עוד
לא ממש כמו הקציצות. אבל את כל הקטע של הקציצות אפשר להמציא עוד ועוד.. תבלינים אחרים, להוסיף גזר,חומוס ועוד. דווקא עם טופו יש מעוף מסוג אחר, מילוי לבוקרסים עם טופו מפורר, בטטה ואגוזים. טופו, בצל מטוגן וקשיו (זה למלוי של עלי פילו - מומלץ) גם לזניה טבעונית - פשתן כתחליף ביצה+ טופו מפורר+ בצל ירוק זה השכבה הלבנה של הלזניה, את הרסק האדום אפשר רסק אדום+שום+בצל מטוגן+פטריות+שבבי סויה טחון(סטייל בולונז). לגבינה הצהובה אין תחליף שאני מכירה.. יש טופו שהוא פרוסות גבינה צהובה אבל לא ניסיתי. זה יוצא די נחמד.( תמיד אפשר לשפר..) אני אחשוב על עוד דברים שעשיתי...