שרשור התפקדות

חן123

New member
../images/Emo26.gif שרשור התפקדות

עברו באמת הרבה מים בהרבה נהרות מאז התפקדנו לאחרונה. זה המקום שכל אחת תכתוב כמה מילים על עצמה

ח ב י

New member
נעים להכיר ../images/Emo13.gif

אני בת 35.5, 3 חודשים אחרי לידה של יעל המופלאה שלנו ואמא במשרה חלקית גם לשתי בנותיו של בעלי מנישואיו הקודמים. נושאת איתי נטיה להשמנה (מאבא שלי) ובמלחמה מתמדת כל שנותי הבוגרות, שניתן לנצח עם הקפדה על תזונה ואימון סדיר ורציני בחדר כושר. כרגע כאמור עם 13 ק"ג עודפים שמשתוקקת להוריד. 3 מההריון ועשרה שנצברו בין החתונה להריון, עם הירידה בתדירות אימון במכון הכושר מסיבות שונות.

מעיןבר

New member
מעין ../images/Emo13.gif

אק-מנהלת כאן. בת 30.5 אמא של אדוה בת 2.4 סוחבת אקסטרא 10 ק"ג וכעת בטיפול אצל דיאטנית מקסימה שלא תאהב את התוצאות של החגים

yoyo10

New member
ואני

בת 29 אומנם ירדתי המון בעקבות ההריון אבל הדרך למשקל רצוי עוד ארוכה אני חוזרת לטיפול אצל תזונאית רק עוד חודש אמא לעדי בן 3 חודשים

orly p

New member
גםאני../images/Emo9.gif

בת 33,יש לי בת בכורה בגיל 7 שבועות. התחלתי את ההריון במשקל של 50 קילו, העליתי בהריון 19 קילו והיום אני עם עודף של 7 קילו. מתחילה חודש הבא סטודיו c ביחד עם "דיאטה" מאוזנת בנתיים מקווה שההנקה תעשה את שלה...

תולו

New member
../images/Emo140.gif

בת 31 אמא לילדון מתוק בן 3 וחצי חודשים את ההריון התחלתי במשקל תקין, או במילים אחרות - לבשתי מידות שלא נראו אצלי בארון מאז התיכון ! בהריון עליתי 20 קילו, מתוכם 13 ירדו בלידה (נוזלים/בצקות) נשארתי עם 7 שמתוכם כבר נשרו 3 ונשארו 4 מתנדנדים. המשמנים שלי יושבים בעיקר בבטן (טוב שהגיע החורף - סוודרים גדולים) ובפנים (באסה שאי אפשר ללכת עם כובע סקי כל הזמן
). הולכת ליישם כרגע את העצות של קיבלתי פה - ימים יגידו...

נעימאוד../images/Emo9.gif

אמא צעירה לשפנפנונת בת 3 חודשים וקצת. התחלתי במשקל 48-50 (לא זוכרת בדיוק), עליתי במהלך ההריון 10 קילו (שמרתי מאוד כי ידעתי שאתבאס אם אהפך ל
) ורק עכשיו הצלחתי להשלים עם איבוד צורת הגוף הישנה שלי (והבגדים הנלווים אליו). נשארו 2-3 קילו שבגללם כמעט שום חצאית לא עולה עליי, שלא נדבר על מכנסיים...

חן123

New member
אני חן

אמא של אור (3 ו 7 חודשים) ושל הדר(חודשיים) בהריון של אור העלתי 24 ק"ג, יחד עם עודפים ממקודם הגעתי למימדים איומים 16 ק"ג ירדו לבד ועוד 21 בדיאטה. קצת עליתי, נכנתי להריון ען הדר, הפעם עליתי 16 קג, אבל מה? רק 6 ירדו לבד. ביום בו הייתי 6 שבועות מהלידה התייצבתי אצל הדיאטנית, בנתיים ירדו עוד 3, רוצה להוריד עוד 13

shirayuli

New member
היי לכולן

אני אמא של יולי (בת 3.5 חודשים) עליתי 15 קילו בהריון (והתחלתיאותו עם עודפים), אחרי הלידה הורדתי 10 ק"ג (מים וכו') ומאז תקועה ולא זזה גרם במשקל.מניקה מלא ואוכלת הרבה (אף אחד לא מספר על הרעב של ההנקה נכון בנות...?) עושה ספורט (פילאטיס והליכות). מתה להוריד 10 קג... חוזרת עוד שבוע לעבודה ומקווה שהיציאה מהבית תעזור לסגור את הפה....

