שרשור חוויות מהסילבסטר

../images/Emo26.gifשרשור חוויות מהסילבסטר../images/Emo41.gif

יאו התחלתי צת'שנה כ"כ אבל כ"כ טוב, בפעם הראשונה התנשקתי צרפתית בסילבסטר (פעם ראשונה בכיתה ו אבל בשפתים משהו מטומטם לאלה) היה כ"כ המושלם אתמול,הלכתי עם החברות שלי, חברים שלהן ועוד כמה ידידים למועדון טי אל וי בתל אביב, וזה כמובן לאחר שעשינו שופינג מטורף כמעט כל יום בחנוכה בשנקין וגם יום שני אבל אני חייבת להודות שהשקענו בהופעה ודפקנו אותה היה כזה סוף. אני כמובן הייתי מאוכזבת שאין לי את מי לנשק בחצות אז חברה שלי הביאה את ידיד של חבר שלה, חתיך אבל לא עד כדי כך ורקדנו וזה ופתאום בחצות התנשקנו, אבל אני לא רוצה אותו בתור חבר אני פשוט לא אוהבת אותו ולא מכירה אותו, בקיצור חזרנו ברבע לשש בבוקר,צנחתי למיטה עם כל האיפור והתעוררת י ב3 והדלקתי טלוויזיה וראיתי את התוכנית הכי שווה בעולם-אקזיט עם כל המנחים ובמיוחד לעפר שהתגעגעתי רצח, אני פשוט חולה על הבנאדם הזה היה בא לי לבכות מרוב אושר נראה לי 2004 הולכת להיות משהו סוף. ואיך היה לכם?! דרך אגב מזה התאהבתי אתמול בטראנס של בריטני ומדונה, היה מפוצץ מוות אתמול אבל מי שלא יצא באמת באמת באמת הפסיד.

וגם אקזיט היה כ"כ יפה כזה שווה

עפר הבנאדם הזה מושלם אני מאושפזת עליו! ומלי די הרביעיה הכי מושלמת בעולם חולה עליהם!

y a ® d e n a

New member
נכון היה מושלם באקזיט../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

הרבעייה עפר מיכאל יעל ומלי הם הכי הכי בעולם
אוף אני מתגעגעת לתוכניות הישנותתת...
מיכאל היה קורע במיוחד ומושלם כמובן
עםר היה מושלם כהרגלווו
יעל ומלי כל כך מתוקות ויפותתתתתתתת
איזה תמונות מדהימות היו ליעל בפריזזז... היא כל כך יפההההה

גם אני במיוחד למערכונים ולשטויות ש

שהם עשו, ולזה שהם באו לבתי ספר ובקיצור הכל,למרות שאני מחחבתאת מושיק ושירי אין על מלי עפר מיכאל ויעל הנשמות! ומיכאל היה היום מאוד מצחיק ואיזה בית מהמםםםםםםםםםםםםםם יש לעפר

y a ® d e n a

New member
כן נכון../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif אני מתגעגעת למערכונים

של סופי ומופייי.... והחדר של חני, ושל רפי גינת...
אני מתה על שירי המושלמת ומושיק חמוד לאללה אבל עדיין, הרבעייה הזאת הכי הכי שווה
אפילו הם רוצים את המערכונים... כשהראו קטעים אז יעל ככה אמרה שהיא רוצה שוב את המערכונים... אוף ואני לא מבינה מה הבעיה בשידורים חיים?? זה לא צריך להיות יותר זול מאשר שמקליטים
הם תמיד אומרים שזה בגלל תקציב, כי הריי פעם הכל היה שידור חיי...

וגם מכיוון שאלו לא אולפנים רק של ער

ערוץ 10 אלא אני יודעת על בטוח שמצלמים שם גם אתהתוכנית של אפרת רייטן בבוקר, אז בגלל זה זה עולה מלא כסף

Flash Button

New member
כבר מזמן רציתי להגיד לך

שזה לא בריא להיות כל כך אובססיבי למישהו..

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif למה

יש לי הרגשה שזה מדבר קצת הרבה אליי?

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif חח

לרגע חשבתי שזה מדובר אליי...

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifגאדד עעפפפררר../images/Emo99.gif

עפר מושלם!!!!!!! אהובי!!! הייתה תוכנית פצצצצצה היום והקלטתי הכל!!!!! גאאאאדדדד עפררררררררר אוהבת אותך!! ותודה לאל שאנחנו בקשר!!

עופפפפפפפררררררררררררררררר../images/Emo41.gif

איזה מושששששלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! איזה הורסססססססססססססססססססססססססססס עכשיו חזרתי מהפסטיגל אימאאאאאא איזה מושלםםםםם הבן אדם הוא הסתכללללל עליייייי ועל מזייייייי!! והוא עשה לי פרצופים למצלמממממממהההההההההההה מה שחרא שקניתי שם סוללות לא טובות ולא הצלחתי לצלם תמונות אבל צילמתי אותו 4 תמונותתתתתת גאד אין לי אווויר! שכטרית או הדרדסית הכחולה שלךךךךךךך!בבקשה אם יש לכם איסיקיו או מסנג'ר תביאו לי את המספר או את הכתובתתתתתתת!!

אל תזכירי לי../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif

לפני שאני יתחיל לצעוק ברחובות עופפפפפפפפפפפפררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
\ עופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפררררררררררר קח אותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתיייייייייייייייייייייייייייייייייייי הוא באמת הסתכל עליינו ועשה פרצוף למצלמממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממההההההה יווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איך יכלתי לדבר רע על גמדדדדדד מושלם שלייייייייייייייייי?!!?
עופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפרררררררררררררררר קח אותי
צביקה פיק לחץ לנו יד ואממ פריצי דיבר אליי{רועי}

למעלה