אני החלטתי...
למרות שניסו להניע אותי מזה בעקביות לוחצת, שאעשה הרדמה מלאה.... למה? בבוקר יום בהיר בשבוע שבין ה27 ל28 אמרו לי שהיום זה השיא ושהיום אסיים את ההריון....החששות היו אדירים משעה 07 בבוקר שנאמר לי זאת ועד השעה 14:30 שהוכנסתי לחדר ניתוח לא הפסקתי לחשוב ש....עוד חצי שעה....רק חצי שעה מפרידה בין ההריון שכל כך רציתי למשוך והחוסר וודאות לדברים עובדתיים ומוחלטים שחחשתי מהם בטירוף... עקב לחץ הדם הגבוה מאוד חששו מהרדמה מלאה....ואני בשלי... בשבוע כה צעיר שחוסר הוודאות לגביי מה יהיה שולט בי אני אמורה להיות עירנית ולשמוע ולראות את המתרחש? אני אמורה להיות עדה להחייאה ? אני אמורה לראות מליון של אנשים מסביבי? (והיו בחדר ניתוח לפחות 15 איש, ו3 עמדות לקבלת התינוקות, מיילדות, רופאי ילדים בכירים, מרדימים, 3 מנתחים, אחים ואחיות סטריליים וכאלה שגם לא....וסטג´רים). בחרתי חד משמעית שלא אהיה עדה למתרחש ונכנעו לי לבסוף... אז ההתאוששות היתה קשה....ולא הייתי ברגע הגדול ההוא....וכשאני חושבת על זה עכשיו מסקרן אותי לדעת מה היה שם כשהראשון יצא וכך הלאה....אבל... עדיין הייתי מבקשת הרדמה מלאה שוב....כי ליהיא שהוצאה שניה הונשמה ולשמוע אותם אומרים "תביא לי טובוס" ושאר ירקות בייחוד שאני מבינה הכל כי אני אחות ....מלחיץ! *תמיד ידעתי שאעבור ניתוח קיסרי עוד קודם ההריון....ראיתי ושמעתי יותר מידיי כאחות במחלקת יולדות....מה גם כוח הסבל שלי שואף ל0... -לא אלד בלידה ספונטנית בחיי....(למרות הפיספוס האדיר שאני מודעת לו)...בזאת אני בטוחה!