שם לפורום

yoyoyud

New member
../images/Emo26.gifשם לפורום../images/Emo36.gif

טוב, לאחרונה חשבנו על שינוי השם של הפורום (לד זפלין) למשהו יותר כללי שיתן יותר נושאים לדיבור עליו, ויכניס יותר אנשים לפורום. אז עלו (מעל דפי הפורום) השמות הבאים: שנות ה70/מוזיקת שנות ה70/להיטי שנות ה70 שנות 60 70/מוזיקת שנות ה60-70/להיטים 60 70 אפשר גם להתפרס על גבי שנות ה50 אבל אמרו (סער) שזה כבר תקופה אחרת... אז כל מי שיש לו הצעות לשמות, שיכתוב כאן. כל מי שאחד השמות נראה לו שיכתוב איזה שם. וכל מי שלא נראה לו שצריך להחליף שם שיגיד למה. יהונתן

yoyoyud

New member
אפשר גם להוסיף על השם עוד להקה

או עוד קטגוריה (לדוגמא מעין: לד זפלין וגאנז אנד רוזז, או שם מסוגנן אחר.)

yoyoyud

New member
בינתיים רק תעלו הצעות ודעות

בעוד כמה ימים נעלה את זה לסקר.

ThePiper

New member
מממ...

על מוזיקה של שנות השבעים וכו'... גם מדברים בפורום אגדות רוק... ולמה דווקא גאנז? מה לדזפ עשו?? :S אם כבר נביא להקה שקצת יותר דומה ללדזפ בסגנון כמו דיפרפל למשל.

ThePiper

New member
ד"א...

אני מתכננת הפצצת הפורום במאמרים, אז אל תקברו את השם הנוכחי מהר מדי...

Rocky Raccoon1

New member
את מתכוננת?! את?! :)

כי ביקשו ממני: "בראשית ברא אלוהים......[הכנס המשך לספר כאן, כי זובי אני כותב את הכול].....וישם בארון. ויכתוב אלוהים ספר נוסף שיבוא אחרי ההצלחה המדהימה של 'בראשית' (הגיע למקום ממש טוב במצעדים ויצר מעריצים לרוב) ויחשוב אלוהים על שם ויחשוב חזק יותר ולא הצליח לחשוב על שם סביר אז הוא קרא לספר 'בראשית 2' ויאמר ויצרח baby baby baby ויאמר כי טוב." אוקיי, זה היה לא ממש קשור, אבל זאת הקדמה בת זו** לביקורת עכשיו על 'לד זפלין 2' ('הסאגה נמשכת'.. או לחילופין 'נקמת הזפלינים')! אז הבה. אחרי ההצלחה האדירה של האלבום הראשון של הלהקה (led zeppelin), אלבום מצוין וחדשני לכול הדעות, הקליטה הלהקה בפרק זמן קצר בזמן סיבוב הופעות באמריקה (אולי בגלל זה לא היה להם זמן לחשוב על שם מתוחכם) את האלבומם השני והיותר טוב מקודמו led zeppelin 2, אלבום שנהייה האבא של הבי מטאל והרוק כבד לדורותיו (בואו לא נתווכח מי היה קודם ומי עשה מה), אלבום רוק כבד בלוזי איכותי משופע לרוב בצווחות הנהדרות של פלאנט, הגיטרה המכשפת של פייג', התיפוף של ה-ליוויתן- האחד והיחיד בונהם, והבאס מצוין ע"י ג'ון פול ג'ונס, ה"רינגו" של החבורה. האלבום גם מראה את כישורי ההפקה של ג'ימי פייג' שמראה שבנוסף להיותו נגן גיטרה מוכשר (ואחו שילינג שחקן סנוקר טוב ), הוא גם מפיק נהדר ונותן לאלבום צליל כבד בלוזי ישיר. הטקסטים של פלאנט הם... אהה.. הם טקסטים, זה מה שיש לי להגיד עליהם. הנה כמה שירים חשובים, תקראו תקראו זה ישתלם לכם בעתיד: Whole Lotta Love- אני מודה שמה שאני הולך להגיד יגרום לצליבה אבל אני אומר את זה, השיר הזה מרגיז אותי, זה הסמוק און דה ווטר של לד זפלין, נמאס אחרי כמה שמיעות, והרעש הזה באמצע גם לא הכי נעים לי לאוזן, זהו, אמרתי. השיר מבוסס על שיר בלוז קלאסי באותו שם. הוא הגיע למקום4 במצעדים (אכן מקום מכובד, כולם למחוא כפיים), הריף כבר מזמזן הפך לנכס צאן ברזל של הרוק (מי אמר סמוק און דה ווטר?) והמילים לא הכי...ממ... טובות. The Lemon Song- גם השיר הזה מבוסס על שיר בלוז קלאסי, וכיאה לאחד כזה, הבלוז והעצב נשפכים ממנו. עבודות מצוינות של כול אחד מהלהקה, בייחוד הבאס הלא מוערך של ג'ון פול ג'ונס. סחוט את הלימון הזה! Thank You- על לא דבר , הנה פה יש לנו בלדה מרגשת מאוד יפה, פלאנט אשכרה כתב מילים טובות פה, גם עבודה מצוינת על קלידים יש פה, בייחוד בסוף. Heartbreaker- כולם הריעו לג'ימי פייג'! השיר שעבודת הגיטרה שלו זורחות פה, ריפים נהדרים, סולו מטורף, מה עוד צריכים? Ramble On- שיר עם נגיעות אקוסטיות נהדרות, מילים טובות לשם שינוי של פלאנט (למרות שאין משמעות להם), אהבתי את האזכורים לטולקין. סיום שמראה שוב ושוב איזה מפיק מוכשר ג'ימי פייג'. Moby Dick- שיר הליוותן האחד והיחיד, עבודה אינסטרומנטלית מצוינת. מתחילים בריפים נהדרים של הג'ימי (לא, לא הנדריקס) וממשיך לגולת הכותרת, של האחד והיחיד, סולו התופים של בונהם! [קולות של מחיאות כפיים סוערות]. Bring It on Home- מישהו מוכן להגיד לרוברט להוציא את הצפר גפן מפה?? התחלה בלוזית קלאסית, למרות שפלאנט נשמע כאילו יצא מטיפול שורש (Wadge da train roll down da track), ואז פיצוץ של עוצמה והשיר מתחזק לקטע רוק כבד נהדר.. אפילו פלאנט הוציא את הצמג גפן מהפה... הקיצר, אלבום מצויין, שיצר המוני מחקי זפלין הכול העולם (ואנחנו נהנים מחלקם עד היום), אלבום חדשני, דינמי עם עבודות אדירות מכול הלהקה (בייחוד ג'ון פול ג'ונס המקופח).

