ששששלללוווםם

dht160

New member
../images/Emo26.gifששששלללוווםם

שלום גולשים יקרים שלי מה המצב ? אני ואביעד בטח כמו כולכם פה לא יוכלים מדי שבוע לחכות כבר לפרק ולהעביר את הזמן אבל ממש עכשיו חזרנו ממשהו שעזר. אני ואבי היינו לפני שעה קלה באיירוע של YES בסינמה סיטי לכבוד עליית הסדרה החדשה 'ראש גדול' ביס סבבה. כמעט כל הצוות של יס היה והיה מממש כיייף. חוויות ותמונות עוד מעט אז לכן אנחנו קצת עייפים ואני מקווה שיצא לנו לטפל בכל התמונות שהעלתם עוד מעט גיא YES זה בדם

LuLiLoPiLaTo1

New member
היי אני חדשה פה../images/Emo13.gif לא שמעתי ש"יס"

עושה אירוע בסינמה סיטי.. איך שמעתם? ומה זה "ראש גדול"? מה התירגום של זה זה באנגלית בכלל? תודה מראש!
ומזל"ט על הפורום

Aviad1987

New member
זאת הפקת מקור ביסבבה ../images/Emo13.gif

מיום ראשון הבא (7 בנובמבר) בחמש ובשמונה. כל יום.

היה נחמד שם

מדובר בטלנובלה מיוחדת לגילאי 7-14. הפרק הראשון היה חזק מאוד. אם אתם רוצים עוד מידע תכתבו בשרשור

Aviad1987

New member
אהה לא ידעתי שהיית ../images/Emo13.gif

וזאת דרמה, לא טלנובלה חס ושלום! דרמה הומוריסטית אפילו

Yaki J

New member
הכל היה בסדר? מצטער שלא הספקתי

לחזור אליכם, הייתי באירוע אחר של יס- אירוע לעודים (שהיה מצויין אגב).

Aviad1987

New member
הכל היה מצויין ../images/Emo13.gif

ולא נורא ! העיקר היה מהנה באירוע של העובדים שלחתי לך גם מייל ממש לא מזמן גם בקשר לזה

dht160

New member
הי יקי

הייה ממש כייף שם. הקום היה עטוף בYES (אתה בטח מכיר את זה מכל האירועים) והצוות של התוכן כבר מזהה אותי ומיכל בוטל קילה ממני פרח והופתעה. יש מלא תומנות ונעלה אותם ממש בקורב. גיא

קבל חומר

ב-7 לנובמבר תעלה yes הפקת מקור ייחודית לראשונה בישראל - דרמה יומית לילדים בשם "ראש גדול". הדרמה תשודר בערוץ הילדים הבלעדי ב-yes "יסבבה" , בימים א'-ה' בשעה 17:00 ושידור נוסף בכל ערב ב-20:00 וביום שישי שידור של כל הפרקים ברצף החל מ- 14:30. השיבוץ של הדרמה בשעה המוקדמת שלה (17:00) בדיוק לפני הטלנובלה לילדים "קיץ נצחי". הדרמה תכלול 50 פרקים ותשודר במשך חודשיים וחצי. דרמת ילדים "ראש גדול" - המוצר הסדרה "ראש גדול" היא סדרה דרמטית שובבה על ילדים בגיל 13, תלמידי חטיבת ביניים, המתחרים ביניהם על הזכות לייצג את בית ספרם בתחרות הארצית של פרויקט "יזמים צעירים". במסגרת פרוייקט זה הילדים צריכים להמציא המצאה מעניינת, מקורית, חדשנית אבל פרקטית, כדי שאפשר יהיה לייצר אותה באמצעים עצמיים. כמו כן התלמידים צריכים לשחק את המשחק בדיוק כמו בעולם המבוגרים - לתכנן תכנון מדוייק של ההמצאה, לייצר אותה בעצמם, להשיג מימון, לשווק, ולא פחות חשוב- למכור אותה...הקבוצה שתזכה במקום הראשון בתחרות הארצית תיסע לתחרות העולמית שבאמסטרדם, הולנד. בסדרה "ראש גדול" נוצרות שתי קבוצות של ילדים מוכשרים בני 13 שמתחרות ביניהן. על רקע ישיבות סיעור מוחות וויכוחים על עיצוב ושיווק, נפרשים סיפורים דרמטיים ונרקמות מערכות יחסים. חברויות מתפרקות, זוגות נוצרים, מזדנבים הופכים מנהיגים, שחצנים לומדים קצת צניעות, תרנגול נעשה אפרוח וברווזון מכוער אחד הופך פתאום לברבור... הסדרה סובבת סביב תלמידי חטיבת ביניים טיפוסית, ופותחת צוהר אל עולמם של ילדים מרקעים שונים בגיל הייחודי שבין ילדות לבגרות. בסדרה נחשפים האלמנטים המרכזיים של חייהם: הווי בית הספר, המורים והבחינות; עולם התקשורת, המחשבים והאינטרנט; מותגים, תדמיות, וחיפוש אחר זהות אישית; מערכות היחסים עם האחים וההורים; תחילתה של עצמאות כלכלית מסוימת בגיל שבו אפשר לעבוד קצת; ובעיקר - התעוררות מהוססת וראשונית של יחסי אהבה ומשיכה לבני המין השני. יוצרי הסדרה: גל פרידמן, רונית סופר פרידמן, מיכל קופר קרן

חברה שלי משחקת שם../images/Emo70.gif

קואים לה ספיר דרמון, והיא באחד התפקידים הראשיים שם.... היא איתי במגמת תיאטרון

olsen cool

New member
חחחחחחח

גם לי יש פרוייקט יזמים צעירים בביה"ס ואני משתתפת בו,למעשה זה פרוייקט במשותף בכל העולם לעודד עסקים בגיל צעיר.

למעלה