שלום לכולם
יש לי שאלונת

רונה 30

New member
../images/Emo26.gifשלום לכולם../images/Emo36.gifיש לי שאלונת

קודם כל - אחלה פורום יש לכם כאן !!! כל הכבוד , כמה כשרון.....מדהים ! שנית, היי קטן בין השורות לאיילת (המוכשרת !)
שלישית (הגעתי לנושא ב"ה !)....אני מציירת על שקפים (גודל של A 4) - ממש לא בכשרון כמו שלכם/ן אבל גם זה משהו...- ממסגרת ויוצרת תמונה.....ורק רציתי להגיד שנתתם לי אחלה רעיונות למתנות לחברות שילדו .....אז
.... שאלותיי : ========
איך כדאי להדביק שקף על "קלף" (והאם בכלל) כדי שזה לא ייראה במסגור?
איזה צבעים מומלצים לצביעה על שקפים ?
לגבי מחירים , מהו טווח המחירים עבור מסגרת פשוטה לגודל דף כמו A4 ?(יכול להיות 70 ש"ח ?!?- נראה לי מוגזם ...) הצעות מעניינות /הצעות לגיוון יתקבלו בברכה..... תודה מראש

ayelet i

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo79.gif בוקר טוב יקירתי...

לצערי לא יכולה לענות לשאלותיך... אבל שולחת לך את אהבתי, ובאותה ההזדמנות מקפיצה את הודעתך...

av_i_va

New member
שלום גם לך../images/Emo24.gif

קודם כל... לא אומרים יופי של פורום יש "לכם" כאן אלא - יופי של פורום יש "לנו" כאן.
ציור על שקפים: אני מציירת על שקפים, בעיקר לקראת חנוכה. יש לי "קצת קשרים" במכון רנטגן ואני מקבלת מהם את השקפים המקולקים. מכנסיה לקערה עם אקונומיקה ותוך כמה שעות יש לי את השקפים הטובים ביותר שקיימים. עובדת עם צבעי זכוכית ותוחם, באופן הבא: על קרש עבודה חלק (פורמייקה) אני מניחה את הדף ממנו אני רוצה לצייר ומדביקה את הפינות עם צלוטייפ. מעל, אני מדביקה את השקף. דבר ראשון, תוחמת את הקוים. אחר כך - צובעת. תמיד מהאמצע החוצה. כך אני מונעת נגיעה מיקרית בצבע. די פשוט למעש. והתוצאה מקסימה. מסגרת פשוטה בגודל שציינת (כמו המסגרות לתעודות) צריכה לעלות בסביבות 30-35 ש"ח. אם את רוצה למסגר את השקף ולתת לו רקע של נייר קלף, אין צורך להדביק. מניחים אותם האחד מעל השני ובמסגור זה נראה כיחידה אחת. בהצלחה ונשמח לראות תמונות כמובן.

רונה 30

New member
../images/Emo9.gif אחלה...........

אביבה, תודה רבה על התשובה המפורטת.... הסבר נפלא ! באמת יש ל-נ-ו כאן אחלה של פורום ! (למדתי מהר ,נכון?!?
כמה שאלות (קטנוווות) אם אפשר: 1. גם לי יש קשרים (בשיער...
) במכון רנטגן (לא, האמת שיש לי....)אבל מה זה "שקפים מקולקים "?!?
2. מה זה צבעי זכוכית ותוחם ? ( אני הדיוטית.....
חחהההה) ואיפה אפשר להשיג ? ( אם את יודעת טווח מחירים זה יהיה מ-ע-ו-ל-ה) 3. תודה לגבי עדכון המחירים למסגרות ..... עזרת לי מאוד !. תמונות בגמר העבודה
ו
קטן לאיילת גם......

רונה 30

New member
../images/Emo41.gifא-הה , כי היה רשום "מקולקים"

במקום מקולקלים.......... מכאן אי ההבנה....
הבנתי..... תודה........

av_i_va

New member
אכן -- למדת מהר../images/Emo140.gif

צילומי רנטגן מקולקלים, הם אותם צילומים שלא נמסרים לחולים בגלל שהפיתוח לא הצליח. בכל מקרה - הם נזרקים לפח. צבעי זכוכית - בכל חנות לחומרי מלאכה. אין לי מושג לגבי מחירים מפני שני קונה בסיטונאות, אך סביר להניח שסביב ה 10-12 ש"ח.

למעלה