שוב מנסה דרוש מדיח כלים לנכה האישה בקושי עומדת על רגליה וחיה לבד! חייבת מדיח כלים
א א י ו ש י New member 29/3/05 #1 ../images/Emo26.gifשוב מנסה דרוש מדיח כלים לנכה האישה בקושי עומדת על רגליה וחיה לבד! חייבת מדיח כלים
R rey New member 29/3/05 #3 ועוד פרטים, ברחה לי ההודעה זה מדיח יד שניה, קיבלנו אותי מחמתי, אבל הוא אצלנו לא בשימוש,הבנתי שהוא במצב ממש טוב . נשמח לתרום אותו, אני מקווה שהיא גרה באזור ירושלים, כי אין לנו איך להעביר אותו. ואגב איושי ! נחמד לפגוש אותך כאן אני מההריוניות
ועוד פרטים, ברחה לי ההודעה זה מדיח יד שניה, קיבלנו אותי מחמתי, אבל הוא אצלנו לא בשימוש,הבנתי שהוא במצב ממש טוב . נשמח לתרום אותו, אני מקווה שהיא גרה באזור ירושלים, כי אין לנו איך להעביר אותו. ואגב איושי ! נחמד לפגוש אותך כאן אני מההריוניות
R rey New member 30/3/05 #5 אני ממש חדשה כאן ,כך שאיני מכירה את הדרך שהדברים מתנהלים כאן-כך שאם יש מי שמעביר בהתנדבות את הדברים מעיר לעיר זה יהיה נהדר, ואשמח לקבל פרטים על זה .
אני ממש חדשה כאן ,כך שאיני מכירה את הדרך שהדברים מתנהלים כאן-כך שאם יש מי שמעביר בהתנדבות את הדברים מעיר לעיר זה יהיה נהדר, ואשמח לקבל פרטים על זה .
פ פנינה קדם New member 30/3/05 #7 רי האלן אני פנינה (מן הסתם) ואני שולחת לך במסר טלפון להתקשרות אני אעביר לאיושי את המדיח. פנינה