שיר על פי הפורום (במהדורה מיוחדת)

Sanguine Sky

New member
../images/Emo26.gifשיר על פי הפורום (במהדורה מיוחדת)../images/Emo36.gif

טוב עכשיו הפינה באמת תחזור, ואני אתחיל היום בAbove של מד סיזן כדי קצת לשנות קצת את הפינה הרגילה, ומכיוון שזה דיי קשור לאליס וגם היה בחוליה החלשה אז... זה מתאים. נתחיל בWake Up, השיר הראשון באלבום. לשמיעת השיר: http://www.youtube.com/watch?v=YPAmydQsozU מילים: http://www.sing365.com/music/Lyric.nsf/Wake-Up-lyrics-Mad-Season/AFA9BA0A46DEB3CE48256C540010B94F שאלות: מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם את השיר? שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: משהו שהייתם משנים בשיר/מוסיפים לשיר: אייקון תפוזי שמתאים לשיר: המילה הראשונה שעולה לכם בראש בהקשר לשיר: אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרים מבצעים אותו? אם כן-מי? ולמה? ואמן שלא הייתם רוצים לשמוע אותו מבצע את השיר? אם יש כזה, למה? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון מ1 עד 10 ביחס לשאר האלבום/לא ביחס לשאר האלבום: הערה:

בדנתמ

New member
wake up young maaan... wake up!

מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם את השיר? לא זוכר... האמת שיחסית מאוחר, אולי לפני שנה כזה... שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: האמת שאני מתחבר לכל השיר, אבל יש עוצמה מסוימת בבית השני, שממש מתפרצת מתוך הרמקולים... The cracks and lines from where you gave up They make an easy man to read, oh For all the times you let them bleed you For a little peace from God you plead, and beg For a little peace from God you plead משהו שהייתם משנים בשיר/מוסיפים לשיר: כלום
אייקון תפוזי שמתאים לשיר: ואלה אין כזה... המילה הראשונה שעולה לכם בראש בהקשר לשיר: האמת שפשוט עלו לי המלים wake up אז זאת לא חוכמה
אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? לא הייתי משנה את השם של השיר, לא את הבית הראשון, ולא את הפזמון האחרון. לא הייתי משנה את הפתיח, לא את הסולו, ולא את הליין של הבאס... טוב, הבנתם את הרעיון... הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרים מבצעים אותו? אם כן-מי? ולמה? המממ זאת קצת התחכמות על הקטע הזה של אמן אחר, אבל אליס אין צ'יינס... עם ליין. ובגלל שזה כבר לא יקרה, אז פרל ג'אם. יהיה מעניין לשמוע איך מקרידי ינגן את זה עם הלהקה הרגילה שלו וספציפית גם איך אדי ודר ישיר את זה, למרות שזה שיר בסגנון ליין סטאלי מובהק. ואמן שלא הייתם רוצים לשמוע אותו מבצע את השיר? אם יש כזה, למה? יש המון כאלה - אבי ביטר, מושיק עפיה, בריטני ספירס, רוני סופרסטאר... אבל מצד שני, הם לא בדיוק אמנים במלוא מובן המילה
למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודע... לכל אחד שחשוב לי ושמרגיש לי שפספס בשנים האחרונות כלמיני הזדמנויות לדברים בחיים וקצת "התבזבז" לו הזמן אולי... ציון מ1 עד 10 ביחס לשאר האלבום/לא ביחס לשאר האלבום: לא ביחס לשאר האלבום. כל האלבום מעולה וזהו, אבל 10. וזה לא בא אצלי בקלות. הערה: ווייקי ווייקי

everynormal

New member
ממש קשה לי לדמיין את אדי שר אתזה

עם כל הכבוד לו, ולא חסר לי כבוד אליו, פשוט זה שיר שמתאים אך ורק לליין, קשה לי להסביר למה...

בדנתמ

New member
אם אדי ישיר את זה...

זה יהיה בסגנון שונה לחלוטין מליין, וזה בדיוק כל הקטע. זה שיר שקשה לי לדמיין מישהו אחר חוץ מליין מנסה לשיר ושומר על האווירה והסגנון של השיר. אבל לפי דעתי, אם מסתכלים על הקומפוזיציה של השיר אדי יכול לשיר אותו באופן שונה, שלא יתיימר להישמע כמו ליין, ויוכל לפחות להישמע "מעניין" או מסקרן. בין השאר, גם בגלל החיבור למקרידי.

Greypure

New member
Slow suicide's no way to go, oh

מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם את השיר? בתחילת שנה בערך, חיפשתי כל שארית אחרונה מליין! שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: "Slow suicide's no way to go, oh Blue, clouded grey You're not a crack up Dizzy and weakened by the haze " משהו שהייתם משנים בשיר/מוסיפים לשיר:כלום אייקון תפוזי שמתאים לשיר:
המילה הראשונה שעולה לכם בראש בהקשר לשיר:בוקר (כבר תקופה ארוכה כל פעם שאני מתעוררת השיר הזה מתנגן לי בראש!) אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? אין מושג הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרים מבצעים אותו? אם כן-מי? ולמה? אני נגד הרס של שירים יפים ואמן שלא הייתם רוצים לשמוע אותו מבצע את השיר? אם יש כזה, למה? כל אומן MTV כי...ככה למי הייתם מקדישים את השיר?לעצמי בכל בוקר! ציון מ1 עד 10 ביחס לשאר האלבום/לא ביחס לשאר האלבום:10, לפי דעתי זה אחד השירים הבולטים באלבום ביחד עם Long Gone Day הערה:

