crazysapir
New member
../images/Emo26.gif~שרשור נוסטלגיה~../images/Emo36.gif
כי גם פורום1809 צריך אחד כזה
אז אני יסביר לכם: מאוד שיעמם לי[ונמאס לי לחזור על הפרקים של שנות ה-70 בוי או די, ואני לא רוצה לחרוש לפני הופעה על קליפים של טוקיו הוטל למרות שזה כיף לראות את" סקרים "על המסך הגדול ואת החיוך המזררי של בילע שהוא בוהה בלסביות אהמ אהמ] נכנסתי לקומונה של טוקיו הוטל[לקומונה!} ומצאתי שם ציטוטים שלא תאמינו עליהם..תראו איך הכל השתנה..הציטוטים הם לפני שנה בערך^^.. [זה ציטטוטים של כל מיני בנות] אתם חייבים לקרוא , זה ממש מצחיק[ קראו עד הסוף למה?כי אני ישבתי יותר משעה על זה
] ותגיבו על זה למה? כי ישבתי יותר משעה
וימו לב באיזה שעה גמרתי-->
נ.ב ואני כתבתי הערות שלי בסוגרים האלה [ ] ראשון ואני תוהה מה הן באמת יעשו עם העצומה ושיט, כבר עדיף לפתוח אחת חדש להגיע פחות או יותר למס' של יותר מ200, ולהדפיס ולשלוח לשגריות (ענבר אמרה שצריך XP) ולט"ה וגם: אולי מישהוא יודע מי עושה ת'עצומות..וכמה מעריצים מקסימום צריכים לחתום כדי שהם יופיעו כאן..ולאן לשלוח את זה או מה לעשות עם זה...כי אני ממש ממש ממש רוצה שהם יופיעו כאן...ואם בכלל יש למה לקוות ולחכות...כאילו מה על העצומות יכולים לחתום חמישים שנה ...אז מית אפשר כבר לעשות עם זה משהו... שני מצאתי בבלוג של מישהי ברחבי הישרא- שהיא סרקה, אבל אני לא זוכרת מי היא הייתה. [היום כל ישארא מפוצץ בטוקיו הוטל XDDDD את רק כותבת טוקיו הוטל את מקבלת את כל הכתבות שם><] שלישי למה?! אני אוהבת את ראש 1...ו הם ממש השתפרו. בזמן האחרון הם עשו גם כתבה על PANIC!AT THE DISCO, גם על FALL OUT BOY, גם על MY CHEMICAL ROMANCE, גם על TOKIO HOTEL, וגם על כל האגדות רוק. ואל תשכחו את המדור "לא רק פופ" שבזמן האחרון התחלתי לקרוא אותו, והוא מעניין.ובקרוב תהיה עול כתבה על FALL OUT BOY. [גם לאור העובדה שבמדור "לא רק פופ" ראש1 חופרים על MCR ופו"ב כל שבוע!! וגם לחאור העובדה שהם "כיום"שמים פולללל כתבות על טוקיו הוטל] רביעי זאת שיחה בקומונה: Poison Angel זה פורום זמני.. פותחים לנו מתפוז פורום.. ענת ענתה לה: מז"א- "פתחים לנו מתפוז מפורום"? וריטה ענתה לה: ובכל מיקרה אפחד לא היה ניכנס לשם Dלפורום) [ותראו פורום טוקיו הוטל הוא בין המומלצים של תפוז><] חמישי היושש לכולםם אני חדשה פה..אז שלום.. ואני ממש ממש מטורפת על ביל ..ועל טוקיו הוטל בכלל.. חולמת על זה שהם יופיעו בארץץ..=[[ אז יאללה ביושש שישי יש הרבה מילים שכשביל אומר אותן הן נשמעות אחרת מאיך שצריך להגות אותן. אבל בזכות הראיונות שלהם אני וענת למדנו כמה מילים חדשות: שוולץ- הומו. כי זאת השאלה ששאל את ביל איזה בלונדי אחד וביל היה כל כך חמוד כשהוא התכחש [
עד היום חופרים על זה] שביעי [קבלו איזה שיא] -פעם 1 היה בMTV ט"ה [פעם אחת?XDD "כיום" MTV חורשים על טוקיו הוטלLOL זה כ"כ הצחיק אותי] שמיני ומכיוון שהארץ שלנו היא שונאת גרמנים אי אפשר להשיג אותו[הכוונה לדיסק], נכון לעכשיו... אבל תמיד אפשר להוריד מהאינטרנט, מה שאני עשיתי בכל מקרה. וגם: אולי אני לא צודקת אבל אולי כן. כאילו,אתם יודעים שאפשר לכתוב לממשלה מכתבים נכון? אז אפשר שנכתוב כאן בקומונה מכתב בקשה שינסו להביא את טוקיו הוטל..? וכשיהיו יותר מ-1500 אנשים בעצומה, אנחנו נשלח להם את מכתב הבקשה,וגם את העצומה. ומי יודע אולי זה יתפרסם בגרמניה ואז בגרמניה יראו,שלטוקיו הוטל יש כאן גם ביקוש.XD וגם,שלפחות יראו שאנחנו לא נגד גרמנים :] לא יודעת,אולי ננסה? [או שאולי זה בחיים לא יקרה ואני סתם מדמיינת חחח] תשיעי [קבלו קבלו איזהמדהים] "נשאר עם האימיול הישן והטוב ועם ספק לגרסא יפנית עבור דורש דן מונסון?! או שלא XD" [טוקיו הוטל מאז עשו למונסון באנגלית וגם ביפנית!! איך היה ידעה כוסאמק] |עשירי גם ככה אין אפשרות להשיג אותה בארץ[הכוונה לדיסק צימר 483]
כי גם פורום1809 צריך אחד כזה