו

../images/Emo18.gifחפרנות יתר../images/Emo18.gif

מה המצב? חצב
רעבה עכשיו? לא מה הדבר האחרון שאכלת? אמממ עוגיות אוריאו
קרה משו מיוחד בבצפר היום? כע המנהלת צעקה עלינו למה אנחנו לא במתמטיקה בידיעה שאנחנו כבר לא לומדות מתמטיקה
באיזה ארץ נולדת?ישראל
מתי המבחן הבא שלך בביולוגיה?היה היום
היה בסדר ממש
הולכת לחוג כלשהוא?לא למה התחפשת כשהייתה בכיתה ד'? לא זוכרת
יש לך אחים?כע כמה זה 678 + 46225 ?46093 מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10? אפחד מהם קוראת הארי פוטר?קראתי בעבר
אוהבת מקלדות?אה
מה לגביי סרגלים?
שרה הרבה?לא איזה מנגינה מתנגנת לך עכשיו בראש?שיר סיום של מחזור נ"ה השולט
רואה הישרדות?חס וחסה! גועל רפש שלתוכנית מה דעתך על ורה?--- וקפון?--- ונעם?--- ודן?--- בכית בפרק שהראו את הסרטים ששלחו להם מהבית?---- אוהבת שאלונים קצרים או ארוכים?קצריייייייייים מה הציון האחרון שקיבלת למבחן באנגלית?על הפנים
גם את מכינה שליפים למבחנים?חס וחלילה
כותבת אותם על היד או על השולחן או מכינה לך פתק?--- כמה פעמים החלפת כינוי?--- מעדכנת את כל הפרטים בכרטיס האישי [תחומי עניין וכאלה]?לא מה הפורום הראשון שנכנסת אליו?שמינסטים היה איזה פורום שאהבת והוא נסגר?--- ראית את הסרט מיס סאנשיין הקטנה?--- יש לך VOD / יס מאקס?--- היית פעם באפריקה?--- אוהבת הביטלס?--- יש לך מסנ?--- רואה נולד לרקוד?לא את חושבת שהיית משתגעת באי המתים?מה זה
יש לך מצלמה?כע וכרטיס זיכרון?לא ורשמקול?לא ומרשמלו?לא כמה ציפורניים יש לך? 20 לא? מה דעתך על השאלון הזה?חופרררררררררר

../images/Emo6.gif

את לא לומדת מת'
בעעעעע איתך
הייייי... גם לי היה היום מבחן בביולוגיה.. אי המתים זה בהישרדות..
מה, יש לך רק אצבעות? אמור להיות 21 לא?

yaelush3

New member
נראה אם אני אצליח..

מה המצב?ב"ה, בסדר רעבה עכשיו?לא מה הדבר האחרון שאכלת?המבורגר עם טבעות בצל קרה משו מיוחד בבצפר היום?כן באיזה ארץ נולדת?ישראל מתי המבחן הבא שלך בביולוגיה?אני לא לומדת ביולוגיה מכיתה י'.. מחשבים כבוד! הולכת לחוג כלשהוא?כן למה התחפשת כשהייתה בכיתה ד'?בטח מלכת הכוכבים או משו יש לך אחים?כן כמה זה 678 + 46225 ?*מביאה מחשבון* 46903 מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10?2 קוראת הארי פוטר?אהא אוהבת מקלדות?מה יש לאהוב בהן? באופן כללי, כן. מה לגביי סרגלים?גם שרה הרבה?לא איזה מנגינה מתנגנת לך עכשיו בראש?מה שמתנגן עכשיו בגלגלצ רואה הישרדות?לא מה דעתך על ורה? וקפון? ונעם? ודן? בכית בפרק שהראו את הסרטים ששלחו להם מהבית? אוהבת שאלונים קצרים או ארוכים?קצרים וקולעים מה הציון האחרון שקיבלת למבחן באנגלית?98 גם את מכינה שליפים למבחנים?לא! כותבת אותם על היד או על השולחן או מכינה לך פתק?^^ כמה פעמים החלפת כינוי?never מעדכנת את כל הפרטים בכרטיס האישי [תחומי עניין וכאלה]?חח.. מזה לא מה הפורום הראשון שנכנסת אליו?בנות היה איזה פורום שאהבת והוא נסגר?לא ראית את הסרט מיס סאנשיין הקטנה? יש לך VOD / יס מאקס?vod היית פעם באפריקה?לא אוהבת הביטלס?אע. יש כמה שירים טובים יש לך מסנ?אהא רואה נולד לרקוד?לא את חושבת שהיית משתגעת באי המתים? יש לך מצלמה?אהא וכרטיס זיכרון?גם ורשמקול?בפלא'..
ומרשמלו?אני שונאת את זה כמה ציפורניים יש לך?מ.. 20? מה דעתך על השאלון הזה?חביב

