תגידו מזל טוב !!!

Ofericko

New member
../images/Emo26.gifתגידו מזל טוב !!!../images/Emo36.gif

חברה´ס!!! אני מצטער שלא היינו אונליין ביומיים האחרונים. האמת - התגעגענו. היום התרחשה דרמה בביה"ח ואפשר להכניס את זה לפרק הבא של ER. לאחר חודשיים הוציאו היום למיכל את הג´יג´ונוסטומי! 11 צינורות החדירו למיכל במהלך האישפוז (לא כולל אינפוזיות, קטטר וזונדה כמובן) והג´יג´ונוסטום הוא הצינור האחד לפני אחרון שיוצא החוצה ומושלך לפח האשפה אשר בפינת החדר כלאחר-יד. One more to go וזהו הנקז הטארוקאלי שתקוע לה בגב. לפי ההאזנות הבלתי לגליות שלי לדברי הרופאים במזדרונות ביה"ח גם נקז זה יצא החוצה ויגנז במהלך שבוע הבא, וזאת בתנאי שלא תהיה שום הידרדרות בלתי צפוייה. תודה רבה לכולכם על ההתעניינות!!! זה משמח אותנו כאן. כאן יואב טוקר........... פריז.
Ofericko

שרה16

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gifחמודים שלי../images/Emo140.gif

אין לכם מושג כמה שאני מאושרת!!!!!!!! סוף סוף אור בקצה המנהרה! אני קופצת בחדר ורוקדת מרוב שמחה!וכולם מסתכלים עלי ומנידים בראשם בצער....... איזה יופי! תדווחו לנו עוד ועוד בשורות כאלו שמחות
אוהבת שרה

../images/Emo49.gif למיכל ובעצם לכולכם../images/Emo104.gif

שמיכל תחלים מהר ושהרבה הרבה זמן לא תראו את ביה"ח אורית

lir42

New member
איזה כייף לשמוע!!!!!!!!!!!!!

קודם כל מזל טוב על כך ומקווה שבקצב הזה מיכל כלומר אתם תיצאו מבית החולים המשך ערב טוב ליר

../images/Emo104.gif לעופריקו ומיכל.!

שמח לשמוע על השיפור במצב נקוה כולנו שמיכל תצא במהרה מבית החולים ותחזור הביתה להחלמה מלאה..

רונה 29

New member
וואו איזה יופי !!! שמחה לשמוע....../images/Emo24.gif

כמעט עשית לי התקפת
לפי המזל טוב שלך בכותרת.....חשבתי שמיכל יוצאת הבייתה ..... (הלוואיייייייי
) אבל גם ההוצאה של הג´ינג´י ( שם ארוך מדי בשבילי...
) מתקבל בברכה !!! תמשיך לעבוד בשששששששששששששב"כ ("האזנות בלתי לגליות"
...) - אתה עושה עבודה ברוכה !!! מחזיקה אצבעות ( בידיים וברגליים.....) שהכל יזרום כמו שצריך ובשבוע הבא מיכל תהיה סופסוף בבית
ד"ש חם ( ישר מהתנור....) למיכל ....תרגישי טוב ואל תורידי את ה
מהפנים !!! מבטיחה לבוא לבקר בשבת ועד אז......שבת שלום ( שהשבת הזו תהיה האחרונה שלכם בביה"ח ) ותשמרו על המורל
. שירלי

מזל טוב!

אני שמחה לשמוע מכם בשורות טובות. תמשיכי להחלים, מיכל. לאט לאט - אבל בטוח! שלומית.

למעלה