הריני מציגה את עצמי-מתקשה להיות
עצמאית. זקוקה לדחיפה -קלה - רצוי אני מסוגלת להיות עצמאית, אין לי מספיק בטחון לפתוח משהו משלי למרות שלמדתי אפילו קורס יזמות במטי יש לי רעיונות נפלאים גם לעבודה מהבית וגם לעבודה בחוץ אבל הפחד הראשוני לדחוף את זה ולהתחיל אני ממש מרוששת כעת כי איני עובדת כבר שנה ורבע כשכירה הייתי מנהלת לשכה בסולל בונה בנוסף, ניסית לשווק הלבשה תחתונה, של שארלוט, אבל עזבתי באמצע. לא ממש התאים לי ההתרוצצות בין הבתים והמכירה מבית לבית כמו כן, לבעלי יש עסק של מעבדת שרות, לא מכניס מספיק כסף , אני מנהלת אותו כדבעי בחצי משרה - ללא שכר, כי אין מספיק הכנסות אני יכולה לעשות דברים משם באופן עצמאי, אבל אני מוצאת את עצמי רק דוחפת את העסק שלו, כדי שלא נקרוס לגמרי ואני לעצמי לא מתחילה משהו חדש אני מומחית באירגון משרדים ועסקים חדשים, יודעת לתפעל את כל הOFFICE מתמצאת בשיווק ובפירסום, יודעת למי לפנות ועם מי להתכתב וכד' בקיצור, מי שצריך מנהלת משרד או פקידה או מזכירה, או מחליפה - אם יוצאים לחופש, אני זו שתחליף אתכם על הצד הטוב ביותר - בבית הייתי רוצה לפתוח בי"ס לבישול לילדים או ממש בגדול, אבל אין לי אומץ אני עוקבת כבר שבוע אחרי הפורום המקסים הזה. מקווה שאני גם אצליח לעשות משהו (כי כרגע אני מרגישה שאני צריכה תמיכה נפשית למבוגרים) בי בי