חופרת..

מה המצב?
בשדרות? קשה..
רעבה עכשיו?
מה הדבר האחרון שאכלת?
ממ.. בננה
קרה משו מיוחד בבצפר היום?
גמד וענק..
[תורידו את ה-z z]
באיזה ארץ נולדת?
מתי המבחן הבא שלך בביולוגיה?
היה היום.. היה מלחייץץץ.. שנייה לפני שנוסעים הביתה יש מבחן.. נו במ'ת
הולכת לחוג כלשהוא?
למה התחפשת כשהייתה בכיתה ד'?
או למלכת אסתר, או מלכת הכוכבים, או מלכת הפרחים או מלכת ה..
יש לך אחים?
מסתבר..
כמה זה 678 + 46225 ?
23, לא?
מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10?
ערוץ התכלת..
קוראת הארי פוטר?
אוהבת מקלדות?
כןן.. מאודד..
מה לגביי סרגלים?
אפילו יותר..
שרה הרבה?
בדיוק היום אמרו לי שאף פעם לא שומעים אותי שרה..
איזה מנגינה מתנגנת לך עכשיו בראש?
השיר של הטיול השנתי..
רואה הישרדות?
רק כשיוצא
מה דעתך על ורה?
וקפון?
ונעם?
ודן?
בכית בפרק שהראו את הסרטים ששלחו להם מהבית?
קצת.. אצל משה..
אוהבת שאלונים קצרים או ארוכים?
ארוכים, אבל לא חפרנים..
מה הציון האחרון שקיבלת למבחן באנגלית?
סביר..
גם את מכינה שליפים למבחנים?
חס וחסה..
כותבת אותם על היד או על השולחן או מכינה לך פתק?
כמה פעמים החלפת כינוי?
נראה לי פעמיים
מעדכנת את כל הפרטים בכרטיס האישי [תחומי עניין וכאלה]?
מה הפורום הראשון שנכנסת אליו?
סוף הדרך ז"ל
היה איזה פורום שאהבת והוא נסגר?
^^^^
כנראה שלא..ראית את הסרט מיס סאנשיין הקטנה?
יש לך VOD / יס מאקס?
---
היית פעם באפריקה?
אוהבת הביטלס?
^^^^
יש לך מסנ?
יש מצב..
רואה נולד לרקוד?
לאא
את חושבת שהיית משתגעת באי המתים?
מתפחלצת..
יש לך מצלמה?
וכרטיס זיכרון?
ועכשיו בעברית..
ורשמקול?
---
ומרשמלו?
אולי בארון אצל סבתא, או בל"ג בעומר
כמה ציפורניים יש לך?
21
מה דעתך על השאלון הזה?
יעל-הגדרת את זה הכי טוב..
חפרני ביותר

למה יש לך 21 ציפורניים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

כידוע לי יש 10 אצבעות בידיים=10 ציפורניים, ו10 אצבעות ברגליים= 10 ציפורניים....
לבנאדם יש 20 ציפורניים...חחחחח ירדנוש, את מוטציה ולא סיפרת לנו?

