שיטת ברטוב

מצב
הנושא נעול.

קינמוני

New member
../images/Emo26.gifשיטת ברטוב../images/Emo36.gif

שיטת ברטוב

רציתי לדעת אם מישהי מטופלת או טופלה בשיטת ברטוב. אני יודעת שהוא בורר את הזרע במיקרוסקופ שמגדיל את גרעין הזרע. כיון שלנו יש בעיית מורפולוגיה, חשבתי שאולי הוא יוכל לעזור. אשמח לשמוע כל אינפורמציה בנושא. האם צריך לקבוע תור לייעוץ אצלו או שמספיק לעשות רק את הבדיקה? האם מקבלים החזרים מקופ"ח מכבי? כמה זה עולה? הבנתי שהוא עובד רק עם המדיקל סנטר, האם מכבי מאשרים לעשות טיפולים במדיקל? והכי הכי חשוב- האם יש לו הרבה הצלחות,ומה הסטטיסטיקות אצלו? כל אינפורמציה תתקבל בברכה קינמוני שמחפשת כבר כל כיוון שיכול לעזור

העין ה 3

New member
אני מאמינה גדולה בשיטת ברטוב

שיטת ברטוב

רציתי לדעת אם מישהי מטופלת או טופלה בשיטת ברטוב. אני יודעת שהוא בורר את הזרע במיקרוסקופ שמגדיל את גרעין הזרע. כיון שלנו יש בעיית מורפולוגיה, חשבתי שאולי הוא יוכל לעזור. אשמח לשמוע כל אינפורמציה בנושא. האם צריך לקבוע תור לייעוץ אצלו או שמספיק לעשות רק את הבדיקה? האם מקבלים החזרים מקופ"ח מכבי? כמה זה עולה? הבנתי שהוא עובד רק עם המדיקל סנטר, האם מכבי מאשרים לעשות טיפולים במדיקל? והכי הכי חשוב- האם יש לו הרבה הצלחות,ומה הסטטיסטיקות אצלו? כל אינפורמציה תתקבל בברכה קינמוני שמחפשת כבר כל כיוון שיכול לעזור
אני מאמינה גדולה בשיטת ברטוב
הגעתי אליו לפני שנתיים וחצי, לאחר 9 מחזורי IVF. חודש וחצי אחר כך, כבר הייתי בהריון!!! כשבני היה בן 8 חודשים עשיתי אצלו עוד טיפול, וגם הפעם - נכנסתי להריון בנסיון ראשון (מההריון הראשון יש לי ילד בן שנה ושמונה חודשים, וההריון השני, לצערי, לא החזיק מעמד). הסטטיסטיקות שלו מדברות בעד עצמן, לא רק אצלנו. עדיף להתקשר קודם ולשאול מתי אפשר לעשות בדיקה. הבדיקה הראשונה עולה כ-500 ש"ח, ולצערי קופות החולים עושות הרבה בעיות עם ההחזרים. באופן רשמי אין החזרים בכלל, אבל כדאי לשאול לפני כן בסניף שלכם, ולנסות ללחוץ. הטלפון במעבדה הוא 03-5318219, ויש שם בחורה מקסימה בשם חני. מה שחשוב לדעת זה שהוא לא רופא, והוא לא קובע את הפרוטוקול. הוא רק עושה את המיון. ישנם רופאים מעטים שעובדים איתו, אחד מהם הוא ד"ר ברקוביץ מגבעת שמואל (שאני ממליצה עליו בחום - הוא הרופא שלי) טל' 03-5324161. המיון עצמו נעשה ביום השאיבה והוא עולה 2000 ש"ח וגם בזה ההחזר, אם בכלל, כרוך בתחנונים לקופת חולים. הוא עובד עם הרצליה מדיקל סנטר ולאחרונה שמעתי שגם עם הלל יפה בחדרה או לנדיאדו בנתניה (לא זוכרת בדיוק), והטיפול שם עולה כ-1100 ש"ח עם טופסי 17 (כולל מיקרומניפולציה, כמובן), ומקבלים מהקופה החזר של 83% לילד ראשון ושני, ו- 50% לילד שלישי (רק אם יש מגן זהב - אם אין, אז רק 50% לילד ראשון ושני, וכלום לילד שלישי). בהצלחה, ורדה

מצב
הנושא נעול.
למעלה