שלוםםםםםםםם

aniviel

New member
../images/Emo26.gif שלוםםםםםםםם ../images/Emo70.gif

נחתתי בארץ לפני כ3 שעות
היה ממש כיף! יוון מדליקה בטירוף (הייתי רק באי קוס אבל לא משנה חח), נסענו גם לטורקיה ליום אחד שבכלל היה שווה. בכל מקרה, מי שמעוניין לשמוע חוויות, שאני בטוחה שאף אחד לא מעוניין חח, אז שיפנה אלי בפרטי. רציתי להגיד שהצצתי פה דרך הפלאפון פעמיים-שלוש בזמן שהייתי ביוון, ראיתי שאתם מסתדרים יפה. כתבתי גם הודעה אבל זה כתב לי בג'יבריש במקום בעברית
בכל מקרה, כל הכבוד לכם
חח עכשיו בקשר לסרט שאני מעוניינת לצלם - ראיתי שהרבה מוכנים לעזור. אז ככה, לי אין את הציוד הדרוש לעשיית הסרט שלא לדבר על זה שגם אין לי מושג איפה לצלם אותו. ראיתי את הקליפ שיוגב עשה לImaginary ומאוד התרשמתי. יוגב, אם אתה לא תבוא אני מגיעה אליך ומושכת אותך בשיערות אלי חח אני באמת מעוניינת שכמה שיותר יגיעו, כל דבר קטן שתוכלו לעזור, אפילו רק רעיונות, אני ממש אשמח. אני בעד לקבוע את הצילומים ל28 בחודש (יום רביעי) - מפעת חוסר זמן עד הטיסה, למרות שאני לא בטוחה שהכל יהיה מוכן עד אז
אני מקווה שרובכם יכולים, בבקשה תודיעו לי. מי שגם מעוניין לעזור - שיכתוב פה שוב ואני אשלח לו במסר את העלילה פחות או יותר, אולי כבר ככה תוכלו לתת לי רעיונות איפה לצלם ואיך והכל...
לירון

Pagra Baleben

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

אני אשמח לעזור אפילו שאני יודעת רק להפעיל מצלמה *בתקווה שאני עדיין זוכרת* איפה הצילומים יהיו?

yaaronet bloom

New member
אני אשמח לעזור...

אבל אני לא ממש יודעת במה אני אוכל לעזור אני צריכה שתשלחי לי את העלילה ואני אראה...

aniviel

New member
אני שולחת לשתיכן את העלילה...

והצילומים אני מניחה שיהיו בביתי למרות שאני לא יודעת בדיוק איפה לצלם את זה מבחינת המיקום שיתאים...

Chakotay

New member
אני אוכל לעזור באפקטים, אני

יודע להשתמש ב After Effect , אני יכול להיות שימושי למדי אבל תגידי לי את התאריך אני רק 50 אחוז אוכל לבו, אני עסוק בחודשים הקרובים \:

cobainos

New member
לירון הגעת בזמן!תחיי את הפורום!

אני רוצה פורום חי ובועט,כל עוד אני כותב בו.אחרי זה אתם משוחררים(ואני לא)

אממ לירון! ברוך שובך!

יאאא נשמע שהיה לך סבבה. בכל מקרה יאפ אני באה מן הסתם.

aniviel

New member
אני קיוויתי לעשות את הצילומים כבר

ב28 בחודש (שזה יום רביעי הקרוב), אבל נראה לי שזה מהר מדי. אם תגידו לי מתי נח לכם אז זה יעזור לי, כי נראה לי שבינתיים נח לי כל הזמן עד ה17 באוגוסט.

very dark girl

New member
ברוכה השווה!../images/Emo8.gif../images/Emo110.gif

להגיע אני לא אוכל אבל אני אשמח לעזור בכל מקרה.. כלומר אם יש משהו שאני יכולה לעשות מפה.. (תסריט, רעיונות וכאלה..)

למעלה