שאלות ונצלשים לפה

ram9121

New member
בוקר/לילה טוב יש לי צורך בזיהוי שיר...

באחת מהפרסומות הרבות של הערוץ MTV2 יש ברקע שיר של איזשהי להקה... זה פרסומת לחלק מהאתר של הערוץ WWW.MTV2.COM/EDGE זה משהו עם edge רושמים שם MEET ANDREOUS OR SOMTHING ומראים איזה בחור שם... אבל מתנגן שיר ממש יפה. אני מקווה שחל מכם יודעים על מה אני מדבר ויודעים איזה שיר זה.

lestatgirl

New member
BRMC בדצמבר

וספייסגירלס בפברואר לא? רק אני שמעתי על זה משהו?

Runt

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי. אני לא רוצה להיות לבד? מישהו בא?????????????????????????????????????

lestatgirl

New member
אם הם טובים

ורוב הסיכויים שהם כן כי לראנט פה למטה יש טעם מעולה אין לי כסף להתאהב בהם כרגע. אז השאלה היא, בא לך שהם יהיו טובים?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifטוב.. מצאתי.

Black Rebel Motorcycle Club דווקא בלאסט.אפאמ השוו אותם לKOL, אינטרפול, וויט סטריפס, סטורקס, ליברטינס, קאסביאן ועוד.. נחמד. 15.12 - בארבי ת"א.

דיברו על זה ממזמן..../images/Emo223.gif

והשם היה מוכר אז הורדתי שירים שלהם וגיליתי שם שני שירים שאני מכירה ממש ממזמן.. נגיד Ain't No Easy Way כנראה שפעם חרשו עליו בMTV או משהו כי איך ששמתעי אותו התחלתי לשיר עם זה פשוט אבל הם לא עד כדי כך מעניינים אותי ד"א מה עם וולוט רבולבר? יש חדשות אם הם באמת באים?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifבלאסט.אפאמ

כתוב משהו על ינואר2008 שהם באים.. אבל זה לאסט.אפאמ חחח אז לכי תדעי אם זה נכון ><"

Runt

New member
הם כנראה באים ב 31.1

אבל למי אכפת בואו לBRMC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיאללה אז אפשר קישור לקליפים טובים של

BRMC?? חיחי. ואפשר עבודה? XD אני צריכה כסף

למעלה