שלום לכולם

maya200404

New member
../images/Emo26.gifשלום לכולם../images/Emo9.gif

מזה שנה+אני לא עובדת. הייתי בראיון עבודה במשרד ולהפתעתי הרבה התקבלתי מהר מאוד. בעבר עבדתי כמזכירה במיכללה מוכרת,בחברת ביטוח ובחברה לשירותי סיעוד ורווחה. התאכזבתי מאוד מעצמי.פוטרתי ממקום אחד עקב חוסר "התחברות" או אולי קשר רופף עם הבוס,למרות שלדעתי ולדעת שאר העובדים עשיתי את עבודתי על הצד הטוב ביותר.ממקום אחר פוטרתי בגלל לחץ שנכנסתי אליו עקב עומס המטלות שהיה עליי לבצע. מה שעוד קילקל היה חוזר הטאקט שלי. פשוט לא חשבתי לפני שדיברתי עם הסובבים אותי,וברוב המקרים התוצאה לא היתה כל כך לטובתי. אני פשוט צריכה פחות "לפתוח את הפה". אבל זה בניגוד גמור לעובדה שכדאי שאצור קשר עם העובדות האחרות בעבודה זו,יש שם מנה"ח ועוד פקידה מלבדי.כדאי מאוד ליצור קשר עם העובדים,גם כדי להתקרב לבוס,במיוחד שהמנה"ח היתה איתי בראיון. איך לדעתכם עליי לפעול?
העבודה מאוד חשובה לי אחרי תקופה ממושכת של חיפושים,חבל לפספף.

היי../images/Emo140.gif

עצם העובדה שאת מודעת לעצמך, זה כבר שלב ראשון וחשוב. על מנת שתוכלי לתרגל "לא לפתוח את הפה" או " לאמר דברים בחוסר טאקט". כל פעם שתרצי להעיר משהו. תרשמי קודם בפורום. תשאלי אם כדאי או לא לאמר את הדברים. כך תוכלי לפרוק את מה שעולה בראשך ביתר בהירות. התיסכול יפחת ותוכלי למצא את הדרך הטובה לאמר את הדברים לא ממקום של כעס או תסכול. אני בטוחה שתצליחי בעבודתך החדשה.

למעלה