שלום לכולם אני רציתי לקבל

November13

New member
../images/Emo26.gifשלום לכולם אני רציתי לקבל

מעט מידע בנוגע לתאילנד... אני מתחתנת בנובמבר ומאחר שזה חורף באירופה חשבנו אולי לנסוע לתאילנד רציתי לדעת אם מבחינת הזמן זה מתאים להגיע לתאילנד??? ובנוסף רציתי לדעת אם יש מסלול מומלץ שכדאי לעשות אבל אנחנו רוצים הרבה בטן גב בלי טראקים וכאלה לראות קצת מקומות יפים אבל הרבה בטן גב... אשמח לקבל תגובות/עצות וכו´... יום נעים לכולם יעל

בקשר למזג האוויר

כנסי לפה כמו כן הרבה בטן גב זה אומר לטייל בבנקוק לראות את ארמון המלך את הבודהה השוכב ועוד כמה מקומות יפים לעשות קניות ומשם להמשיך לדרום ורק איים בטן גב איים בטן גב יש את קופנגן הידוע במסיבות ה-FULL MOON (ירח מלא)שנערכות בו. יש את קופיפי שהוא מדהים את קוסמוי שיש בו אתרי צלילה מרהיבים וכמובן פוקט שהוא אי מאוד בכלל שם אתם תרגישו כמו בעיר יש הכל כבישים רמזורים, בנקים,ועשרות בתי מלון.

November13

New member
טוב אז לפי מה שהבנתי ה"מומלצים"

הם: קו-פיפי, פוקט, קו-סמוי, קופנגאן עכשיו השאלה שלי היא מה סדר הדברים המומלץ כלומר בוא נגיד שננחת בבנגקוק לאן אתה ממליץ להמשיך משם??? שוב המון תודה על העזרה, יעל

aviron

New member
בואי נעשה לך סדר - ויהיה בסדר

המלצתי לגבי הסדר ההגיוני :
טיסה מבנגקוק לפוקט, שהייה בת 2 לילות בקאטה ביץ´ או פטונג ביץ´ - בעיקר לשם עריכת יום טיול הנקרא "קאנו" למפרץ פנגנגה (ג´יימס-בונד). יש מספר ואריציות לטיול ושייט בפרץ זה - לא לותר על השייט בו יוצאים עם יכטה מפוקט ועוברים לסירות קאנו במפרץ פנגנגה. אדיר ביותר.
שיט מנמל פוקט טאון בספינה הניקראת "סי-בריז" - יציאה ב-08:30 , משך הפלגה 2 שעות, אין צורך להזמין מקום בספינה מראש, פשוט להגיע ולהפליג - לקו פיפי. 3 לילות יעברו בצ´יק. יש מבצע כעת במלון "קבנה" **** שבמפרץ טונסאי בקו פיפי דון: 40 $ לחדר , כולל א. בוקר !
שייט מקו פיפי לקראבי, הגעה לחוף פארה נונג, 3 לילות יברו בצ´אק.
נסיעה בוואן מקראבי לסוראתני , ע"מ להגיע לקו פאנגן. על קו סמוי, לטעמי, אפשר לוותר. בכל מקרה:
טיסה מסוראטני לבנגקוק.

aviron

New member
פיפי חמים ונעים

ON-LINE מקו פיפי: יופי של מזג אויר ! השמש זורחת, הים שקט , לא חם יותר מידיי, מפרץ מאייה מלא בצוללנים, מפרץ טונסאי מלא בבטלנים (כמוני). לעומת-זה: את צ´יאנג ראי נטשתי שלשום במזג-אויר סוער וגשום... פיפי וחם לו - צפון ורטוב לו.

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gif שאלה דיי דומה....

אני נוחת בבנקוק....וחוזר מפוקט 24 יום. על איזה מסלול היית ממליץ לי??? שמתחיל בבנקוק ומסתיים בפוקט. לא יודע אם זה משנה...אך אנחנו זוג.

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifהקפצה....הקפצה

הקפצה...הקפצה הקפצה...הקפצה ...הקפצה....הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה....הקפצה....הקפצה...הקפצה..הקפצה

שלומי שלומי

קודם כל מזל טוב על מציאת השותפה דבר שני אני רשמתי לך בערך מסלול כמו שאמרתי לך הכל יכול להשתנות שם אתה כבר תראה ותדע לאן אתה רוצה לנסוע לאן אתה יותר קרוב וכמה זמן יקח לך ממקום למקום התיכנון כאן הוא "בערך" הכל ישתנה אתה תראה את זה הכל מקרה הינה מה שרשמתי לך ברי

מזל טוב

אז קודם כל מזל טוב! ושיהייה לך בהצלחה. חודשי החורף הם החודשים הכי טובים ליסוע לתאילנד ובקשר למסלול, מאוד מומלץ לבקר באיים בתאילנד (פוקט במיוחד) תוכלי למצוא שם הרב מאוד נחת והרבה בטן גב!! נסיעה טובה!

למעלה