שאלון קצר לכל המשועממים

../images/Emo26.gifשאלון קצר לכל המשועממים../images/Emo3.gif../images/Emo36.gif

שתפו פעולה . 1 . הם ההורים שלכם מעריצים את שרית , דרגו לפי ניקוד כמה הם אוהבים . - 1 = ממש לא . - 5 = ככה ככה . - 10 = הכי הרבה . אמא אבא 2. האם אתם אוהבים חורף , קיץ , סתיו או אביב , דרגו לפי ניקוד מה אתם אוהבים . חורף ? . קיץ ? . אביב ? . סתיו |עלה| ? . 3. כמה לפי דעתכם שמעתם את שרית מתחילת החודש עד עכשיו , דרגו באחוזים % . 1% = ממש קצת . 5% = ככה ככה . 10% = הרבה . 4. וגם אם לכם משעמם כמוני יאללה שתפפוו פעוולה = ] .?!?!? ת ה נ ו

nitzangro2

New member
לפי מה שהבנתי..

. הם ההורים שלכם מעריצים את שרית , דרגו לפי ניקוד כמה הם אוהבים . - 1 = ממש לא . - 5 = ככה ככה . - 10 = הכי הרבה . אמא- 5 אבא- 5 2. האם אתם אוהבים חורף , קיץ , סתיו או אביב , דרגו לפי ניקוד מה אתם אוהבים . חורף ? .10 קיץ ? . 5 אביב ? 5. סתיו |עלה| ?10 . 3. כמה לפי דעתכם שמעתם את שרית מתחילת החודש עד עכשיו , דרגו באחוזים % . 1% = ממש קצת . 5% = ככה ככה . 10% = הרבה . 1% (((מורל היית צכה לשנות את זה למאיה, כי לפי מה שהבנתי זה קשור לפורום שרית חדד נכון?)))

ניצני נראה לי שאני באה אבל לא בטוח

שמאיה מופיעה אני דיברתי עם אורטל המנהלת שלה והיא אמרה לי לחזור אליה לקראת סוף השבוע כי אולי יש למאיה חזרות לפסטיגל

עונה..../images/Emo9.gif

1 . הם ההורים שלכם מעריצים את מאיה , דרגו לפי ניקוד כמה הם אוהבים . - 1 = ממש לא . - 5 = ככה ככה . - 10 = הכי הרבה . אמא - 5 אבא - 5 2. האם אתם אוהבים חורף , קיץ , סתיו או אביב , דרגו לפי ניקוד מה אתם אוהבים . חורף ? .1 קיץ ? . 10 אביב ? .5 סתיו |עלה| ? .5 3. כמה לפי דעתכם שמעתם את מאיה מתחילת החודש עד עכשיו , דרגו באחוזים % . 1% = ממש קצת . 5% = ככה ככה . 10% = הרבה . 1%

למעלה