~שרשור נוסטלגיה~

crazysapir

New member
../images/Emo26.gif~שרשור נוסטלגיה~../images/Emo36.gif

כי גם פורום1809 צריך אחד כזה
אז אני יסביר לכם: מאוד שיעמם לי[ונמאס לי לחזור על הפרקים של שנות ה-70 בוי או די, ואני לא רוצה לחרוש לפני הופעה על קליפים של טוקיו הוטל למרות שזה כיף לראות את" סקרים "על המסך הגדול ואת החיוך המזררי של בילע שהוא בוהה בלסביות אהמ אהמ] נכנסתי לקומונה של טוקיו הוטל[לקומונה!} ומצאתי שם ציטוטים שלא תאמינו עליהם..תראו איך הכל השתנה..הציטוטים הם לפני שנה בערך^^.. [זה ציטטוטים של כל מיני בנות] אתם חייבים לקרוא , זה ממש מצחיק[ קראו עד הסוף למה?כי אני ישבתי יותר משעה על זה
] ותגיבו על זה למה? כי ישבתי יותר משעה
וימו לב באיזה שעה גמרתי-->
נ.ב ואני כתבתי הערות שלי בסוגרים האלה [ ] ראשון ואני תוהה מה הן באמת יעשו עם העצומה ושיט, כבר עדיף לפתוח אחת חדש להגיע פחות או יותר למס' של יותר מ200, ולהדפיס ולשלוח לשגריות (ענבר אמרה שצריך XP) ולט"ה וגם: אולי מישהוא יודע מי עושה ת'עצומות..וכמה מעריצים מקסימום צריכים לחתום כדי שהם יופיעו כאן..ולאן לשלוח את זה או מה לעשות עם זה...כי אני ממש ממש ממש רוצה שהם יופיעו כאן...ואם בכלל יש למה לקוות ולחכות...כאילו מה על העצומות יכולים לחתום חמישים שנה ...אז מית אפשר כבר לעשות עם זה משהו... שני מצאתי בבלוג של מישהי ברחבי הישרא- שהיא סרקה, אבל אני לא זוכרת מי היא הייתה. [היום כל ישארא מפוצץ בטוקיו הוטל XDDDD את רק כותבת טוקיו הוטל את מקבלת את כל הכתבות שם><] שלישי למה?! אני אוהבת את ראש 1...ו הם ממש השתפרו. בזמן האחרון הם עשו גם כתבה על PANIC!AT THE DISCO, גם על FALL OUT BOY, גם על MY CHEMICAL ROMANCE, גם על TOKIO HOTEL, וגם על כל האגדות רוק. ואל תשכחו את המדור "לא רק פופ" שבזמן האחרון התחלתי לקרוא אותו, והוא מעניין.ובקרוב תהיה עול כתבה על FALL OUT BOY. [גם לאור העובדה שבמדור "לא רק פופ" ראש1 חופרים על MCR ופו"ב כל שבוע!! וגם לחאור העובדה שהם "כיום"שמים פולללל כתבות על טוקיו הוטל] רביעי זאת שיחה בקומונה: Poison Angel זה פורום זמני.. פותחים לנו מתפוז פורום.. ענת ענתה לה: מז"א- "פתחים לנו מתפוז מפורום"? וריטה ענתה לה: ובכל מיקרה אפחד לא היה ניכנס לשם D:(לפורום) [ותראו פורום טוקיו הוטל הוא בין המומלצים של תפוז><] חמישי היושש לכולםם אני חדשה פה..אז שלום.. ואני ממש ממש מטורפת על ביל ..ועל טוקיו הוטל בכלל.. חולמת על זה שהם יופיעו בארץץ..=[[ אז יאללה ביושש שישי יש הרבה מילים שכשביל אומר אותן הן נשמעות אחרת מאיך שצריך להגות אותן. אבל בזכות הראיונות שלהם אני וענת למדנו כמה מילים חדשות: שוולץ- הומו. כי זאת השאלה ששאל את ביל איזה בלונדי אחד וביל היה כל כך חמוד כשהוא התכחש:p [
עד היום חופרים על זה] שביעי [קבלו איזה שיא] -פעם 1 היה בMTV ט"ה :) [פעם אחת?XDD "כיום" MTV חורשים על טוקיו הוטלLOL זה כ"כ הצחיק אותי] שמיני ומכיוון שהארץ שלנו היא שונאת גרמנים אי אפשר להשיג אותו[הכוונה לדיסק], נכון לעכשיו... אבל תמיד אפשר להוריד מהאינטרנט, מה שאני עשיתי בכל מקרה. וגם: אולי אני לא צודקת אבל אולי כן. כאילו,אתם יודעים שאפשר לכתוב לממשלה מכתבים נכון? אז אפשר שנכתוב כאן בקומונה מכתב בקשה שינסו להביא את טוקיו הוטל..? וכשיהיו יותר מ-1500 אנשים בעצומה, אנחנו נשלח להם את מכתב הבקשה,וגם את העצומה. ומי יודע אולי זה יתפרסם בגרמניה ואז בגרמניה יראו,שלטוקיו הוטל יש כאן גם ביקוש.XD וגם,שלפחות יראו שאנחנו לא נגד גרמנים :] לא יודעת,אולי ננסה? [או שאולי זה בחיים לא יקרה ואני סתם מדמיינת חחח] תשיעי [קבלו קבלו איזהמדהים] "נשאר עם האימיול הישן והטוב ועם ספק לגרסא יפנית עבור דורש דן מונסון?! או שלא XD" [טוקיו הוטל מאז עשו למונסון באנגלית וגם ביפנית!! איך היה ידעה כוסאמק] |עשירי גם ככה אין אפשרות להשיג אותה בארץ[הכוונה לדיסק צימר 483]