shira amsalem

New member
../images/Emo13.gif

בס"ד מה המצב?ב"ה רעבה עכשיו?לא מאוד מה הדבר האחרון שאכלת?דנונה בר עם פקאן מצופה שוקוד. ואת ה
על הפיגוע. קרה משו מיוחד בבצפר היום?אני עובדת במשרד שנמצא בתוך בי"ס. משהו מיוחד? הממ.... לא. באיזה ארץ נולדת?ישראל
מתי המבחן הבא שלך בביולוגיה? בע"ה שנה הבאה,במכינהלרפואה הולכת לחוג כלשהוא?פסיכו
למה התחפשת כשהייתה בכיתה ד'?צועניה אם אני לא טועה יש לך אחים?אח ואחות כמה זה 678 + 46225 ?46903 מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10?אותה אשפה קוראת הארי פוטר?כן! אוהבת מקלדות?תלוי
מה לגביי סרגלים?שרופה עליהם
שרה הרבה?בעיקר במקלחת איזה מנגינה מתנגנת לך עכשיו בראש? "זה הורג אותי ככה,לאט לאט" השיר החדש.. רואה הישרדות?איכס. תסלחו לי אבל זה פור** רך. גועל נפש. מה דעתך על ורה?פקאצה וקפון?נראה כמו מחבל ונעם?ה' חנן אותו במראה. ודן?ה' חנן אותו בערמומיות בכית בפרק שהראו את הסרטים ששלחו להם מהבית?לא ראיתי. יש לי חיים. אוהבת שאלונים קצרים או ארוכים?מעניינים. מה הציון האחרון שקיבלת למבחן באנגלית?87 סופי,5 יחידות
גם את מכינה שליפים למבחנים?ח"ו! כותבת אותם על היד או על השולחן או מכינה לך פתק?חורטת טוב טוב במוח כמה פעמים החלפת כינוי?0 מעדכנת את כל הפרטים בכרטיס האישי [תחומי עניין וכאלה]?מה שבא מה הפורום הראשון שנכנסת אליו?דתיים היה איזה פורום שאהבת והוא נסגר?צפת ראית את הסרט מיס סאנשיין הקטנה?לא יש לך VOD / יס מאקס?לא היית פעם באפריקה?לא אוהבת הביטלס?כן יש לך מסנ?רק בעבודה רואה נולד לרקוד?לא עוקבת במיוחד את חושבת שהיית משתגעת באי המתים?לא מעניין אותי. יש לך מצלמה?כן וכרטיס זיכרון?כן ורשמקול?לא ומרשמלו?לא,אבל בא לי
כמה ציפורניים יש לך?10 מה דעתך על השאלון הזה?הזוי-מה