ThePiper

New member
למאמרים!!

תודה לך =) כמובן שכולם צריכים לעזור להגדיל את קטגורית המאמרים כי יש הרבה לכתוב על הלהקה!

Rusty Cage

New member
הייתי כותבת

אבל עם הניסוח שלי עדיף שלא. אני אחסוך ממכם את זה חחח=)

yoyoyud

New member
חס וחלילה! אם יש לך מה לומר

אל תחסוך את זה מאיתנו... אחרת בשביל מה יש את פורום?
אה, התחלתי לנהל היום בשעה טובה את פורום כלי נגינה ונגנים (לא, אל תדאגו, זה לא יגזול ממכם זמן איכות שלי). ואני מזמין אתכם (רבים פה הם נגנים כמו שאני יודע) לבקר בו, ואף להצתרף אליו

Rusty Cage

New member
מממ אני בת../images/Emo9.gif

אוקיי צודק,אני אנסה בהזדמנות לכתוב משהו
אה ומזל טוב על התפקיד החדש=)

yoyoyud

New member
פששש../images/Emo47.gif

ודווקא את whole lotta love צלבת? דווקא שיר קלאסי. לדעתי השיר ממש לא בנמאס, אחד הגדולים של זפלין. נכנס למאמרים

yoyoyud

New member
מממ.... זאת רק הצעה אף אחד לא ישנה

את השם אם הרוב לא רוצה. אבל מצד שני הפורום מתחיל לשמום. ואני לא יודע, הרבה אומרים על הקשר בין אגדות רוק לשנות ה70 אבל אני לא יודע, כי סה"כ גם לד זפלין נכלל בתוך "אגדות רוק".

Rusty Cage

New member
ממממ לדעתי השם "שנות ה-70"

יהיה מעולה
כי אין כל כך הרבה מה לדבר על לד זפ וכך יהיה אפשר לדבר על להקות אחרות מהתקופה והפורום יהיה יותר חי וימשוך יותר אנשים=) וזה נכון שאפשר לדבר על הלהקות האלה גם בפורום אגדות רוק,אבל חפיף הפורום הזה יכול להיות קצת שונה... כי,בוא אני אגיד את זה בעדינות בשביל לא לפגוע או משו,הוא יותר מדי רשמי כזה...לא יודעת,כבד... אבל זו רק דעתי

P o M i K i

New member
אבל למוזיקה הזאת יש כבר פורום

פורום אגדות רוק הו פורום של הרוק הקלאסי(מוזיקה משנות ה60-70). לפי דעתי לא צריך להחליף את השם.

AeroDar

New member
לי אין בעיה להחליף תשם...

אולי ל - לד זפלין וחברים! חח סתם...באמת אפשר משהו כמו לד זפלין ושנות השבעים...

למעלה