שרשור ימי הולדת

MARMELAD

New member
../images/Emo26.gifשרשור ימי הולדת

מכירים את רשימת ימי ההולדת של הפורום? אז הנה מבזק חדשות: רובכם לא נמצאים בה. אתם מתבקשים לשרשר לכאן את תאריכי יום ההולדת שלכם....... אחרת אין עוגה

לירונר

New member
איזה עולם

היומולדת שלי הוא ב26/12 וההודעה הראשונה שלי (ההצטרפות שלי לפורום במילים אחרות) נכתבה ב27/12 אז.. מזל טוב מאוחר קיבלתי מיפעת ותודה לנשמה הכפרה והמקסימה שלי
לעצמי ממני ~לירון~ ועכשיו אתם יודעים מתי נולדתי

merman

New member
יום הולדת חגיגה נחמדת וכו´ וכו´

21/11 אני עקרב, אני ררררע!

Kingomri

New member
המתלבט

אני מתלבט בין תאריכים... כעקרון, יום הולדתי חל ב-22 לספטמבר, דהיינו היום האחרון של מזל בתולה אבל אני באופן מהותי אוהב יותר לחגוג יומיים לפני כן בעשרים... וחוצמזה, יש לי שלושה אקסים מאוד משמעותיים כולם ברביעי לשישי (הכי לא קשור בעולם), וזה תאריך שאני גם מאוד קשור אליו... ולסיום, בהודעת "א גוטן שבוע" (שבוע = אבוֹח ביידיש), קיבלתי מתנה על שום שינוי תדמיתי וכינויי... ואני תוהה שמא
=ליקוק או גלידה ריבת חלב...

מה זה,

היית בדרום אמריקה? לפני שנסעתי לארגנטינה, די חיבבתי את הריבת חלב. אבל מה? כל דבר שם עם הדולסה דה לצ´ה. כל עוגה, גלידה, שוקולד הכל עם דולסה דה לצ´ה. יאק. ~אמילי~ שגם קיבלה
על שינוי תדמית אבל מסרבת שהיא תהיה דולסה דה לצ´ה. אז נהפוך אותה לCHOCOLATE MIDNIGHT COOKIES או FUDGE AND BROWNIE של האגן דאז.

.m

New member
ש ו ק ו ל ד ../images/Emo70.gif

עכשיו מדברים! אין-אין-אין-אין כמו גלידת שוקולד מריר של "פיצה פצה" בת"א! פשוט אין!

Yaniv-DC

New member
והנה בוטל המפגש

שתוכנן למחר בעקבות הודעה נוראה זו.

spainbar

New member
איזו חוצפה... נא להפריד..!!!

עם כל הכבוד לשוקולד - הוא עדיין רק שוקולד, מריר עדיף כמובן ואפילו לבן ממש נחמד, אבל אין אין להשוות לdulce de leche, הזהב הארגנטינאי. האמת שאני מת על שניהם, ועוד יותר בגלידה - גלידת ריבת חלב או גלדית שוקולד בלגי של האגן דאז...

campari

New member
אבל אם כבר שוקולד, אז רק של...

אייסברג, ברחוב בן-יהודה בתל אביב. יש להם גלידת שוקולד מריר מ-ד-ה-י-מ-ה, בצבע שחור כהה, ובטעם שעולה ישר למוח ושורף שם כמה קולטני שוקולד מרוב עונג! שווה בטירוף, כמו שאומרים הצעירים. ולגבי התאריך של היומולדת שלי (לחסוך שירשור): מספיק שהבנק והחברת אשראי וכל מקום עבודה שאי פעם עברתי ומשרד הפנים ורשויות ההגירה באמריקה ובטח עוד כמה גופים יודעים אותו.

המרחפת

New member
יום מוזר

הייתי בשמים כל סוף השבוע אני בשמים. שיחת טלפון אחת ומצב הרוח קצת ירד. אני חושבת שזו פעם ראשונה שבן גורם לי להרגיש דברים כאלו. ויום ההולדת- 11.3

המרחפת

New member
ועכשיו

מה עם עצות לגבי בנים? חשבתי שלפחות בנושא הזה תדעו משהו..... השנה, ד"א: 1984

למעלה