Efrat K

New member
אני מכירה שאלונים יותר חפרניים

מה המצב?הכל טוב. רעבה עכשיו?לא. מה הדבר האחרון שאכלת?חלה שאמא שלי הכינה. קרה משו מיוחד בבצפר היום?עבדנו על ההכתרה ואין לי כוח אליה,היא עושה לי כאב ראש. באיזה ארץ נולדת?ישראל. מתי המבחן הבא שלך בביולוגיה?אני במגמת ספרות. הולכת לחוג כלשהוא?חוג העצלנים. למה התחפשת כשהייתה בכיתה ד'?ואוו רגע.......לא זוכרת. יש לך אחים?כן,שניים. כמה זה 678 + 46225 ?שיעורי מתמטיקה יש לי בימי ראשון-רביעי וזה מספיק. מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10?1 נגד 100!
קוראת הארי פוטר?קראתי. אוהבת מקלדות?להקליד כן,מי אוהב מקלדות?הן לא עושות לי את זה. מה לגביי סרגלים?גם לא עושים לי את זה. שרה הרבה?לא ממש. איזה מנגינה מתנגנת לך עכשיו בראש?בשנה הבאה נשב על המרפסת ונספור את הימים לחתונ"ה. רואה הישרדות?לא ממש מושך אותי. מה דעתך על ורה? וקפון? ונעם? ודן? בכית בפרק שהראו את הסרטים ששלחו להם מהבית? אוהבת שאלונים קצרים או ארוכים?תלוי במצב רוח שלי. מה הציון האחרון שקיבלת למבחן באנגלית?90 בחיבור ו80 באנסין.(אני שונאת G!!!!!). גם את מכינה שליפים למבחנים?לא. כותבת אותם על היד או על השולחן או מכינה לך פתק?לא ולא. כמה פעמים החלפת כינוי?פעם אחת. מעדכנת את כל הפרטים בכרטיס האישי [תחומי עניין וכאלה]?כן. מה הפורום הראשון שנכנסת אליו?פורום שאני לא רוצה להזכיר. היה איזה פורום שאהבת והוא נסגר?לא. ראית את הסרט מיס סאנשיין הקטנה?לא. יש לך VOD / יס מאקס?לא ולא. היית פעם באפריקה?לא. אוהבת הביטלס?לא. יש לך מסנ?כן. רואה נולד לרקוד?לפעמים. את חושבת שהיית משתגעת באי המתים?בהשרדות?אני לא רואה את זה. יש לך מצלמה?כן. וכרטיס זיכרון?מן הסתם שאם יש לי מצלמה אני צריכה כרטיס זיכרון בשביל להשתמש בה. ורשמקול?כן. ומרשמלו? מה הקשר? כמה ציפורניים יש לך? בקושי יש לי. מה דעתך על השאלון הזה? סביר.

בקצת איחור../images/Emo204.gif

מה המצב?חביב רעבה עכשיו?לא מה הדבר האחרון שאכלת?אממ חמוץ מתוק קרה משו מיוחד בבצפר היום?לא היה היום
באיזה ארץ נולדת?
מתי המבחן הבא שלך בביולוגיה?מגמת כימיה
הולכת לחוג כלשהוא?לא למה התחפשת כשהיית בכיתה ד'?בלשית או משו כזה.. יש לך אחים?כע כמה זה 678 + 46225 ?46903
מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10?10 קוראת הארי פוטר?כע אוהבת מקלדות?כע מה לגביי סרגלים?לא ממש שרה הרבה?לא איזה מנגינה מתנגנת לך עכשיו בראש?אגדלך של משפחת ואך
רואה הישרדות?לא מה דעתך על ורה?בעעעעעעעע וקפון?בעעעעעעעע ונעם?בעעעעעעעע ודן?בעעעעעע בכית בפרק שהראו את הסרטים ששלחו להם מהבית?לא רואה אומרים לכם
אוהבת שאלונים קצרים או ארוכים?ארוכים מאוד... מה הציון האחרון שקיבלת למבחן באנגלית?74
גם את מכינה שליפים למבחנים?לא כותבת אותם על היד או על השולחן או מכינה לך פתק?לא כמה פעמים החלפת כינוי?לא החלפתי מעדכנת את כל הפרטים בכרטיס האישי [תחומי עניין וכאלה]?כמעט.. מה הפורום הראשון שנכנסת אליו?טלנובלות,אי שם ב2003 היה איזה פורום שאהבת והוא נסגר?לא ראית את הסרט מיס סאנשיין הקטנה?לא יש לך VOD / יס מאקס?VOD היית פעם באפריקה?לא אוהבת הביטלס?כע יש לך מסנ?כע רואה נולד לרקוד?לא את חושבת שהיית משתגעת באי המתים?כע יש לך מצלמה?כע וכרטיס זיכרון?כע ורשמקול?כע ומרשמלו?לא,אבל בא לי
כמה ציפורניים יש לך?10+10 מה דעתך על השאלון הזה?לא כזה חופרני...

למעלה