שרשור שאלות

לירז 8492

New member
כמה שאלות ורעיונות!!

קודם כל שבוע טוב לכולם!!! אז ככה: מה דעתכם על חתימה משותפת של כל הפורום? כאילו שכולם ירשמו אותו משפט בחתימה? תנו רעיונות... מישהו יודע איפה מצלמים את הסדרה? מישהו יודע אם יש מפגש מעריצים/מפגש פורום מתישהו? מישהו יודע אם אחד השחקנים יתארח כאן בתפוז? אולי כל יום חמישי אחרי הפרק ניכנס כולם לצ'אט של הפורום? רק פעם בשבוע אל תהיו עצלנים!! סתם... אוהבת את כולם לירז

תותית12

New member
דן שפירא- נידלקתי!!!

מבקשת למי שיש אפשרות לשלוח תמונה שלו, ללא התחפושת הנשית.

כמה שאלות../images/Emo26.gif

מה הקטע עם השוקולדים
השוקולדים שהאיש הזה מנסה למכור זה אותו שוקולד שהרג את פוחליצר
מי האיש שהחליף בין השוקולדים-או שאת זה עוד לא יודעים
מה הקשר בין חני שלמה הזה\הזאת
לבין העורך דין
טנקס למי שעונה,סיון

ba r2 0 1 0

New member
השערות שלי בקשר לשוקולדים האלה...

זה באמת מוזר.... ובטח מה שאני חושב זה לא נכון.. אבל מיד יודע?! אז אולי
(ליתר ביטחון....!) אוקייי אז לדעתי המר שוקולד הזה שם איזה סם בתוך השוקולדים שהוא גורם לכל הנשים שטעמו אותו בסדרה כל כך לאהוב אותו או אפילו לקבל אורגזמה ממנו.... חח.... עכשיו בקשר לפוחליצר... בטח מר שוקולד נתן במסיבה לטעום מהשוקולד לעטעום לכל מיני במסיבה ופחוליצר לקח אחד... או שהוא רגיש לסם/חומר הזה או שזה טוב רק לנשים..... לדעתי יוני לקח את הבונבוניירות האלו בתמימות לתאילנד (או אפילו הוא הממן הזה שמר שוקולד דיבר עליו והוא לא יודע מה יש בתוכו.....? לא יודע...) וכמובן לא ידע שיש בתוכו סם... ואז בשדה תעופה חשדו שהוא ניסה להבריח סמים דרך השוקולדים... זאת ההשערה שלי בנוגע לשוקולדים עכשיו חני.. (
מישהו אמר חני שלמה? אהה אני אמרתי!) חני היא כמו שאת יודעת בעצם יוני שהתחפש.... וכנראה שהעורך דין הזה הוא העורך דין שחוקר את המקרה של יוני... אז אולי יוני נכנס לעבוד שם כדי להשיג פרטים על החקירה ולשבש אותה...

R O O L Y

New member
וכששמים כזאת תמונה, אנא לשים גם...

. חשוב מאודמאודמאוד.

Double U

New member
תשובות:

1. לי ולחן כבר יש בחתימה קטע שקשור לסדרה ולפורום. מי שרוצה, מוזמן להוסיף. 2. אני מתאר לעצמי שמצלמים את הסדרה באולפני קשת. לא סגור על זה. 3. לגבי מפגש מעריצים: לפני תחילת הסדרה היה מבצע של כרטיסים להקרנת טרום בכורה של הפרקים הראשונים של הסדרה ובדרך כלל, גם השחקנים משתתפים באירוע הטרום בכורה, אז אני כמעט בטוח שהם היו שם. 4. אולי בעתיד אחד השחקנים התארח בתפוז. אך לפני חצי שנה, ריקי בליך (מגלמת את אסתי
), התארחה בבלוג-טיוי בפורום "קצרים" (תוכנית המערכונים שבה כיכבה) לפני כחצי שנה. קישור לצפייה באירוח מתוך ארכיון האירוחים: http://www.tapuz.co.il/guests/default.asp?gid=194 ולפני מספר ימים, ליאון רוזנברג (המגלם את עומר), התארח באיזה צ'אט-טיוי של פורום. האירוח עוד לא הועלה לארכיון האירוחים. 5. צ'אט אחרי הפרק זה רעיון טוב מאוד
בעבר, כשנושא הפורום היה "אסתי המכוערת" היינו עורכים מפגש צ'אט נחמד כזה
זהו

לירז 8492

New member
תודה כפרעלייך!

אפשר לארגן מפגש פורום!! אם תרצו.. ושוב תודה.. אין פה חיים בשעה כזאתי..... :(

לירז 8492

New member
אני ממליצה לכולם לקרוא את העולם שלי

עדכנתי אותו.. כנסו מה אכפת לכם?

ba r2 0 1 0

New member
ליאון (עומר) התארח לפני כמה ימים!!!

ביום חמישי לפני הסדרה היה אירוח של ליאון...! גם היה שרשור על זה... הוא אמר שהדמות שלו תהיה יותר מעניינת בערך מפרק 12!

CrazyYoYo

New member
../images/Emo27.gif

יכול להיות שנעשה בעתיד (כשיהיו קצת יותר חברים בפורום..) מפגש פורום. אני לא חושב שיתארח כאן אחד משחקני הסדרה או ההפקה או משהו כזה. הסיבה היא שאנחנו לא הפורום הרישמי של הסדרה (הפורום הרישמי באתר קשת), ויש אירוחים רק כשהפורום הוא רישמי.. ביום חמישי בסיום הפרק ניפגש בצ'אט

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהוא רשם את זה לפי 3

ימים עוד לפני שהודיעו שאין בימי חמישי יותר אסתי...

למעלה