אורלי14

New member
נכנסתי בזמן, אה?

אמנם לא כותבת הרבה, אבל פעם בכמה חודשים נזכרת שצריך לשמור, אז אני נכנסת לכאן לקבל חיזוק ולשפוך קצת תסכולים. ותודה לכל מי שכאן בעבורנו!

s h i R 1 2 3

New member
מתפקדת../images/Emo140.gif

בת 29.5. אמא לפיצקוש מתוק בן 4.5 חודשים. התחלתי את ההריון במשקל תקין (60 ק"ג וגובהי כ 1.70 מטר). במהלך ההריון העלתי 17 ק"ג. בינתיים הורדתי 14 ק"ג מבלי לעשות דיאטה ו/או ספורט (בינתיים לא מצליחה להביא את עצמי לידי כך...). חלק מהבגדים הקודמים כבר עולים עליי (אבל זה ממש לא נראה אותו דבר...). מחכה לרגע בו אקבל החלטה שנמאס לי ושאני מוכנה להתאמץ כדי להוריד את הקילוגרמים המיותרים....

nngr

New member
אני המבוגרת שבחבורה, והותיקה בהורות

גיל 37 מצב משפחתי נשואה +4 כל החיים אני במאבק מול המשקל. כל ההריונות עליתי 15 ק"ג וירדתי את כולם. היום שנתיים וחצי לאחר הלידה הרביעית נשארתי עם 6 ק"ג עודפים (מתוך ה- 27 שעליתי במהלך ההריון).

laimor

New member
גם אני כאן!

בת 31 (ו-3 ימים...) אמא לפאצ'אפולה בת חודשיים. נשארו 4 ק"ג מההריון ועוד 4 ק"ג שעליתי סתם לפני ההריון. סה"כ אשמח להוריד את כל ה- 8! היום חזרתי לסטודיו סי והיה לא קל אבל אם לא אתמיד אין לי מה ללבוש...

1אורניתה

New member
קשישת המשתתפות תרתי משמע!!

גם מהותיקות בפורום (שנתתיים כמעט- הבן הקטן שלי כבר בן שנתיים ושלושה) וגם בת 37.5. באמבקים אישיים ומשברים מאז הלידה, בשלבי התאוששות בחצי שנה האחרונה, הורדתי כבר 13 ק"ג ורוצה להוריד עוד 18 אהיה מרוצה גם אם אוריד 12 ק"ג. מומחית בנושא תזונה בריאה ואיכות חיים בכלל.

yulink

New member
שלום לכולן

אני אמא בפעם הראשונה למתוקונת בת החמישה שבועות העלתי במהלך ההריון 18 ק"ג עכשיו אני פחות 7 קילו כלומר הדרך עוד ארוכה, אני צריכה עזרה, איך מתחילים, מתי אפשר להתחיל דיאטה וספורט אחרי הלידהואיך עושים את זה בצורה נבונה, מבלי לפגום ביצור החלב (אני מניקה) תודה ונעים להכיר

אתי אתי

New member
אני...

בת 37 ויומיים...
פלוס 4, בת 10 וחצי, בן 6 וחצי, בת 2 ובן חודשיים וחצי. בהריון הזה שמרתי יפה ועליתי מעט יחסית, אבל בלידה ירדתי רק 4 קילו ומאז אני לא נשקלת
, שומרת יפה יפה על האוכל, ומטפחת את הסבלנות שלי, כי לא ממש רואים תוצאות בהנקה.

קלריסה

New member
אתוש, איך לא סיפרת שהיה לך יומולדת?

יומולדת שמח יומולדת שמח יומולדת לאתי אתי יומולדת שמח

micpri

New member
גם אני כאן

מיכל, בת 32 אמא לבת 3 ובהריון באמצע חמישי. משתדלת מאוד לשמור אבל קשה לי. בכל אופן דואגת לבקר בפורום גם עכשיו כדי לקבל השראה ולא לאבד קשר לאכילה מאוזנת (או לפחות לזכור שיש חיה כזו...)

magic40

New member
גם אני כאן

תקועה עם 10 קילו מתוך 27 לידה 3 אמא לשני מתבגרים ופיצקית בת 8 חודשים

למעלה