שכ"ד רטרואקטיבי

אוֹריה

New member
../images/Emo26.gifשכ"ד רטרואקטיבי../images/Emo36.gif

אני לא בטוחה אם זה המקום הנכון לשאול, אבל שווה לנסות, אז
חודשיים וחצי לפני השחרור שלי עברתי לשרת בלשכת גיוס טבריה. כמקובל שם ומטעמי מרחק עשיתי המרה של הלנה בבית החייל בהלנה בדירה אזרחית. חתמתי על חוזה לחודשיים, עברתי את כל הפרוצדורה הנדרשת מול מש"קית הת"ש, כשהלכה למעשה הדבר אומר שבנוסף למשכורת החובה של אוק'-נוב' יווספו לי 680 ש"ח בערך מדי חודש, עבור שכה"ד. לא קיבלתי את הכסף באוק' ומאז אני בקשר הדוק עם המש"קית ת"ש, שלא הניב שומדבר- לא במשכורת של נוב' ולא רטרואקטיבית. אני משוחררת כמעט שבועיים, מנסה לטפל בזה בכל דרך אפשרית- קבילות חיילים, פניות ציבור ומופ"ת (מש"קית והקצינה שלי, מן הסתם)- ודבר לא זז. שאלוותיי הן, האם יש עוד גופים שאפשר לפנות אליהם במקרה מסוג זה, ואם אפשר קצת מידע על האופן בו מטופלות פניות ציבור וקבילות, שכן זה דחוף מתמיד ואין כ"כ זמן להליכים מסורבלים של צה"ל. תודה מראש!

kineret5

New member
אין עוד גופים לפנות

מחוץ לרשימה שכתבת. נסי להגיע לדרגות יותר בכירות בצבא מעבר לקצינה שלך ולמשקית ת"ש. בכל אופן אם את זכאית לכסף הזה לפי דעתי (רצוי לברר יותר לעומק) את יכולה לתבוע מהצבא את אותם סיכומים שאותם את זכאית ללקבל גם אחרי שתשתחררי. שוב רצוי לבדוק אם גורם מוסמך. בהצלחה בכל אופן.

למעלה