שאלות בלי תשובות

rullevpt

New member
מתלבט ברכישת אנטנה כיוונית לכרטיס רשת אלחוטי

שלום לכולם ! מחפש אנוכי זה תקופה ארוכה פתרון להקמת קישור אלחוטי לתווך של 500 מטר עם קשר עין בסביבה מרובת רעשים למטרת משחקי רשת . קניתי זה מכבר אנטנה רב כיוונית, אך יציבות הקשר והעוצמה מאוד בעייתית . לאחר סקר שוק מקיף המליצו לי על אנטנות מדגמים WAN-2114 ו- WAN-2118 של Level One . אני מאוד אשמח לשמוע מה דעתכם על בעייתי והאנטנות הנ"ל . תודה מראש, שגיא - 4Z7FAA

downloader

New member
מחפש מקלט FM יפני פשוט.

משהו יכול להמליץ על דגם זול של מקלט FM עם סקאלה יפנית 76-90 MHZ ? אני יודע שיש נגני MP3 משולבים, אם למשהו יש דגם מסוים.

barak381

New member
טראנזיסטור שקולט מעל 108 FM.

שלום שמי ברק אני חדש בפורום אני חובב תעופה וברצוני לרכוש טראנזיסטור / רדיו שקולט מעל 108 FM בכדי לקלוט תדרי מגדל, קרקע, גישה, דליברי של ב"ג. מאיפה אני יכול לרכוש כזה דבר בארץ? תודה רבה.. נ.ב. אני גר באזור המרכז, אשדוד ת"א.

yorambrami

New member
ערוצי טלויזיה ורדיו

למי שאוהב לצפות בטלויזיה או/ו לשמוע ערוצי רדיו. קבלו אתר שיש בו ערוצי טלויזיה ורדיו מרחבי העולם ובחינם!!! וגם אתם יכולים לעלות סרטים בצחיקים לאתר בחינם כמובן!!! ”ואל תישכחו להביא חברים” ועם יש לכם ערוצים שלא עובדים אנא הירשמו לאתר, ההרשמה לאתר היא בחינם!!! צפייה נעימה לכניסה לאתר הקליקו כאן

4Z7CBF

New member
אסור להאזין

אסור להאזין לשידורי שירותי החירום ושדה התעופה העובר על החוק יענש בחומרה. רוצה לבנות בעצמך מכשיר כזה לצורך לימוד תקשורת ?

מותר לעשות מה שתרצה.

ונמאס לשמוע את האסור. שים זין על האסור. כשאני רוצה לבצע ניסוי באיזה תדר שאני רוצה, ובאיזה הספק שאני רוצה אני דואג שזה לא יפריע לאף אחד, ופשוט עושה את זה. נקודה. ואם להאזין לרשת זו או אחרת יעניין אותי באותו הרגע, אני אעשה את זה. אף מנהל ספקטרום לא יחסוך ממני להתפתח, ליצור, ליהנות. הספקטרום לא שייך לאף אחד, הוא שייך לכולם, תוך עדי שמירה על ההדדיות בין אחד לשני. בחור, רוצה להאזין למטוסים? תבנה לך מקלט או תשיג לך אחד. רק תדאג שלא יתפסו אותך, כי כשתופסים חוק זה חוק, המכשיר מוחרם ואתה עולה למשפט. שרשות שדות התעופה תדאג בעצמה לצפין את שידוריה, כך מאזין פוטנציאלי לא יוכל להאזין להם.

mot264

New member
יניב יפה מאד !

מילותיך הנעימות מזכירים לי בחור שכינויו ZULU אשר היה מתגורר בקריות. חזק ואמץ. נ.ב. סופו של בחור שלאחר שהכיר בחורה, הפסיק לדבר שטויות. 73 מוט 264

mot264

New member
זה לא לגמרי ברור איכן אתה גר

אתה גר ברכבת ?

mot264

New member
אני מכיר בחור שמסתובב כאן בפורום

שמו של הבחור איתן וסיפק לי אנטנה כיוונית בעלת שבח של 6db האנטנה בנויה במעגל מודפס והיא מסוג log periodic עליך לדאוג לחיבורה לכבל תקשורת דק וקשיח, ולהדביק באפוקסי תעלת פלסטיק. את תעלת הפלסטיק לקבע אותה בU לעמוד המחזיק אותה. חפש שם 4eib אני מרוצה ממנה בהצלחה מוט 264

4z5ca

New member
קופסאות שימורים של מלפפונים חמוצים

היו כמה חובבים בארץ שעבדו כך. חפש בגוגל. זה יכול לעבוד נקודה לנקודה או לשמש כ FEED לצלחת GRID או PLANAR. האלמנט הקורן: 1/4 אורך גל. + - . תדהר.

למעלה