כרמלי6

New member
וואי חתיכת חפירה רשמת !

ודרך אגב החליפו את העונה של שנות ה70 בויאודי או שכבר הספקת לראות את כולה [איך !?
אני רק בפרק של התינוקות ! חח ] איך היה לך כוח לרשום את כל זה ?!
ח"ח !!

crazysapir

New member
חח הוו תודה רבה../images/Emo23.gifואני ישבתי וקראתי מלא בקומ

ונה ובחרתי ציטוטים נבחרים
לא זה עדיין בעונה ה-3 יוו את ראית איזה מושם ג'קייי הייד
איזה זוג חמוד הםםםםםם בחיים לא חשבתי עליהם ככה

כרמלי6

New member
חחח

עדיין לא הגעתי לפרק שהם חברים רישמית ח אבל ג'קי קורעת אותי בכל הפרקים לפני שהיא נדבקת להייד חחחח אבל היא וקלסו פשוט חמודים ביחד חבל שהם נפרדו
הוא קורע אותי אשטון קוצ'ר פשוט קורע אותי מצחוק שם ! לא חשבתי שהוא שחקן כל כך טוב .. חחח אני לא הייתי בקומונה אז אני לא יודעת איזה עוד ציטוטים היו אבל אני בטוחה שאלו הציטוטים הנבחרים קרע אותי הקטע עם העצומה איך שזה בסוף באמת קרה חח ....

crazysapir

New member
חחחח כה היו מלא ציטוטים של העצומה

אבל בחרתי כמה.... איזה חמוד הייד בפרק שהוא קלט שהוא מאוהב בה..
והגעתי למסקנה שדונה היא אחת היפות והצחוק של קייט[אמא של אריק] הורג אותי מצחוקקק

כרמלי6

New member
XDDDDD

דיי לא ראיתי את הפריקים האלה
חחחח אני חייבת להגביר את קצב הצפייה שלי בשנות ה70 חחחח ואכן הצחוק שלה קורע מצחוק היא בכלל מצחיקה ... בעונה השנייה יש קטע בפרק עם הפטורים של רד שהוא לא עונה לה אז היא עושה כזה או או חחח עם הקול הציפציף שלה חחח.... וכן דונה היא אחת היפות חח אבל גם ג'קי יפה ! חח יש לה קול מעצבן אבל מהאף כזה כמו של ריאנה ... חח

crazysapir

New member
חחחח כה איך חרשתי על הפרק הזה><

כה גם צ'קי לא נזניח>< אבל תחלאס פז הכי הורג אותיXDDDDDDDD

כרמלי6

New member
חח איזה פרק זה ? ?

פז באמת מצחיק עם המבטא שלו חח
ואריק גם אח היפים שם [מתודה! ] וקלסו [ אשטון ] אין מה להגיד עליו זה כבר ברור שהוא הכי יפה שם לא ?! אבל גם לאריק יש לפעמם יציאות שהוא ממש מצחיק שם !

crazysapir

New member
הפרק שדברת עליו עם רד><...

כן יש משהו באריק אבל נכון תמיד בסידרה הפנים של השחקנים נראים נקיים מידי[או שזה רק אניD:] כןן אשטון ממש חתיך ..אני שונאת הוליוודים וכאלה אבל אשטון לפי דעתי הוא ההוליוודי הכי חתיך:) מי לפי דעתך?

