../images/Emo26.gifשבוע טוב לכווווולם !!!../images/Emo36.gif
אני מקווה שעבר על כולכם סופ"ש רגוע ושבת שלום. מיכל ואני נכנסנו אחר כבוד לתקופת "ההפרד ומשול"... היא, כמובן, תשהה ימים רבים של שיקום בבית הוריה בצפון, בעוד אני עובד בירושלים (מכאן גם הסיבה לכניסותיי המועטות לאינטרנט יחסית לימי בית החולים העליזים...
אז הדיווח האחרון שמגיע מהצפון מעיד על התקדמות איטית אך בטוחה בבריאותה של מיכל. למעט כמה בחילות והקאות פה ושם (כתוצאה מהיצרות הוושט) וכאבים באזור החור שנשאר מהנקז בגב, מיכל מרגישה טוב ומתחילה לאט לאט להיות יותר ויותר פעילה. ואני לא שם בשביל לחיות את זה איתה.
אבל בל תרפה ידינו. גם העניין הזה הוא זמני. כל הרשמים השליליים, הזיכרונות והכאבים הם זמניים וחולפים בעוד שהרשמים המרגשים, הטובים והשמחים - עם היותם גם זמניים - נשארים זמן רב בתודעה, מלווים את חיינו ותורמים לשלמותם. ולכל מאן דבעי, אני מכליל את קיומו של פורום זה, על תושביו, בין המוטיבים הטובים והמשמחים שעברו עלינו בתקופה קשה זו. רק רציתי להביע זאת כאן בשמי ובשם מיכל. (אין צורך, שרהל´ה, לרוץ להביא ממחטה... אני סיימתי...
) אז שיהיה לכולנו שבוע שקט, רגוע ופורה. תשמרו על הגחלת! Ofericko
אני מקווה שעבר על כולכם סופ"ש רגוע ושבת שלום. מיכל ואני נכנסנו אחר כבוד לתקופת "ההפרד ומשול"... היא, כמובן, תשהה ימים רבים של שיקום בבית הוריה בצפון, בעוד אני עובד בירושלים (מכאן גם הסיבה לכניסותיי המועטות לאינטרנט יחסית לימי בית החולים העליזים...