MiMiMor

New member
שמחה שהפינה התעוררה (*סטגדיש* על משחק המילים)

מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם את השיר? לפני המון זמן.. בכיתה י' נדמה לי. הייתי רק בת 15 אז שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: כל השיר בשבילי זה שורה אחת ארוכה שממשיכה וממשיכה.. ובכל זאת- For all the times you let them bleed you For a little peace from God you plead, and beg משהו שהייתם משנים בשיר/מוסיפים לשיר: הייתי מאריכה אותו עוד אייקון תפוזי שמתאים לשיר:
המילה הראשונה שעולה לכם בראש בהקשר לשיר: צבע אדום משום מה..
אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו?: לא הייתי משנה את השם.. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרים מבצעים אותו? אם כן-מי? ולמה?: אמן אחר מבצע תמיד משום מה מוריד בעיני את ערך השיר. ואמן שלא הייתם רוצים לשמוע אותו מבצע את השיר? אם יש כזה, למה? אממ.. למי הייתם מקדישים את השיר? לכל הרדומים למינהם שצריכים כמה סטירות טובות כדי לעשות משהו בנוגע לקיום שלהם ציון מ1 עד 10 ביחס לשאר האלבום/לא ביחס לשאר האלבום: הכל 10, גם ביחס לאלבום וגם לא ביחס אליו. זה שיר חזק ביותר הערה:

איזה שיר

מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם את השיר? מממ. בסוף כיתה י' אני חושבת. לפני בערך שנתיים שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: So an infection not a phase החזרה על wake up בסוף השיר
משהו שהייתם משנים בשיר/מוסיפים לשיר: כלוםםםםםםםם אייקון תפוזי שמתאים לשיר: המ.. המילה הראשונה שעולה לכם בראש בהקשר לשיר: בוקר? שמש? דיכאון? אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? נאדה הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרים מבצעים אותו? אם כן-מי? ולמה? לא. רק ליין. ואמן שלא הייתם רוצים לשמוע אותו מבצע את השיר? אם יש כזה, למה? ג'סטיןD: למי הייתם מקדישים את השיר? אקדיש לעצמי. ציון מ1 עד 10 ביחס לשאר האלבום/לא ביחס לשאר האלבום: 10!!! באופן כללי הערה: אחד השירים

Sanguine Sky

New member
(נושא)

מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם את השיר? אני חושבת שלפני שנה בערך... לא הרבה זמן. בכלל את מד סיזן התחלתי לשמוע לא לפני הרבה זמן (יחסית לאליס בכל מקרה). שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: ממש לא יכולה להחליט. כל שורה חשובה בשיר הזה, וכל שורה אומרת המון, פשוט כל השיר. משהו שהייתם משנים בשיר/מוסיפים לשיר: שום דבר (כמובן). אייקון תפוזי שמתאים לשיר: אם היה אייקון שמתאר בוקר או התפכחות... המילה הראשונה שעולה לכם בראש בהקשר לשיר: רוגע... שלווה כזאת, לא יודעת להגדיר
. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? ממש לא הייתי מעוניינת לתת לו שם אחר. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרים מבצעים אותו? אם כן-מי? ולמה?
. ואמן שלא הייתם רוצים לשמוע אותו מבצע את השיר? אם יש כזה, למה? בערך כל אמן, אני לא ממש אוהבת קאברים. למי הייתם מקדישים את השיר? אני חושבת שלכל מי שצריך באמת את הניעור הזה ולהתאפס... ואולי לעצמי גם. ציון מ1 עד 10 ביחס לשאר האלבום/לא ביחס לשאר האלבום: 10! הערה: איזה שיר מצוין.

everynormal

New member
אני מתה על השיר הזה כל כך

מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם את השיר? קיבלתי את האלבום מתנה ליומולדת 15, בחופש הגדול שבין כיתה ט' ל-י' ככה שעברו כמעט שנתיים וחצי מאז שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: זה אולי יישמע מוגזם אם אומר שאני מתחברת לכל מילה ומילה בשיר, אבל זאת האמת. וזאת הסיבה שאני פשוט מאוהבת בשיר המדהים הזה משהו שהייתם משנים בשיר/מוסיפים לשיר: כלום. בעיניי זה שיר ממש מושלם אייקון תפוזי שמתאים לשיר: זה שיר דיי מופשט ככה שאין המילה הראשונה שעולה לכם בראש בהקשר לשיר: סמים לצערי אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? אני לא יכולה, וטוב שככה הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרים מבצעים אותו? אם כן-מי? ולמה? ממש ממש לא. כמו שאמרתי, זה פשוט שיר של ליין. לא אהיה מסוגלת לשמוע מישהו אחר שר אתזה, למרות שאני לא שוללת את האפשרות שבטוח יש מישהו שייעשה לזה קאבר טוב, אבל עדיין אני תמיד אשאר בדעה שלי ואמן שלא הייתם רוצים לשמוע אותו מבצע את השיר? אם יש כזה, למה?מהתשובה הקודמת נראה לי אפשר כבר להסיק מה תהיה התשובה שלי לשאלה זו למי הייתם מקדישים את השיר? לבני אדם שהורסים את עצמם במשך זמן רב, שיבינו שאם לא יתעוררו, סופם לא יהיה טוב. ציון מ1 עד 10 ביחס לשאר האלבום/לא ביחס לשאר האלבום: 10 הערה: אמרתי כבר הכל על השיר הזה. פשוט מושלם.

למעלה