שומרים על בטיחות

susieada

New member
../images/Emo26.gif שומרים על בטיחות ../images/Emo36.gif

The issue of keeping ourselves safe at all times is extremely important! I've written a short article about carrying identification at all times. Please see link. What are your other ideas? Please share!
Thanks! Susie

בטיחות, ביטחון ומה שביניהם

מסכימה, כמובן, לכל מילה שנכתבה כאן ע"י סוזי
חשוב ביותר תעודה מזהה כלשהי (אני לוקחת רישיון נהיגה כי יש לי כפול ולכל מקרה של אובדן יש גיבוי בבית... אשת מחשבים, זוכרים? צריך גיבוי לכל דבר). טלפון סלולרי, אין מה לדבר בכלל. בעידן שלנו לכל אחד ואחת יש לפחות אחד כזה. (אני לוקחת שניים גם את הסלכלום של המשרד למרות שבאיזור הספר, צפון תל-אביב, בו אני מתגוררת אין כמעט קליטה וגמובן את האורנג' ולא כי הייתי ממקימי המיחשוב של החברה המדהימה הזו ולא כי אני חושבת שזו הרשת הטובה ביותר
, אלא כי זו הרשת היחידה הפעילה בכל מצב ובכל מקום-עובדה!!!) בנוסף, תמיד יש איתי כמה שקלים במטבעות, כסף בנייר (לפחות 50 שקלים) ולפחות כרטיס אשראי אחד (כי קשה לי לבחור את מי לקחת... אז לוקחת ויזה כאל, כי הבעל עובד שם, לייף סטייל כי אולי בסוף אני אהיה חייבת חייבת חייבת לעבור דרך הסופר פארם, את הלאומי קארד שנקרא אצלנו בבית "לישון עם האויב" וגם את כרטיס מגישת עזרה ראשונה לכל מקרה, וכבר קרה לי מקרה כזה, שאצטרך להגיש עזרה, הנשמה או כל צרה אחרת שלא תבוא). כל זה מספיק כדי שארגיש בטוחה...

ראיתי בעבר שפרסמו מן רצועה מיוחדת

המתחברת בסקוטצ' לשורש כף היד או לקרסול ובה נתוני מידע בסיסיים: שם פרטי, שם משפחה, טלפון וכו'. העניין הוא שאיני זוכרת את הלינק דרכו מזמינים את הרצועה. לצערי יש לרכוש אותה מחו"ל, נדמה לי ארה"ב. למה לצערי? כי המידע כתוב באנגלית (ונכון שרובנו יודעים לקרוא אנגלית ובכל זאת...) נראה לי שאם מישהו היה מרים את הכפפה בארץ הכתוב היה בעברית, דבר שהיה מקל. בכל אופן זה בהחלט פתרון אפשרי. עוד משהו שראיתי, ושוב מתנצלת שאיני זוכרת את הלינק המדוייק, מדובר על מן כפתור מנצנץ בחוזקה אותו מחברים לחולצה נדמה לי באמצעות מגנט. דבר שמקל על האפשרות לראות אותנו גם כשמתאמנים בשעות החשכה. טלפון נייד אני לא סוחבת כי אני לא רצה עם חגורת מים וזה מקשה על הריצה. בכלל, עוד מעט הערב יתחיל לרדת מוקדם יותר וההכנות למרתון טבריה ידרשו יותר שעות... שנה שעברה יצאתי הרבה פעמים לרוץ מוקדם בבוקר והיה עדין חשוך. אנסה בינתיים לאתר את הלינקים עליהם כתבתי. אם מישהי מכירה - שתוסיף. נעמי

שומרים על הביטחות!

סוזי הי! כתבתי לך שאעשה מאמצים להגיע לאתר שדרכו מוכרים אמצעי בטיחות שונים. אז אני שמחה לכתוב שמצאתי!! יש פה שני דברים ממש שימושיים: אחד, Road ID- רצועה ששמים על שורש כף היד או הקרסול ועליה כל הפרטים האישיים של הספורטאי שרלבנטיים למקרה ש.... והשני - אור מנצנץ שמחברים לבגד ומסייע מאוד לראות אותנו. חוץ מזה יש באצר עוד דברים, אבל נראה לי שאותם ניתן למצוא יותר בקלות. כיוון שהנושא מאוד חשוב הייתי שמחה אם היית עוזרת לי ליידע עוד בנות על אמצעים אלו. האתר: http://www.roadid.com/Common/default.aspx אני בכל אופן מתכוונת לקנות כנראה שני נצנצים אחד לפנים ואחד לאחור. ואולי רצועה כזו. אני פשוט בספק אם הרופאים בטיפול נמרץ בכלל מודעים לרצועה מהסוג הזה, ועלולים להוריד אותה בלי להסתכל בכלל. ועוד משהו אחרון - כדי להסיר ספק - אין לי שום קשר לאתר הזה. קראתי על לא מעט אצנים שרכשו ממנו ושמחים על כך. נעמי

susieada

New member
Road ID תודה נעמי!

רב תודות על שיעורי הבית ומציאת האתר הזה! אני רוצה לכתוב כתבה על הנושא של בטיחות, ולהעלות אותה באתר שלנו, טריאתלון נשים,אולי בשוונג ואתרי ספורט אחרים. המידע על RoadID והנצנץ יהיה חלק מן הכתבה! דרך אגב, אפשר לקנות נצנצים ברוב חנויות האופניים. יש כאלה שמצמידים לאופניים ויש כאלה שניתן לחבר לכיס האחורי של החולצת רכיבה. שוב תודה על תרומתך בנושא החשוב הזה!
סוזי

למעלה