שאלות / בקשות עזרה

Tzuffy

New member
גלגול נשמות אצל קסטנדה

לא בנתי משו, אייך זה שממרים את המוות, מה קורה עם גלגול הנשמשות? אם חובים את הכל בוזמנית אז יש כמו דונחואן עוד הרבא דונחואנים אז איך הוע אוקף את הנשר? מא אים הגלגולים האחרים שלו שמתכיימים בוזמנית?

Tzuffy

New member
אני אסביר שוב

דונחואן מנסה להכזיר את הנסיונחיים לנשר ולאכוף אותו ולהמשיך להתכיים במודעות בלי לתת למוות לנפץ את הכדור. אז איפה יש קאן גלגול נשמשות? לפי זה דונחואן לא מתגלגל ולא מתקיים בוזמנית במציעויות אכרות מבינה?

נראה לי שהבנתי מילולית את מה ששאלת

אני אתרגם לעצמי בשביל הנוחות: דון חואן מנסה להחזיר את הנסיונחיים (?) לנשר ולעקוף אותו ולהמשיך להתקיים במודעות בלי לתת למוות לנפץ את הכדור. אז איפה יש כאן גלגול נשמות? לפי זה דון חואן לא מתגלגל ולא מתקיים בו זמנית במציאויות אחרות מבינה? למה אתה חושב שאמור להיות גלגול נשמות? מעבר לזה, אני לא יודעת לענות על מה ששאלת. אבל אולי אחרים ידעו

Tzuffy

New member
אולי תזיזי את השעלה לדף הרשי

קאן אפחד לא רואה אותה

אי אפשר לעשות את זה מבחינה

טכנית. אין אופצייה כזאת. בכל אופן, לדעתי רואים את השאלה שלך.

נ ו ל י ה

New member
גילגול נשמות....

התורה של דון חואן לא תומכת בגילגול נשמות. דון חואן אומר שאין דבר כזה גילגול נשמות. תורת גילגול הנשמות ישנה רק בבודהיזם, ו-'בקבלה' כל אדם מת נשמתו הולכת לנשר, ולא חוזרת יותר, כך אומר דון חואן. מה שדון חואן עושה, הוא עוקף את תהליך המוות ובוחר לחיות רק כמודעות בלי גוף. זהו זה, אם ההסבר שלי הוא לא מספיק, אשמח לענות לך על עוד שאלות. תודה.

למעלה