כרמלי6

New member
וואי אם אני יתחיל לרשום את כל הרשימה זה יקח

לי שנים !!! זו רק את שחושבת שהפנים שלהם נקיים מידי חח למרות שיש בזה משהו ! חח אבל אשטון חתיך ! =]

crazysapir

New member
חחחחחחח שיט למה רק אני?$@^&^___^

איזה עוד להקות\שמרים\זמרות את שומעת חוץ מטוקיו הוטל?

כרמלי6

New member
חח גם הרבה חח

אממ .... אני אוהבת את מארון 5
[אדם שליטה חח ] אממ פול אוט [בוי] בויס לייק גירלס למרות שבארץ אף אחד לא מכיר אותם [וחבל ! ] אממ... וזהו בעיקר חוץ מזה אני גם אוהבת את ג'סטיין טימברלייק וסתם אני לא ממש אוהבת הרבה אני רק שומעת שירים שאני באמת אוהבת בכל הערוצי מטיוי וכאלה חח או סתם שמשעמם לי באינטרנט אבל האהבות הגדולות שלי זה מארון וטוקיו חח ... מה את שומעת
?

crazysapir

New member
חחחחח אני מכירה

את בויס לייק גירלס אבל לא אוהבת:) אממ אני די בטוחה שאת לא תכירי אפחד מהלהקות=] ולא בטוח שתאהבי אותם אם את אוהבת מטאל\האבי-מטאל\הארדקור\ וסקרימו\אימו אז תאהבי אותם.. bullet for my valentine דרופ ,דד,גרוג'ס, פרום פירס טו לאסט The Red Jumpsuit Apparatus enter shikari lovex מכירה מישו מהם?:]

כרמלי6

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif../images/Emo11.gifאני לא מכירה אף אחת מהלהקות

האלה חח

crazysapir

New member
חחח איזה כיך להגיד את זה אבל:

אמרתי לך
כמה זמן את כבר מעריצה של טוקיו הוטל?

כרמלי6

New member
לא הרבה .. חח

בעיקרון זה התחיל מתי שפורסמה הכתבה הראשונה עליהם בראש 1 ... אבל לפני זה ראיתי כמה תמונות שלהם וחשבתי שביל הוא בת ! חח אבל אז הבנתי שזה בן וקוראים לו ביל ואז סתם קראתי וזה לקח כמה שבועות עד שבאמת הערצתי אותם חח ואז הגעתי לכאן חחח וזה היה ממש במקרה ! ראיתי שזה פורום חדש [מתי שהוא עוד היה ממש חדש אבל הוא עדיין היה מוצף חח ] ואז החלטתי להצטרף ואז לראות אם אני שורדת פה והתחלתי לשמוע את השירים שלהם יותר ויתר וככה התמכרתי עליהם חח וממתי את
חח ? וזה באמת כיף להגיד אמרתי לך חח
אני גם אוהבת להגיד את זה חח

crazysapir

New member
חחחחח רק שתדעי

זה לא הייתה הכתבה הראשונה של טוקיו הוטל בראש1[אומנם כתבת שער] אבל לפני שנה בערך הם עשו כתבת אמצע[שהיא באורך של 2 דפים עליה].. חחחח...מי המועדף עלייך מבינהם|גבות|אתם חייבת לפרט למה

כרמלי6

New member
אהה וואלה לא ידעתי שזה הכתבה הראשונה ../images/Emo12.gif

תמיד טוב לדעת עוד
מי המועדף עלי מ.. ? כאילו מטוקיו ?

כרמלי6

New member
שאלה קשה !

אוקי בהתחלה אהבתי רק את ביל ואז את ביל וטום ועכשיו את כולם [מודה באשמה! ] התחלתי לאוהב גם את גיאורג בגלל השיער שלו כאילו אני מאוהבת בשיער ובעניים שלו! אבל עכשיו אני סתם אוהבת אותו חחח ואם יש לך תמונה שלו עם התספורת החדשה שלו את תמיד יכולה לעזור לי ולשלוח לי את תמונה שלו עם התספורת ועכשיו הגיע תורו של גוסטי סתם הוא נורא חמוד כל השתיקה הזאת מוסיפה לחיבה שלי אליו חחח ... אבל הוא נראה ממש אידיוט במיוחד בסרטון של דביליש !אבל עדיין הוא חמוד

למעלה