שרשור הדרקונים.....הנכונים

maore

New member
../images/Emo26.gifשרשור הדרקונים.....הנכונים../images/Emo70.gif

כל ספר שבשמו דרקון, מכיל סיפור עם דרקון או שיש בו דרקון מיוחד, מפחיד או בעל משמעות - מוזמן למצוא את מקומו בשרשור...
שבלול|צפרדע

הארי פוטר כמובן.

למי שלא קרא - בספר הראשון - "ה"פ ואבן החכמים" - האגריד קונה דרקון. בספר הרביעי - "ה"פ וגביע האש" - הארי נלחם בדרקונית.

"הסיפור שאינו נגמר" של מיכאל אנדה

הילד רוכב על הדרקון המקסים פלקור (זה לא שמו בספר, אלא בסרט, ותסלחו לי על שאני חושבת שהסרט היה יותר מוצלח).

טוב ששמרתם לי את שמו הספרותי....

בספר הוא נקרא פוכור (וגם אני מעדיפה את השם פאלקור...)

sigalit33

New member
דרקון, אין דבר כזה../images/Emo70.gif

ספרו של ג'ק קנט. ספר נפלא על דרקון שגדל וגדל כי אף אחד לא רוצה להבחין בו...

RainDrop

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

מהר, לפני שמישהו אחר יקפוץ ויאמר את זה לפניי (
): 1. רומח הדרקון, של טרייסי היקמן ומרגרט וייס. סדרת ספרי פנזיה ש, הממ, הדרקונים ממלאים בה תפקיד נכבד למדי.
2. שיר של אש ושל קרח, של ג'ורג' ר. ר. מרטין. סדרת פנזיה מהטובות שיצא לי לקרוא, אשר גם בה מוזכרים דרקונים (אם כי עדיין אין לי מושג עד כמה גדול הולך להיות החלק שלהם בהמשך, קראתי רק ספר ורבע).

Britush

New member
טרילוגיית "הרואים למרחק" \רובין הוב

ו - לא רוצה לספיילר.
אבל הטרילוגיה מומלצת בהחלט, למרות שהיא ארוכה וקצת מתישה.

maore

New member
../images/Emo41.gifחיים והדרקון מירושלים, וגם...

וכמובן גם...
הדרקון הלא נכון/יהונתן גפן
סיפורי דרקונים
הדרקון הצמחוני - איך בדיוק קוראים לספר?

sagiberg

New member
ומה עם הגברת דרקונית המבהילה

מג'ים ונהג הקטר/אנדה..... ואיתה כל הדרקונים המבהילים מעמק הדרקונים וכמובן הדרקון החמוד שהוא רק "למחצה"

לילד חיים יש מפלצת, לא דרקון...

אבל כל הדרקונים האחרים- אני מחבבת וכל הכבוד על השרשור- אני מאוד בעד דרקונים, פשוט הגעתי מאוחר אז לקחתם לי את כל הדרקונים....

לוטקה

New member
שני ספרי ילדים על דרקונים

הדרקון בקופסת השעון - מ. ג'ין קרייג. ספר נפלא על ילד, יהושע, שמגדל דרקון דמיוני (עם שם של דרקונית) בקופסה. ציורים מקסימים בשחור ולבן (וקו מתאר של החדר באדום) של המאייר ארי רון. מתאים לגילאי 3-5. הדרקון איכס - ערן שביט. ספר מצחיק וחמוד, ללא יומרות, על דרקון (הבן של דרקונית כיבוי אש) שבניגוד למצופה ממנו ממש לא אוהב לאכול נסיכות ואף עוזר לנסיכה להגיע בזמן לנשף גורלי. מתאים לגילאי 5-7

כתבה על דרקונים

שלום, מצורף להודעה קישור מִתוך אתר "NRG"-של מעריב, שיש בו כתבה על דרקונים. שם הכתבה: "בואי לרכב על הדרקון שלי".
תהנו, שירלי.

maore

New member
../images/Emo127.gif

מעניין שרב התגובות לכתבה הן שליליות - שכותב הערות לא נכונות, לא מדויקות, ששכח סדרות חשובות וכו'...

פרחבר

New member
מעוף הדרקון ושאר הסידרה

סידרה של 3 ספרים מדהימים על עולם של אנשים ודרקונים. מעוף הדרקון מסע הדרקון הדרקון הלבן כותבת הסידרה אן מקפרי. עכשיו נשאר לחכות לסרטים (-:.....

פרחבר

New member
סרט מדליק - Pete's Dragon

סרט המשלב שחקנים עם דרקון מצוייר.... שמו אליוט הדרקון עוזר לילדים במצוקה. סרט מוזיקלי קצת ישן אבל מדליק... (מי שמכיר יודע למה הכוונה ...)

למעלה